• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Seyahatten sonra ev temizligi

esim yardim edecek , bavullari acmada, dolaplari dizerim dedi ama ben kendim duzenleyeyim diye ben yaparim dedim.
o bavullari acar esyalarini odaya goturur mermere koyar, asiri buyuk bir yardimi olmaz ama hic yoktan iyi tabikide.
temizlik falan hic yapmaz
Peki yardımcı almaz mı bir günlük?
Temizliği bugün yapsan onları da yarına bırakırsın olmazsa ama temizliği bir an önce yap.
Şu an çok zor geliyor biliyorum ama başlayınca bitecek zaten bir an önce.
Yardımcı almıyorsa da en azından süpürmeye yardım etsin.

valla ben kokusunun daha çok çektiğini okumuştum..

ben de çamaşır suyu iyidir kafasındaydım ama sanki daha çok böcek çekiyor, evin en temiz yeri benim odamdır, böceklerle uğraşıp durdum hep sonunda gittim düz ekstra kokusuz parke temizleyici deterjan aldım onla siliyorum artık. şimdilik rahatım bakalım.

yazın uçan hamamböcekleriyle uğraştım dışarıdan geliyorlar 15 cm bir de berbat bir yazdı.

:silah:
Ay evlerden irak.

benim evimde de gumuscun - gumus bocegi sorunu var. cok sukur ki baska hasere yok, allah da gostermesin. bende de inanilmaz fobi oldu, dolayisiyla her dakika camasir suyu ile geziyorum; ellerim paramparca.
Yazik gunah ya sagligini hicmi dusunmuyorsun yavrularin da var kokluyorlar onu cigerlerinize yazik

boceklenen bakliyatlar icin kesin cozum defne yapragi bakliyatlarin bulundugu kavanozlara defne yapragi koyarsaniz asla boceklenmez ben ole yapiorum :super:

Ben de taşındım güya. Bir türlü yerleşemedim çünkü hastayım, halsizim ve canım bir şey yapmak istemiyor. Yardımcı kadın da tutmam eşyalarımı yerleştirtmem açıkçası, temizliği hallettik ama işte ıvır zıvır yerleşmesi var bende. Off çok miskinleştim hep uyuyasım var.

şunu buldum http://www.mistikalem.com/evdeki-boceklerden-kurtulma-careleri-34098-haberi/

bi de konu sahibi eşinden yardım iste mutlaka. mesela banyoyu o temizlesin, erkekler banyo temizlemeyi seviyo nedense sanırım.

mesela bugün yerleri o süpürsün üstünkörü de olsa sen sonra tekrar geçersin üstünden.

esim iste bazi seylere yardim eder ama oyle temizlik yapacagini sanmiyorum. nevresime yardim eder bana, yemegi hazirlar masayi hazirlar , oyle seyler....
pazar gunu temizlikci gelecek derin temizligi ona yaptiricam.

Peki yardımcı almaz mı bir günlük?
Temizliği bugün yapsan onları da yarına bırakırsın olmazsa ama temizliği bir an önce yap.
Şu an çok zor geliyor biliyorum ama başlayınca bitecek zaten bir an önce.
Yardımcı almıyorsa da en azından süpürmeye yardım etsin.

alicaz ama pazar gunu gelebiliyor kadin, musait degil haftaici..
yapacagim mecburum. eve gidince girisicem

siralamayi yapamadim bir turlu size danisayim dedim baliklama atlamadan.. bazen toplicam temizlicem derken kendime daha zorlastiriyorumda :)

en çok kullanılandan/cilde değen, yemek yenen yerlerden başlayın bence.

mesela yerler-camlar 2. planda. ilk plan yatak nevresim ve mutfak/banyo olmalı bence.

en çok kullanılandan/cilde değen, yemek yenen yerlerden başlayın bence.

mesela yerler-camlar 2. planda. ilk plan yatak nevresim ve mutfak/banyo olmalı bence.

Suanda eve gidiyorum, temizlikle baslayacagim yapabildigim kadar bugun bakalim
Kiler dolabi iclerine bocek ilaci sıkmakta sakınca var mı sizce? Hani gidalari koyucaz yine sorun olmaz degil mi

Öncelikle kirlileri makinaya at. Onlar yıkanırken sende mutfağı hallet, eşinde yardım ederse çok uzun sürmez bence..

Merhabalar
3 valiz bosalttik, dolaplari yerlestirdik, yerleri supurdum, toz aldim, banyo mutfak temizledim nevresim degistirdim. Esimde yardim etti ama yorulduk yinede, son 1 valiz kaldi ondada kiyafetlerimiz var yarin acicam, camasirda yarina kaldi. Persembeye kadar toparlanir sanirim

Back
X