Aynen şifre geldi kart sahibinin telefobuna öyle aldım3D onayı şu bileti alırken kart sahibinin cep telefonuna şifre gelir. O şekilde güvenli aldıysanız bileti sorun olmaz.
o zaman sorun yok. şifreyle almışsınız. e-biletinizin çıktısını da alın ya da online check-in yapacaksanız onun çıktısını alınAynen şifre geldi kart sahibinin telefobuna öyle aldım
Şimdi öncelikle uçağa bagaj verirseniz durum farklı. Eğer sadece el bagajınız varsa durum farklı. Birincisinde online check-in de yapsanız uçak kalkmadan 1 saat yurtdışıysa, yurtiçiyse 45 dakka önce banko kapanıyor ona göre ayarlayın kendinizi. ama el bagajınız varsa sadece ister online check-in yapın ister erken gidip kuyruğa girmeden otomatlar var self check in yapıp boarding pass da alabilirsiniz.Bir de ben havaalanına gidince anadolu jetin bulunduğu kısma falan mı gidicem ne yapıcam tam olarak yönlendiriyorlar mı?Koltuk seçimi de yapmadım havaalanında mı belli oluyor
Banko dediğiniz ne tam olarak geçiş kısmı mı uçak içinŞimdi öncelikle uçağa bagaj verirseniz durum farklı. Eğer sadece el bagajınız varsa durum farklı. Birincisinde online check-in de yapsanız uçak kalkmadan 1 saat yurtdışıysa, yurtiçiyse 45 dakka önce banko kapanıyor ona göre ayarlayın kendinizi. ama el bagajınız varsa sadece ister online check-in yapın ister erken gidip kuyruğa girmeden otomatlar var self check in yapıp boarding pass da alabilirsiniz.
koltuk seçimini ya online check in esnasında seçersiniz ki bu uöak kalkmadan 24 saat önce açılıyor. Ya da drekt bankodan yaparsınız.
Yok hani havaalanlarında her firmanın yeri var ya? otobüs terminali gibi düşünün misal ****turizim yanında ***seyahat firması hani bilet alınıyo. işte orası. Siz havaalanına gittiğinizde güvenlik var girişte siz sorun Anadolu jet nerede diye sizi hemen yönlendirirler.Banko dediğiniz ne tam olarak geçiş kısmı mı uçak için
Tamam oraya sorarım o zaman sonrasını problem yaşarsam değil miYok hani havaalanlarında her firmanın yeri var ya? otobüs terminali gibi düşünün misal ****turizim yanında ***seyahat firması hani bilet alınıyo. işte orası. Siz havaalanına gittiğinizde güvenlik var girişte siz sorun Anadolu jet nerede diye sizi hemen yönlendirirler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?