• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sexy Parfüm Önerileriniz

Angelina1

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Kasım 2015
103
164
33
Kızlar merhabalar;

Çok uzun zamandır Shiseido zen parfümünü kullanıyorum.Bu parfüme tapıyorum..Bu parfüm hep hayatımda olacak..Ama biraz değişiklik yapmak istiyorum parfümümde.Çok yoğun şekerli baş ağırtıcı kokuları hiç sevmiyorum.Sexy,kadınsı ve çarpıcı parfüm önerileriniz varmı?? Bana neyi önerirsiniz.Çok uzun zamandır aynı parfümü kullandığım için yeni çıkan kokulara biraz yabancıyım..Parfüm önerirseniz çok sevinirim.

Kızlar merhabalar;

Çok uzun zamandır Shiseido zen parfümünü kullanıyorum.Bu parfüme tapıyorum..Bu parfüm hep hayatımda olacak..Ama biraz değişiklik yapmak istiyorum parfümümde.Çok yoğun şekerli baş ağırtıcı kokuları hiç sevmiyorum.Sexy,kadınsı ve çarpıcı parfüm önerileriniz varmı?? Bana neyi önerirsiniz.Çok uzun zamandır aynı parfümü kullandığım için yeni çıkan kokulara biraz yabancıyım..Parfüm önerirseniz çok sevinirim.
Yeni değil hatta belki çok klasik ama Zen ile benzerlik gösteren Chanel Chance kullanabilirsin. Ya da 212 Sexy, Gucci Guilty, Givenchy Absolutely İrresistable bakabilirsin, bunlar bence çok seksi :KK66:.

La nuit Tresor. La vie Est belle i andırıyor aslında ama ben LVEB sevmiyorum La Nuit çok iyidirrr erkekler de çok beğenir. Hypnotic Poison da var ama o riskli insanların bir kısmını rahatsız ederken başka bir kısmı da bayılır bu kokuya

Dün Yeni bir parfüm aldım ismi Sakaura caddebostan VNV parfüm diye çok hoş butik parfüm dükkanı kendileri Syed junaid alam firmasının üretim ülkesi Bahreyn olan firmanın Türkiye satış yeri...Fiyatları çok iyi ve kalıcı

Son düzenleyen: Moderatör:
Hanımlar,
Orjinal parfümler çok güzel ve kalıcı ancak duty free imkanım artık yok. Taklitlerini nerden almamı tavsiye edersiniz?bargello , eyfel, dp, kokubutik vb.

Kızlar merhabalar;

Ahh zennn bende bitiyorm o kokuya heralde ilkim ve sonum olcak kmse kullanmasin kimse duymasn istiyorm bagimlilik yapıyor resmen cok seviyorm siz nerelerden aliyorsnz zen i ? Acik dp den denedm ama bas ağrısı yapti orjinali harika

Ahh zennn bende bitiyorm o kokuya heralde ilkim ve sonum olcak kmse kullanmasin kimse duymasn istiyorm bagimlilik yapıyor resmen cok seviyorm siz nerelerden aliyorsnz zen i ? Acik dp den denedm ama bas ağrısı yapti orjinali harika
ben sephoradan alıyorum baya tuzlu fiyatı

Özel günlerde yapılan kampanyaları takip edip bir arkadaşınızla birlikte alın. İki ürün alınca indirim olabiliyor. Benzer kampanyalar bir de yılbaşlarında oluyor. Patlayan kurlar ile artık düşünmeden bir şey almak imkansız! :(

Özel günlerde yapılan kampanyaları takip edip bir arkadaşınızla birlikte alın. İki ürün alınca indirim olabiliyor. Benzer kampanyalar bir de yılbaşlarında oluyor. Patlayan kurlar ile artık düşünmeden bir şey almak imkansız! :KK43:
Ahhh zenn ne cok severmm amaa iste cok pahali ya :( zen e benzeyen ayni tarz da iconde frezya olan baska parfüm onerileriniz varmi ??

Ahhh zenn ne cok severmm amaa iste cok pahali ya :KK43: zen e benzeyen ayni tarz da iconde frezya olan baska parfüm onerileriniz varmi ??

İçinde frezya olan ve çok beğendiğim bir kaç parfüm sıralayabilirim:
Idylee Guerlain, Chloe, My Burberry, Vanitas ( Chloe 'ye çok benzer) , Zara Woman Freesia, Lancome Miracle, Very Sexy Victoria Secret

yukarıdakilerin çoğunu kullanmışsanız aşağıdaki siteden başka seçeneklere de bakabilirsiniz.
http://www.parfumsecimi.com/?s=frezya

Back