Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sexy ve kalici tek parfum Dior J'adore o kadar güzel kokuyor ki foularina bir spray Iki gün sürer o kadar kalici dene görürsün cnm Eki Görüntüle 1195614
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
çok haklısın canım.deneyip hayran olupta alamadığım tek parfüm jadore...
bugüne kadar en kalıcı ve güzel parfümüm amor forbidden oldu.ama 50 ml 180 liraya almıştım.taksiti bitmeden kendi bitmişti ,benim tenimdede cok kalıcı değil galia.ama güzeldi.
duty free lerde hep jadore u deneyip başka reyona geçmişimdir pahalı geldiği için.poffff
bu arada bildiğimiz veya denediğimiz kokuyu orijinal satış yapan sitelerden almak mantıklı geliyo bana çünkü bazen çok indirim oluyor...
jadore un son fiyatı ne canım?
Aynen öyle , Ben fransada oldugum için bana fiyati normal geldi çünkü luxe bir marka o kadar da olacak canim 2,3 spray sürecegine sadece 1 spray yeter gün boyu güzel kokarsin Ben fransada 30 ml 58 aliyorum cnm ..
işte 58 euro bizde nerdeyse 200 tl yapıyo...tabi ki bende kaliteli olanı alıp 1kez sıkmanın doğru olduğunu düşünenlerdenim.havaalanlarında daha uygundu fiyat o bile pahalı geliyo bana :)
orijinal olmayan parfumler var ya,hiç kullanmadım sayılır ama bu jadore un bakabilirim bugun ,özentimi geçirir belki :)
orijinal satan sitelerdede cok indirim oluyor bazen takip etmek iyidir...
Lol bence parani biriktir ve al onu ama tabiki sahtesini almak istiyorsan cildine zarar verebilir cnm dikkat et ... Sen takip etmeye devam et belki uygun fiyata bulursun
zaten 200e falan başka parfüm alıyoruzda 300 üstü zor geliyo işte:)
meselenin özü katılıyorum üzel parfüm...