• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sexi, dayanlmaz, byleyici olan hangisi :)

incirlibitter

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
15 Mart 2009
1.181
20
158
47
1- thierry mugler- alien
2- versace- cristal noir
3- lancome hypnose
4- bulgari - jasmin noir
5-este lauder - pleasures
6- hugo boss intense
7- ysl - cinema
8- givenchy- absouletly irresistble
9- guerlain- linstant magic
10-celvin clein- euphoria
11-gucci-flower
12-narcico roudriguez for her
13-

Son düzenleyen: Moderatör:
Bulgari%20Jasmin%20Noir%20EDP.jpg
Bence yazdiklarin arasinda birinci sirayi alir.

Tabii ben siralamayi kendi zevkime göre yaptim ama arkadaslarin degisik fikirleri olacaktir cünkü herkesin zevki farklidir canim.Senin kendi fikrin belki dahada farkli olacaktir.

Son düzenleme:
bulgari jasmin noir bıraz boguk diilmi
aslında bu lkistedekı butun parfumler ıstıorum ben yaaaa

nurparecim parfüm zevklerimiz aynı sanki bencede jasmin kesinlikle. bu arada gucci flower'ı da öneririm sana ben çok beğendim. gucci rush'ın farklı bir versiyonu bence

Canim gucci flower severek kullandigim bir kokudur ben jasmin noir den önce gucci rush kullaniyordum halada favori kokumdur yalniz bugün guerlian L insant magic diye bir koku denedim ve aldim belki kullanmissindir ama kullanmadiysan yarin mutlaka dene ben kokuya asik oldum suandada onu kokluyorum olamaz böyle güzel bir koku harika siddetle tavsiye ederim inan dayanamiyacaksin ve alacaksin derim.Dnediginde begenip begenmedigini bildirirsen sevinirim.

guerlian a ben de aşıkım ama çok pahalı yaa mafoldumben
givenchy aldım ben very irresisteble o da çok hoş bi koku bence

Bvlgari Jasmin Noir aralarında en seksi ve dayanılmaz bulduğum kokudur. Gündelik kullanım için uygun mu tartışılır; ama ağır olmayıp çok iddialı diyebileceğimiz, çok farklı bir kokudur. Alacaksanız EDT sini değil EDP sini alın...

Back