Sex-i memnu:)

ay dur şaheste abla matmazele laf yetiştiriyodum neyse ben de servisleri açiim bari

bak ednen geldi bile acele edin kaydirigubbakcemile3

Ahahah ne güldüm ya bende abone olayım konuya Aşk-ı Memnun sıkı takipçisiyim.delikafaduldenÇok uzatıyorlar bi tek ona gıcık oluyorum. klava:

:1ninca:cık cık dmt evının kadını olsana sen böle seler ayıppppp

rütbenıde yenıle bı ara ne cocuk yaptın ne karıyersositosositolülülülülülülaelaelaelaelae

:roflol: m-joy haklısın valla kıs yerimde sayıyorm neyse olsun ben yaparım 2sinide daha zamanı var :)
belkide hamileyidir :))))))))

kesin yine beğendiğin mobilyalar gelmiştir:roflol:

bi yerleşemedi evine matmazel hanım

bize bak hala alt katta takılıyozmafoldumben

Yok kız yerleştim artık..Nihal yemeğe gelcekti ona bi şeyler hazırladım..Sonra piyano falan çaldık..Anca gelebildimkaydirigubbakcemile3

benim hizmetçim niye yok ya, nihaaaaaat, nihat dedim:mymeka::mymeka:

Nihata niye bağırdın şimdi..akannehir

Doruğun bakıcısı var ya bi de temizlikçi al yeter sende havalanma hemen bihter misin sen:1closedeyes:

Senin kocan adnanın yanında çalışıyo:dilcikar:

Doruğun bakıcısı var ya bi de temizlikçi al yeter sende havalanma hemen bihter misin sen:1closedeyes:

Senin kocan adnanın yanında çalışıyo:dilcikar:

olsun yönetici poziyonunda gelecek vaad ediyo, valla sadece temizlikçi yetmez bana suyumu çayımı çorbamı kim yapcak:1closedeyes::1closedeyes:

Bihterlere git ye..Bi sen eksiksin orda zaten..:hulya:

Şaheste nerde bulaşıklar bitmedi heralde daha.

Bana sorcan tabi bikerem ben yıllardır o evdeyim..Çocuklarda benim artıkdelikafaduldenAdnanıda alcam yakındazemuszemus

Kardeşin ölünce annen evden şut..Adnan benim:lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…