Sex-i memnu:)

Ednen bey azelya kaydirigubbakcemile3

Meldam Firdevste olabilirsin..kaydirigubbakcemile3

ben bihter mi olayımmmmmmm :jeyyar:

Ne diyosun şaheste bihter mi olsunbilmiyorumkismile

Tatlıgacı bizim dış sesti..

Ecmel Firdevsti ama hiç gelmiyo ofisfisfis

buldum işte kaydirigubbakcemile3

mag gittiğine göre nihalde olabilirsin mafoldumben

bihter olabülürümmmsositososito ben birini bulana kadar dizi final yapıcak :tomato:

Tamam meldam bihter oldu...

Oh be sonunda bihterimizi bulduk:roflol:

Hadi bihter şimdi şahesteye çemkir azcık:roflol:

ne güzel bak üşenmemişim yapmışım aferin bana kaydirigubbakcemile3
yeni rolleri bölüşün anacım..
bihter
nihal
katya
Behlül
Hilmi
Nihat
Sülüman :kedi:

kızlar bu dizi iice sapıttı sapıtmasınada ailelere noluyo böle çocukların yannda bu diziyi izleyenler var ögretmenimiz bu hafta toplantı yaptı şikayette bulundum çünkü oğlum 9 yaşında 3 e gidiyor kızlardan kurtaramıyorum çocumu şimdi içinizden aaa ilerde bundan ii kaynana olur diyenleriniz olucak ama ben oğlumun zarar görmesini istemiyorum dikkat ediyorum çünkü bu tür şeyleri yanında izlemiyorum

3 kız var sınıfta akılları fikirleri sevgi olmakta falan biri diyor emre benim sevgilim öbürü diyor benim mahalleden arkadaşı yanına sınıfa gitmiş kızı şimdi rahatsız ediyolarmış emreden uzak durucaksın o benim falan diyomuş kızların biri ohaoldumsmile dün tenefüste kızı bahçede sıkıştırıp dövmeye kalkmışlar napıcamı şaşırdım ben yaa ögretmende hayretler içinde aileleriyle konuştu ama hala olumlu bi gelişme yok napiyim ben hmm şimdi

sınıftan başka çocuga senden çok hoşlanıyorum diye mektup yazmış kızz durmadan ogluma gösteriyomuş kapışmışlar benimkide vurmuş kızım niye böle yapıyosun niye üstüne gidiyosun konuşmayın arkadaş olamıyosanız dedim kızın babasıda yanımdaydı kızz bana döndü kıskandırmak için yapıyorum varmı ötesi dedi adam öle baktı azını açmadı ben sanırım çok çagdışı kaldım yada bu millette bi tuhaflık var

anlatılanlar ciddi bi durum canım,gerçekten ama aşkı memnuyla bi alakası yokki.
tabiiki türk gelenek göreneklerine aykırı diye oldukça şikayet alıyo ama her dizide var artık böyle şeyler,işin suyu çıktı.Gençlik dizilerinde bile genç kızlar aa evet artık sevgilimle beraber olmalıyım diye mesaj veriyo.

Bide burası geyik topiği olduğu için ancak makarasını yapıyoruz bizde...kaydirigubbakcemile3
ciddiyetten eser yok yani aklinialirimsmile

Ahsen hanım hadi seninle karşılıklı kırıtarak kahve içelimzemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…