Sex-i memnu:)

ben nihalin durumu çaktığını pek sanmıyorum ya neyse görcez haftaya

Ay dün internet koptu kızlar bilmiyorumkismile
ölmedim yine ama aklım anahtarda kaldı matmazel bence gizlice girip almalıydınız onu :1closedeyes:

Nihal uyanmaz,uyanamazzz
her seferinde böyle yapıyorlar ama :umursamaz:
Bi de bence behlül de ölsün tüm sempatim bi anda yok oldu ona karşı alsanaalsanasmile
cezasız kalmamalı bence bihter ve behlül mutlu olurlarsa kötü örnek teşkil eder aklinialirimsmile kaydirigubbakcemile3
,ormandayken onlar, kene yapışsın da öl emi Behlül diyorum anneme :roflol:

Beşir girip alacaktım anahtarı ama hemşireler koymadı içerisempatiksalakcinni

banada öyle geliyo bihterin eline geçicek gibi

reklamlarda bihter delirıyo gıbıydı valla gebersın yaaa ne bıcı örnek bunlar behlülde ölsun istıyorummmmalsanaalsanasmile

ev halkı nasılsınız:1closedeyes:
bu sıralar pek giremicem cenazemiz var
diziye takip ederim bana inat olaylar hızlı gelişmezse yasakkelime

başınız sağolsun meldam :teselli:bende diyodum niye gelmedi.

Kızlar ekşi sözlükte Aşk-ı Memnu için bulduğum inciler :eek: kaydirigubbakcemile3

annemin beşir hariç tüm karakterlerini çok masum (?) bulduğu dizi. sempatiksalakcinni

bu dizideki matmazel'i hiç ama hiç sevmiyorum. bir sinsilik, bir içten pazarlıkçılık, intikam için vaktini beklemecilik filan. hiç samimi gelmiyor insana. anamlara göre de çok asilmiş. ne asili bildiğin sinsi ya. her şeyi bilip bilip böyle gizemli gizemli bakışlar. elalelimin zengin veletlerine üzülmeler filan... çok yapmacık. zengin lan onlar, nihal behlül'ü kaybetse ne olur. paris hilton gibi parayı bastırır alır behlül'den daha taşını. endişe etme matmazel... sen kendini düşün diyeceğim, senin de maşallah o evle sırtın yere gelmez. kaçınılmaz çağrışım aklinialirimsmile

final bölümü için bir arkadaşımın* tahminleri şu şekildedir, yüksek izni ve sevgilerimle:

1- nihal'in düğününde gelin ve damat için hazırlanan anı videosu yerine beşir'in çektiği ihanet görüntüleri oynatılır. (kesin matmazel ya da beşir değiştirecek cd'leri)
2- ednan bey görüntüleri görünce kalbini tutar, nihal bayılır, behlül g.tüm g.tüm arkadan sıvışmaya çalışır, bihter çırağan'ın (düğünü de çırağan'da yaptırmış arkadaş) koca kapısından koşar adımlarla çıkar ve eve gider.
3- bihter'in ardından eve gelen aile bireyleri bir el silah sesi duyarlar. bihter kendisini ednan'ın baba yadigarı silahı ile vurmuştur.

skandaldan 1 ay sonrası:
1- beşir sonunda ölür.
2- ednan bey bir daha atölyesinden çıkmaz.
3- nihal garip bir şekilde olanların montaj olduğunu savunmaya başlar. "ille de behlül ille de behlül" nidaları atarken bakırköy'e gönderilir.
4- firdevs çetin özder'i elinden kaçırmış olmasının verdiği üzüntü ile kendini spora adar ve yeni sörf hocası ile üzüntüsünü giderir.
5- bülent kendini metal müziğe adar. (aman adamasın meeeeeen)
:lepi:

Kızlar ekşi sözlükte Aşk-ı Memnu için bulduğum inciler :eek: kaydirigubbakcemile3

annemin beşir hariç tüm karakterlerini çok masum (?) bulduğu dizi. sempatiksalakcinni

bu dizideki matmazel'i hiç ama hiç sevmiyorum. bir sinsilik, bir içten pazarlıkçılık, intikam için vaktini beklemecilik filan. hiç samimi gelmiyor insana. anamlara göre de çok asilmiş. ne asili bildiğin sinsi ya. her şeyi bilip bilip böyle gizemli gizemli bakışlar. elalelimin zengin veletlerine üzülmeler filan... çok yapmacık. zengin lan onlar, nihal behlül'ü kaybetse ne olur. paris hilton gibi parayı bastırır alır behlül'den daha taşını. endişe etme matmazel... sen kendini düşün diyeceğim, senin de maşallah o evle sırtın yere gelmez. kaçınılmaz çağrışım aklinialirimsmile

final bölümü için bir arkadaşımın* tahminleri şu şekildedir, yüksek izni ve sevgilerimle:

1- nihal'in düğününde gelin ve damat için hazırlanan anı videosu yerine beşir'in çektiği ihanet görüntüleri oynatılır. (kesin matmazel ya da beşir değiştirecek cd'leri)
2- ednan bey görüntüleri görünce kalbini tutar, nihal bayılır, behlül g.tüm g.tüm arkadan sıvışmaya çalışır, bihter çırağan'ın (düğünü de çırağan'da yaptırmış arkadaş) koca kapısından koşar adımlarla çıkar ve eve gider.
3- bihter'in ardından eve gelen aile bireyleri bir el silah sesi duyarlar. bihter kendisini ednan'ın baba yadigarı silahı ile vurmuştur.

skandaldan 1 ay sonrası:
1- beşir sonunda ölür.
3- nihal garip bir şekilde olanların montaj olduğunu savunmaya başlar. "ille de behlül ille de behlül" nidaları atarken bakırköy'e gönderilir.
4- firdevs çetin özder'i elinden kaçırmış olmasının verdiği üzüntü ile kendini spora adar ve yeni sörf hocası ile üzüntüsünü giderir.

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 :roflol: :roflol:

:roflol::roflol:çok doğru demişler ama

Benimle ilgili kısımlar hariç güzel söylemişler:dilcikar:

başınız sağolsun :teselli:
sağol canım :çok üzgünüm:
başınız sağolsun meldam :teselli:bende diyodum niye gelmedi.
saol tatlım :çok üzgünüm:malesef cnm biz belayı mıknatıs gibi çekiyoruz :nazar:
Başın sağolsun canım :teselli:
sağol canımm senağlama
Başın sağolsun Allah rahmet eylesin... a.s.
sağol canım benim senağlama

skandaldan 1 ay sonrası:
1- beşir sonunda ölür.

matmazelin piyano resitalleri dinlemek yerine metal müzik dinlemek daha hoş geldi tabi :1closedeyes:
keşke düğünde o cdler izlensede milletin gözü gönlü açılsa boshayallersmile

Meldam kim vefat etti canım iyi misin:teselli:

X