Sex-i memnu:)

ya bence onlar sürüm sürüm sürünmeli ayrıca onlar öpüşünce ben sinirleiniyorum sempatiksalakcinni hadi behlül yine biraz affettiriyo kendini sıpa ama zemuszemus bihter :eek:klava:
ay behlülle nihal evlensin nolur ki ben nihale çok acıyorum yazık.
adnan bey de matmazelle evlensin bihter intihar etsin. sempatiksalakcinni
saçmaladım biraz kaydirigubbakcemile3

baya saçmaladın evet alsanaalsanasmilebehlül kendini nihali kullanarak onuda ağına düşürerek affettiriyor yani öylemi :kızgın:

ya bence onlar sürüm sürüm sürünmeli ayrıca onlar öpüşünce ben sinirleiniyorum sempatiksalakcinni hadi behlül yine biraz affettiriyo kendini sıpa ama zemuszemus bihter :eek:klava:
ay behlülle nihal evlensin nolur ki ben nihale çok acıyorum yazık.
adnan bey de matmazelle evlensin bihter intihar etsin. sempatiksalakcinni
saçmaladım biraz kaydirigubbakcemile3

Behlül kendini nasıl affettiriyo bi söylermisin banaakannehiradamın kullanmadığı insan kalmadıakannehirerkek olduğu için mi affedilir:eek:lmaz:

herkes yasak aşk görmek istiyorrrrr :jeyyar::jeyyar:
nihal iyi reyting getirmeyince behlül bihter yine ŞenizŞeniz

Nihal behlülle beraberken hep gülüyo ya reytingler düşüyodursempatiksalakcinni

demek bb ikilisi kazandı haa CADIARZUsüpermiş :lepi:zaten nihalle behlül yakışmıyo nihal çok çocuksu

heh heh..:icecream:
sositosositosositososito
Nihal behlülle beraberken hep gülüyo ya reytingler düşüyodursempatiksalakcinni
vereliniortakvereliniortak

demek bb ikilisi kazandı haa CADIARZUsüpermiş :lepi:zaten nihalle behlül yakışmıyo nihal çok çocuksu

nihalin hiçbir albenisi yok:kızgın: ağlamısı gülmesi kaprisi herşeyi itici :nazar:
sevemedim gitti bu kızı GENCO dizisindede iticiydi KELDİ saçları adam oldu aşkı memnu da o kadar bu kız gerçekten mi itici dizilerde bu rolün hakkını mı veriyor anlamadım :sm_confused:

pazarda BEŞİRİN 9 kat dayanıklı mendili satılıyor :1shok::1shok:
bu kadar da olmaz akannehirakannehir
:roflol:
baya saçmaladın evet alsanaalsanasmilebehlül kendini nihali kullanarak onuda ağına düşürerek affettiriyor yani öylemi :kızgın:

Behlül kendini nasıl affettiriyo bi söylermisin banaakannehiradamın kullanmadığı insan kalmadıakannehirerkek olduğu için mi affedilir:eek:lmaz:

:roflol: dedim ya saçmaladım :kedi: sempatiksalakcinni

Matmzel ben can çekişirken çok hoşsunuz bu arada saçlar filan açılmış zemuszemus bayanssulusmile
o halde bile dikkatimi çekti aklinialirimsmile

Matmzel ben can çekişirken çok hoşsunuz bu arada saçlar filan açılmış zemuszemus bayanssulusmile
o halde bile dikkatimi çekti aklinialirimsmile

Ne sandınbayanssulusmile

Bi de arkandan yas mı tutcaktımbayanssulusmile

slm ev halkı ne yapıyorsunuz bakıyım halen ölmedınızmı siz yaa

X