Sex-i memnu:)

sex-i memnu ay süper ya.bu daha uydu diziye.bence behlülün göreceği yerlerde bihter topuklu giysin yürüsün yürüsün hatta koşsun.behlülde ondan soğusun.

bende göz makyajını çok beğeniyorum hep mavi ve lacivert tonlarını kullanıyo çok da yakşıyo

sex-i memnu super uymus yaa:lepi:
nezaman acsam dızıyı behlul bıhtere yapısmıs vazıyetteŞeniz
babamın yanında ızlemeyede utanıyom anacım:kedi:
ya 22 den sonra koysunlar su dızıyı yada erotızmı azaltsınlar azcık canım

öyle vallla babamm diyo bu ne bıcım dizii böyleekaydirigubbakcemile3

biri alsın o bihter denen kadının ayağından o ayakkabıları ya...o nedir arkadaşım...beceremiyosan topukluyla yürümeyi giyme...göz zevkmi bozdu lmaz:

Dizi amacından çıktı zaten gerçek hayatı oynuyolar kaydirigubbakcemile3
ewet aileyle izlencek bi dizi değil aslında genel anlamda bakıldığında izlencek bi dizi değil sadece adı var konuşturuyo ve can sıkıntısından bakılıyo daha yi bişey olmadığı için
bihterin surat ifadelerine uyuz oluyorum gel beni öldür diyo kaydirigubbakcemile3

hahha... seksi memnu ha :lepi:
ben de o kısımlarını seviyorum dizinin ama her bölüm gözleri pörtlemiş şekilde bitiyo ya ona kopuyorum :roflol:
hep aynı şey, acaba bu hafta kim yakalayayazdı
ben zaten uzun süredir diziyi izlemiyorum, evdekiler izlerken arada gidip makyajlara bakıyorum, bi de giydiklerine
elbiseler genelde çok güzel oluyor, bihterin ablası da güzel giyiniyor, nihal de
nihal makyaj yapmaya başladığından beri bihteri 100 defa geçti bence güzellikte
duru güzelliği var kızın, e tabi yaşının masumluğu da...

evet sade bır guzellıgı var nıhalınnn

ya ismi görünce koptumm.bende normalde bu diziye zapık memnu diyodummdelikafaduldentopiciğin hayırlı olsunn

Başlığa bak............:roflol::roflol::roflol:
Koptum yahu sırnaşık şey

yokmu bu topıcıkte kımseekaydirigubbakcemile2

hadi toplanalım coşalım canım sıkılıyor zaten....

Çoluk çocuğa kötü örnek bu dizi ya,yasak aşk işte sonuçta.Ama çok seversen herşey mubahtır ımajı verılıyo

aşkı memnu yasak aşksa seksi memnu da yasak seks oluyo kaydirigubbakcemile3

bide diziye genel izleyici diyolar kaydirigubbakcemile3 + 18 olmalı

genel ızleyıcımıııı yuh yaniii:):) bızım topplum aşmış kendınıı iice

10 yaşındaki yeğenım bıle benden ıyı takıp edıyor artık dızıleri.kım kımı sevıyor kım kımın ex aşkı tüm cinliklerden haberdar yanii.sositososito

sanırım çocuklaarın daha çok ilgisinı çekıyor bu işler.CADIARZU

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…