Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kardelen gerçekten beğendiğinimi söyledi eşin.ohaoldumsmile
adnan bunların hepsini haketti bence kendi kaşındı,bile bile lades dedi,bunların böyle olacağı belliydi.firdevs ta en başında dedi adnana bihter genç bi kadın ilerde genç bi erkeğe gözü kayabilir diye o uyardı onu.bide şu var madem evlendin evde çapkın ve bekar bi erkek var onu evde niye tutuyosun.:mymeka:
modadan ne anlarsın adnan stil danışmanlarım bilirr orasını :1closedeyes:bihterin kolyesi hoş değil önünde sallanıp duruyo madalya gibi
matmazel,acaba kasadakileri aldıktan sonra ne yapacaksınız ohöö öhöh :uhm:
bu arada bihter hanım kolyenize bayıldım yani cd taksaydın daha şık dururdu bi de avatarınızdaki fotoyu ben mi çekmiştim?hatırlayamadım aklinialirimsmile
anaaa duydunuzmu hazal kayanın yeni bi sevgilisi varmış,sokakta gezerken baran akbulut(beşir)hazalı uzaktan seyrediyomuş dizideki gibi
Matmazel demin yatakta hayal kuruyordunuz ya,bittim o halinize tam cadı gibi sempatiksalakcinni
Ay durun bugün herkes havaya girmiş ben de avatarımı değiştiriyim kaydirigubbakcemile2
anaaa duydunuzmu hazal kayanın yeni bi sevgilisi varmış,sokakta gezerken baran akbulut(beşir)hazalı uzaktan seyrediyomuş dizideki gibi
buyur canım aklinialirimsmileaklinialirimsmilemeldam :roflol:
2.resme koptum :roflol: