bi yerde okumuştum, Nihal ve Adnan bey sarılıyorlardı bi sahnede, o sahne için yapılan yorumalrdan birinde, "dikkat edin de boynuzlarınız birbirine çarpmasın" deniyordu.
bi yerde okumuştum, Nihal ve Adnan bey sarılıyorlardı bi sahnede, o sahne için yapılan yorumalrdan birinde, "dikkat edin de boynuzlarınız birbirine çarpmasın" deniyordu.
Bu da 73. Bölüm Tüyoları:Behlül Bihter e İnanmayacak ve Onunla konuşmak isteyecek, Fakat Bihter Ondan Kaçacak. En Sonunda Behlül Ona,Nihal le Evlenmeme Engel Olamayacaksınız, Sen veya Annen.. Ne Zannediyordunuz Eski Sevgilimi Görür Görmez oOna Koşacağımı mı ,Çok Yanıldınız.... Benim için, Bitmiş, Bitmiştir,Diyecek.Sonr...a Katya İçin Yalıya Polis Gelİcek, Ama Katya Kaçıcak ve Peyker e Sığınacak. Nihat Ona
Yardım Edecek ve Hilmi Önal a GÖnderecek. Katya da Onlara Yardım Edecek ve Herseyi Anlatıcak. Bihter Bu Arada Çok Öfkelenecek ve Deniz Hanımla Kavga Edecek. Beşir Hastanede Olacak ve Durumu Çok Kötü. Beşir Süleyman Efendi ye “Eger Bana Birşey Olursa, Kasayi Matmazele Ver” Diyecek. Son Sahnede de Süleyman Efendi Deniz e anahtari Verecek ve Deniz de Bu Anahtarların Çok Önemli Olduğunu Anlayacak....
işte tüyolar buyrunnnnnnnnn isolde sağolsun topiğe yazmış bende kopyaladım.
lüx işi bulmuş boş boş süzülüp duruyor başka işe yaramıyor yaşıda geçmiş başka iş bulması da zor ondan yapıştı kaldı :1closedeyes:Ev ahalisi ben camdayım beni orda bulabilirsinizsempatiksalakcinni
Kardelen olarak yazıyorum..Bu matmazelinde gurursuzluğu beni öldürecek...Bihterin yaptıklarına bi dakka evde durmaması lazım
:dance::dance:bende aldatıldım yaamafoldumben
evet matmazell ah sen ı dnleseydım:sinifsinif:
perşembe gelse de kaynatsak :hulya:
slm ev ahalısı neyapıyorsunuz bakıyım?
Tamam kahve söyliyimde kime şaheste de işi bıraktısempatiksalakcinni
Kahveleri ben yapıyım bari:1closedeyes:
Bihteri sana şikayet ediyim bana laf sokup duruyo:1closedeyes:
nesrin yapsın o nerde?
benim gelinim yapmaz öyle şeyler hanım hanımcıktır o çok kaydirigubbakcemile3
buldun ahsenciğimi hemen dedikodu yap :mymeka::mymeka:
dedikodu yapacağına ahsenden 2010 modası ile ilgili tüyolar alsan ya :roflol::roflol:
Sen ne anlarsın bizim moda anlayışımızdan:dilcikar:
buldun ahsenciğimi hemen dedikodu yap :mymeka::mymeka:
dedikodu yapacağına ahsenden 2010 modası ile ilgili tüyolar alsan ya :roflol::roflol:
iyi ki anlamıyorum hihoyyythihoyyyt
bizim reklama çıkan stil danışmanları sizden hiç bahsetmiyor ama :roflol: