Sex-i memnu:)

Dış Ses:...
O gün Köşk ahalisi, almış başını herkes bir yerlere gitmişti..Yoğun geçen bir günün ardından..Birer ikişer dağıldılar..-tatlicadiarzu-Firdoş yine dedikoducu arkadaşıyla rulet masası kuyruğundaydı..
Bülent okuldayken..Matmazel ,saksılarını balkonuna dizmek için,gene evine kaçtı..
Nihalde gelecek yılbaşı balosu için ,Behlüle papyon beğenmeye gitmişti..
Aşağıda Hizmetli grubu ise kimkime dumduma..kafasına göre takılıyordu..
Adnan da malum, rutin yaptığı iş olan, cilacıya gitmişti..Boynussları daha güzel parlasın diye

Dış Ses:...
O gün Köşk ahalisi, almış başını herkes bir yerlere gitmişti..Yoğun geçen bir günün ardından..Birer ikişer dağıldılar..-tatlicadiarzu-Firdoş yine dedikoducu arkadaşıyla rulet masası kuyruğundaydı..
Bülent okuldayken..Matmazel ,saksılarını balkonuna dizmek için,gene evine kaçtı..
Nihalde gelecek yılbaşı balosu için ,Behlüle papyon beğenmeye gitmişti..
Aşağıda Hizmetli grubu ise kimkime dumduma..kafasına göre takılıyordu..
Adnan da malum, rutin yaptığı iş olan, cilacıya gitmişti..Boynussları daha güzel parlasın diye

Saksıları mı dizmişim ben:roflol:

Yok kız krep yapıyodumkaydirigubbakcemile3Bütün gün sürdükaydirigubbakcemile3

Eeeeee nasılsınız? Matmazeliniz geldiiiiiiiiiiiiiiiiiikaydirigubbakcemile3

denız hanım nerdesınız bakıyım sız:eek:lmaz:butun evde yanlız kaldım vallahı hızmetcıler bıle yok kösku göturseler kımsenın haberı olmıycakkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

arsen hanım maşallah çiflikten de yetişiyon buraya :KK70:

sen kendi hızmatçılarına bak patronlarımızla aramızı mı bozacan kardeşimi koruyorum ayağına

acilen evermeliler bu arsen hanımı azıcık da kocasına laf etsin :KK70:

Beni de everin kız nesrin:kedi:

ben her yere yetısırım nesrın hanım maşallahım var benım.söylerım kerdesıme vallahı sızı:eek:lmaz:

Dış ses:
Peyker yeni açacağı kreşin:emir_bebek: perdelerini seçmeye ıMÇ ye gitmişti..
Arsen hanım da Çiftliğin kuruyan çimlerini beğenmediğinden(pek bir müşkülpesent)
Yeni çim tohumları almaya Eminönündeki çiçek pazarına doğru yollanmıştı..
Daha sonra Peykerle Yenicaminin önünde kuşlara yem atarkene karşılaşıp..
Peykerin burnuna balıkekmek kokmuştur diye balık ekmek yemeye gittiler..
Bu arada Behlül pehh..iki aşk arasında kaldım ne şanssızım düşüncesiyle..
Aşkta kaybediyorum,Bari piyangodan kazayayım diyerek..
Hiç üşenmeden taaaa taşevden kalkıp, Nimet Abladan yılbaşı piyango bileti almaya gitti..
Peyker orada,hala orada.. ,
Behlül de oradan ,tam tramvay durağına gidecekken ,alt geçitte onlarla karşılaştı..
Geçitin altındaki oyuncakçılardan, Doruk için bir araba aldı.gamyoncuiremsu.
Peyker arabayı Behlülün kafasına atarak ..
Doruğun kapı gibi babası var,ona araba almak sana mı kaldı dedi..
Kafası yarılan Behlül, hemen Taksim ılkyardım Hast.dikiş attırmaya gitti.

:lepi::lepi:

Son düzenleme:
Aman ben geldim evde durumlar nasıl kızlarrr cokacimcoook
bütün gün alışverişteydik sülümanla şimdi akşam yemeği telaşı

bikerem ben hamile halimlen, içi civa dolu balıkları yemem, köprü altından oğluma çin malı oyuncak alan olursa tabii kide kafasına fırlatırım, ayrıca mehlülün kafası kaya gibidir bişi olmaz ona:1closedeyes::1closedeyes:

ya ben bu simili çok seviyom durun gene yapıştırayım:1closedeyes:

kaydirigubbakcemile3

Aman ben geldim evde durumlar nasıl kızlarrr cokacimcoook
bütün gün alışverişteydik sülümanla şimdi akşam yemeği telaşı

ne var yemekte malum halen hizmetçi bulamadım ben, kardeşceziimde yiyim bari:1closedeyes:

Dış ses:
Peyker yeni açacağı kreşin:emir_bebek: perdelerini seçmeye İMÇ ye gitmişti..
Arsen hanım da Çiftliğin kuruyan çimlerini beğenmediğinden(pek bir müşkülpesent)
Yeni çim tohumları almaya Eminönündeki çiçek pazarına doğru yollanmıştı..
Daha sonra Peykerle Yenicaminin önünde kuşlara yem atarkene karşılaşıp..
Peykerin burnuna balıkekmek kokmuştur diye balık ekmek yemeye gittiler..
Bu arada Behlül pehh..iki aşk arasında kaldım ne şanssızım düşüncesiyle..
Aşkta kaybediyorum,Bari piyangodan kazayayım diyerek..
Hiç üşenmeden taaaa taşevden kalkıp, Nimet Abladan yılbaşı piyango bileti almaya gitti..
Peyker orada,hala orada.. ,
Behlül de oradan ,tam tramvay durağına gidecekken ,alt geçitte onlarla karşılaştı..
Geçitin altındaki oyuncakçılardan, Doruk için bir araba aldı.gamyoncuiremsu.
Peyker arabayı Behlülün kafasına atarak ..
Doruğun kapı gibi babası var,ona araba almak sana mı kaldı dedi..
Kafası yarılan Behlül, hemen Taksim İlkyardım Hast.dikiş attırmaya gitti.

:lepi::lepi:

Ben niye yokum bu senaryoda:1closedeyes:

Dış ses:
Şahesteyle Sülüman, akşam yemeği telaşına girmişken..Nesrin 3 kasa hamsiyle içeri girer..
Laz damadınız bunları gene size yolladı..Balıkhaneye satamadıklarını bize yolluyor galiba diyerek bahçeden mutfağa seğirtir..
Şahestenin tepesinin tası atmıştır..kim ayıklayacak 3 kasa hamsiyi der..2 kasasını komşu köşklerin müştemilatlarına gönderir..

Beni de everin kız nesrin:kedi:

ednanın yakasını bıraksan evericez seni de

ben her yere yetısırım nesrın hanım maşallahım var benım.söylerım kerdesıme vallahı sızı:eek:lmaz:

yav bu arsen iyice cadılaştı

kolay mı tabi zor anlıyorum sizi arsen hanım ama o çiftlikte kaldıkça kimseyi görüp bulamazsın koca moca

ne var yemekte malum halen hizmetçi bulamadım ben, kardeşceziimde yiyim bari:1closedeyes:

matmazel deniz liste vermişti o yemekleri yapıyoruz ne yemeği olduğunu ona sorun hayal gücümü çalıştıramıyorum şuan o yazsın sırnaşık şey

Dış ses:
Şahesteyle Sülüman, akşam yemeği telaşına girmişken..Nesrin 3 kasa hamsiyle içeri girer..
Laz damadınız bunları gene size yolladı..Balıkhaneye satamadıklarını bize yolluyor galiba diyerek bahçeden mutfağa seğirtir..
Şahestenin tepesinin tası atmıştır..kim ayıklayacak 3 kasa hamsiyi der..2 kasasını komşu köşklerin müştemilatlarına gönderir..

dış ses tarkan bey misiniz yoksa

benim erkekim öle buzhane malı göndermez:dilcikar:

derya kuzusu onlar

Öğlen balık akşam balık..gak diyeceksin balıktan..
Sööle nihata kokoreç yaptırsın bariii..

bakın hamile gadınım midemi bulandırmayın balık balık diye sonunuz kötü olabilir, bulanıyor bulanıyor:roflol::roflol:

Nesrin hadi çok konuşmada sofrayı kurun
Bihter delirmiş yine çok sinirli
Ednen bey üstünü değişip inecek şimdi

1463.jpg

X