Ayyy mügecik süpersin ya :roflol:Beni unutmadığın için teşekkür ederim opuyorumnanaktan
kız fotoyu mügecik yaptı ben çakmam bu işlerdenkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Kahveyi ben istedim şaheste aşkolsun:1closedeyes:
Resmi bile çıkmamış:1closedeyes:
sitede aktif, cinsel içerikli konuşmayı seven, yarı çıplak gezmeye bayılan, prezentabl bihter ve behlül aranmaktadır, ilgilenenlerin sex-i memnuya başvurmaları rica olunur:1closedeyes::1closedeyes:
anneciğim şahesteye söyle o yapsın, katya daha kalkamadı herhalde:1closedeyes:
iyiyim anne, dorukda çok iyi maşallah:1closedeyes:
Matmazel Deniz sizin kahvenizi müzik odasına koydum piyano çalıcaksınız diye mirmirmirmir
Çaktırma yanınada süleymanın yaptığı kurabiyelerden koydum hadi yine iyisin :1closedeyes:
ay şaheste bayılttın beni, şekersiz kahve istedim şekerli getrirdin, annem bitki çayı istedi, kopkoyu rize çayı getirdin, valla bu konuda konuşcam bihterle:1closedeyes:
sitede aktif, cinsel içerikli konuşmayı seven, yarı çıplak gezmeye bayılan, prezentabl bihter ve behlül aranmaktadır, ilgilenenlerin sex-i memnuya başvurmaları rica olunur:1closedeyes::1closedeyes:
Offf çarşaf olmak ne zor la, sessiz sessiz duruyok :bbo: Ednan olsaymışım keşke -tatlicadiarzu-
Firdevs hanım şimdi aklıma geldi ben size nasıl bi tokat atmıştım..:mymeka:
Teşekkür ederim şahesteciğim nihal nerde gidip piyano çalalım azcık
attında ne oldu şekerim şutlanan sen oldun yalıdan. :1closedeyes:
harbi kız ömür niye atmıştı o tokatı firdoya.
peyker Hanım kahveniz buyrunn tek başıma yetişemiyorum Nesrinde ortalarda yok horul horul uyuyo hepsiklava:
Firdevs Hanımın bitki çayı
Başka arzusu olan mutfağa geçicemde :roflol:
Offf çarşaf olmak ne zor la, sessiz sessiz duruyok :bbo: Ednan olsaymışım keşke -tatlicadiarzu-
Ecmelim sinir krizi geçiriyodu kendine gelsin diye atmıştı..
firdevs hapları ıcıp ıntıhara kalkısmıstıya matmazelde kendıne gelsın dıye vurmustu kadın sınır krızı gecırıyordu
Nihal çıktı matmazel Behlül'le takılmaya gittiler sen ayakta uyuyon sırnaşık şey