ısınıze neden son vermısler pekı ?Merhabalar kızlar bugün hiç unutmayacğım günler arasında özel bir şirkette çalışıyorum.Öğle aramdan döndükten sonra işime son werildiğini temmuz ayına kadar çalışıp neyseki tüm tazminatlarımı alacağımı öğrendim.
Ancak dün akşamda gebelik testi yaptım 1 kayıp bebek ardından silikte olsa o çizgiyi gördüm tam mutlu olacakken bu haber beni çok üzdü.
Üzerine patronumla konuştuktan sonra bir iş başvurunda bulundum internetten ve beni az önce görüşmeye çağırdılar Allahım kamera şakası gibi bir gün tabiki çok mutlu oldum aradıkları için,ama kafam allak bullak
Bu sanırım gelmek üzere olan bebişin şansı
ümidinizi hiç bir zaman kaybetmeyin kızlar 3 saatte neler değişti Rabbim herkesin gönlüne göre versin
ALLAH'ım inşallah güzel kapılar açsın size :)Merhabalar kızlar bugün hiç unutmayacğım günler arasında özel bir şirkette çalışıyorum.Öğle aramdan döndükten sonra işime son werildiğini temmuz ayına kadar çalışıp neyseki tüm tazminatlarımı alacağımı öğrendim.
Ancak dün akşamda gebelik testi yaptım 1 kayıp bebek ardından silikte olsa o çizgiyi gördüm tam mutlu olacakken bu haber beni çok üzdü.
Üzerine patronumla konuştuktan sonra bir iş başvurunda bulundum internetten ve beni az önce görüşmeye çağırdılar Allahım kamera şakası gibi bir gün tabiki çok mutlu oldum aradıkları için,ama kafam allak bullak
ümidinizi hiç bir zaman kaybetmeyin kızlar 3 saatte neler değişti Rabbim herkesin gönlüne göre versin
Kısıtlamaya gideceklermiş ağır gelmeye başlamışısınıze neden son vermısler pekı ?
hayırlısı olsun umarım yenı ısın olurKısıtlamaya gideceklermiş ağır gelmeye başlamış
Hayır onların haberi yok zaten bende netleşmeden söylemeyi planlamıyordum. İyi dileklerin için çok teşkkürler umarım hepimizin şansı açık olurALLAH'ım inşallah güzel kapılar açsın size :)ama bir şeyi merak ettim hamile olduğunuz için mi işten çıkartıldınız ? Çünkü bazı özel sektörler bunu kabul etmiyor maalesef
İnşallah olur teşkkr edermhayırlısı olsun umarım yenı ısın olur
Amin cümlemizin :) bebeğin hem sana hem de kendisine şans getirsin :)Hayır onların haberi yok zaten bende netleşmeden söylemeyi planlamıyordum. İyi dileklerin için çok teşkkürler umarım hepimizin şansı açık olur
Merhabalar kızlar bugün hiç unutmayacğım günler arasında özel bir şirkette çalışıyorum.Öğle aramdan döndükten sonra işime son werildiğini temmuz ayına kadar çalışıp neyseki tüm tazminatlarımı alacağımı öğrendim.
Gelen bebek rızkıyla gelirmiş :) Hakkinizda hayirlisi olsun.Testim pozitif