Sevmek yetmiyor dedi bitirdi, başkasıyla evleniyor???

Ne kadar hayatsız insanlarsınız ya altı üstü telden konuştuğun biri ne sevgisi ne sevmesi ya

Nişanlandığı kız düşünsün bence hayatının hatasını yaptığını siz değil. Dini eğitim adı altında kadınlarla kızlarla hoş sohbet. İğrenç ya

zaman geçirmediğiniz bir adamın arkasından ağlamayacaksınız değil mı?

İnsanlar böyledir işte. Madem o kadar kısa sürede nişan yapabiliyordu 3 ayda seninle de yapabilirdi. Hocalar bile cinselliğe giriyorsa flört aşamasında diğerleri hayli hayli yapar o zaman

Belli ki modern görücü usulü tarzı, aile tarafından onaylanmış bir ilişkisi ilerleme kaydetmiş nişan takarak. Şimdi bu kadını telefonla konuştuğu, tee İstanbul'daki bir kadın için bırakmayacak tabi ki.

Herkese hoca deniyor din hocası olduğu kanısına nasıl vardınız
Aynen taaa istanbulda hoca kalmamış mardinden özel matematik hocası bulmuşlar adam da madem beni buldunuz size din eğitimi de vereyim demiş , bacı sen konuyu okuduğuna emin misin diyo ya dini eğitim işte hacı hoca gibi bişi

Ne zaman bitecek bu her haciyi hocayi gercek dindar, mumin kisi sanma isleri merak ediyorum.

3 ay icinde gormediginiz cok sevgili hocanizin arkasindan aglamayacaginizi dusunuyorum?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…