Ne kadar hayatsız insanlarsınız ya altı üstü telden konuştuğun biri ne sevgisi ne sevmesi yaMerhaba, düşündükce canım sıkılıyor, üzülüyorum. Annemin dini konularda eğitim aldığı hocası vardı. Bende katıldım eğitimine birşeyler sordum, bekarmis bilmiyordum.Benimle tanışmak istedi. Mardin de oturuyordu ben İstanbul da. Telefonda konuştuk 3 ay boyunca arada küstük, barıştık. Her telefonda beni sevdiğini söylüyordu.Mardin e gitme konusunda kararsız kaldım ben , bunu çok düşünüp stres yaptım.Sonra birgün aniden bitirdi, 3 hafta sonra nişanlandıgini duydum. Şimdi evleniyor, cinsel içerikli konuşmaları da oluyordu arada telefonda. En son konuyu kapatınca ben dedim ki seni seviyorum diyorsun böyle yapıyorsun, dediki sevmek yetmiyor. Sonra engelledi her yerden. Benim hayatımda kimse yok , o mutlu evleniyor. Bilmiyorum sinirim bozuk, nasıl düşünmem lazım ?
Ne hocası acaba... Herkese hoca deniyor malumHer önünüze gelene Hocam hocam derseniz böyle olur.. Bir de cinsel içerikli mesaj da yazarmış. Hocaya bak sen
Herkese hoca deniyor din hocası olduğu kanısına nasıl vardınızNişanlandığı kız düşünsün bence hayatının hatasını yaptığını siz değil. Dini eğitim adı altında kadınlarla kızlarla hoş sohbet. İğrenç ya
zaman geçirmediğiniz bir adamın arkasından ağlamayacaksınız değil mı?Merhaba, düşündükce canım sıkılıyor, üzülüyorum. Annemin dini konularda eğitim aldığı hocası vardı. Bende katıldım eğitimine birşeyler sordum, bekarmis bilmiyordum.Benimle tanışmak istedi. Mardin de oturuyordu ben İstanbul da. Telefonda konuştuk 3 ay boyunca arada küstük, barıştık. Her telefonda beni sevdiğini söylüyordu.Mardin e gitme konusunda kararsız kaldım ben , bunu çok düşünüp stres yaptım.Sonra birgün aniden bitirdi, 3 hafta sonra nişanlandıgini duydum. Şimdi evleniyor, cinsel içerikli konuşmaları da oluyordu arada telefonda. En son konuyu kapatınca ben dedim ki seni seviyorum diyorsun böyle yapıyorsun, dediki sevmek yetmiyor. Sonra engelledi her yerden. Benim hayatımda kimse yok , o mutlu evleniyor. Bilmiyorum sinirim bozuk, nasıl düşünmem lazım ?
Profilinde 30 yaşında olduğu yazıyorAboov ne fena adammışsevmek yetmiyor demiş bide ahaha, şerefsiz bir de sizi kötü hissettirmiş. Yaşınız kaç bilmiyorum ama ileride nerede görseniz tanıyacaksınız böyle şerefsizleri
Konuyu tekrar okuyun o zamanHerkese hoca deniyor din hocası olduğu kanısına nasıl vardınız
E konu sahibi “annemin dini konularda eğitim aldığı hocası” demiş.Herkese hoca deniyor din hocası olduğu kanısına nasıl vardınız
Dini konularda eğitim aldığı spor hocası:))E konu sahibi “annemin dini konularda eğitim aldığı hocası” demiş.
Bu arada herkese hoca mı deniliyor?Dini konularda eğitim aldığı spor hocası:))
Aynen taaa istanbulda hoca kalmamış mardinden özel matematik hocası bulmuşlar adam da madem beni buldunuz size din eğitimi de vereyim demiş , bacı sen konuyu okuduğuna emin misin diyo ya dini eğitim işte hacı hoca gibi bişiHerkese hoca deniyor din hocası olduğu kanısına nasıl vardınız
Annesinin kimya biyolojisi mi varmis?Herkese hoca deniyor din hocası olduğu kanısına nasıl vardınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?