• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevmek ve sevilmek tek başına yeterli mi?

buna esımın gonlu elvermıyor, tamam ıtıraf edeyım bende ıstemem bunu, kımsesız gıbı huzur evıne gıtmesı kotu bırsey sonucta. O kadar da ınsafsız degılım..
ayrı ev hesabı yapıyorum o zaman bızım butce mahvolacak.
cunku burda en ucuz ev 1000 usd bunun elektrıgı, suyu,ısınması, mutfagı, kişisel alışverişi ayda nerden baksan en az 3500 tl eder..hem bızım ev hem onun evı, bu da bızı zorlar.

bu arada hosgeldın canım :)

canım hoşbulduk. yanılmıyorsam bodrumdaydın. doğrudur bodrumda ev fiyatları çok uçuk. o halde milas ya da muğladan bir ev bakın ona olsa olsa ne kadar uzak olabilir ki? hem kayınvalidenin de artık ya onu ya bunu kabul etmesi lazım. illa ömür boyu başınıza çöreklenicem derse otur açık açık konuş rahatsızlığını. bak sen de hasta oluyorsun kardeşim yaa sana da yazık değil mi?

Canım madem yapacak bir şey yok o zaman görmemeyi, duymamayı öğreneceksin.
eşini çok swviyorsun, o da seni çok seviyor, durumun farkında ama elinden birşey gelmiyor.
Boşanıp bu evliliği bitirmek çözüm değil bence.
Hatta yazık olur, ama sen yıpranıyorsun, sağlık sorunları yaşar olmuşsun stersten sanada yazık.
Bazı durumlar böyle çözümsüz oluyor malesef.
Allah sana sabır versin.

teşekkür ederim

en azından burada dertleşimek iyi geliyor bana

sevmek sevilmek bazen yetmiyo işte fedakarlık gerekiyo bazen onunda annesi elinden bişey gelmiyodur ama en azından annesini alıp karşısına konuşması lazım....
neden evladının mutsuz olması için bu kadar çaba sarfederlerkiii anlamam...:ssz:
böyle insanların yatacak yeri yok onu bilir onu söylerim.........
rabbim sabır versin sizede inşallah.

amin
tek ıhtıyacım sabır zaten...

canım hoşbulduk. yanılmıyorsam bodrumdaydın. doğrudur bodrumda ev fiyatları çok uçuk. o halde milas ya da muğladan bir ev bakın ona olsa olsa ne kadar uzak olabilir ki? hem kayınvalidenin de artık ya onu ya bunu kabul etmesi lazım. illa ömür boyu başınıza çöreklenicem derse otur açık açık konuş rahatsızlığını. bak sen de hasta oluyorsun kardeşim yaa sana da yazık değil mi?

canım milasla aramız 45 dk, mugla ıle galıba 1,5 saat, tam emın degılım.
ölecegını bılse gıtmez...
konusmaya calısınca hep aynı replik, papağan gibi: BEN YAŞLIYIM, SİZDEN BAŞKA bla bla...

canım milasla aramız 45 dk, mugla ıle galıba 1,5 saat, tam emın degılım.
ölecegını bılse gıtmez...
konusmaya calısınca hep aynı replik, papağan gibi: BEN YAŞLIYIM, SİZDEN BAŞKA bla bla...

ohooo bu ne yaa daha doğurmadan çocuk sahibi olmuşsun. yani sert olmak lazım artık. madem ben yaşlıyım senden başka kimsem yok repliğini tekrarladı de ki ona anne madem bizimle kalmayı çok istiyorsun bu evin de bazı kuralları var ya bunlara uyarsın ya da üzülerek sen memleketine geri göndermek zorundayım de.

unutma eğer boşanırsanız kayınvaliden buna üzülmez aksine en başta buna o sevinir.

ohooo bu ne yaa daha doğurmadan çocuk sahibi olmuşsun. yani sert olmak lazım artık. madem ben yaşlıyım senden başka kimsem yok repliğini tekrarladı de ki ona anne madem bizimle kalmayı çok istiyorsun bu evin de bazı kuralları var ya bunlara uyarsın ya da üzülerek sen memleketine geri göndermek zorundayım de.

unutma eğer boşanırsanız kayınvaliden buna üzülmez aksine en başta buna o sevinir.

haklısın daha dogurmadım ama sımdıden bır suru cocugum var: eşim, annesi, yegenler..
gecen gun yegenlerınden bırı "abla cocuk dusunmuyor musunuz yaa, soyle ufak bırsey olsa sevsek" dedı. bende "once elımızdekı mevcutlar buyusun ondan sonra" dedım, anlamadı tabı... "önce nenen sonra amcam ha bı de sız buyuyun ondan sonra belkı" dedım...

haklısın daha dogurmadım ama sımdıden bır suru cocugum var: eşim, annesi, yegenler..
gecen gun yegenlerınden bırı "abla cocuk dusunmuyor musunuz yaa, soyle ufak bırsey olsa sevsek" dedı. bende "once elımızdekı mevcutlar buyusun ondan sonra" dedım, anlamadı tabı... "önce nenen sonra amcam ha bı de sız buyuyun ondan sonra belkı" dedım...

hah bak kayınvaliden çocuk torun falan derse sen de sayende özel hayatımız kalmadı ki anneciğim nasıl çocuk yapalım de belki anlar.

hah bak kayınvaliden çocuk torun falan derse sen de sayende özel hayatımız kalmadı ki anneciğim nasıl çocuk yapalım de belki anlar.

eskiden ayıp olur dıye soylemıyordum ama artık soyluyorum valla, sonuc uc gun asık surat ne desen ters cevap... ve ben yaşlıyım, sızden bırsey ıstemıyorum, tek ıstedıgım mutlu olmanız bla bla bla......

eskiden ayıp olur dıye soylemıyordum ama artık soyluyorum valla, sonuc uc gun asık surat ne desen ters cevap... ve ben yaşlıyım, sızden bırsey ıstemıyorum, tek ıstedıgım mutlu olmanız bla bla bla......

hah sevsinler mutlu olmanızı istiyormuş madem o kadar mutluluğunuzu düşünüyor rahat bıraksın sizi biraz. bir zahmet yüzüne küfrediyormuş gibi yanında da kürtçe konuşmasın.

doğrusu ben orada olsam bana yaptıklarına karşılık orada olduğu her saniyeyi zehir ederdim ona. her lafına karşılık verirdim yeter ki ardına bakmadan kaçıp gitsin oradan

hah sevsinler mutlu olmanızı istiyormuş madem o kadar mutluluğunuzu düşünüyor rahat bıraksın sizi biraz. bir zahmet yüzüne küfrediyormuş gibi yanında da kürtçe konuşmasın.

doğrusu ben orada olsam bana yaptıklarına karşılık orada olduğu her saniyeyi zehir ederdim ona. her lafına karşılık verirdim yeter ki ardına bakmadan kaçıp gitsin oradan

zaten su dil mevzusu canıma tak dedı, bende karar verdım bundan sonra bu evde sadece cnbc-e acık olacak, gerekırse esımle de ıngılızce konusacagım. bıraz da o fazlalık muamelesı gorsun...

Sevmek ve sevilmek.. Tek başına yetmiyor bence. Çünkü bende birini seviyorum fakat onun benden haberi bile yok :) Tek başına olması çok kötü anlayacağın :(

cok sinir bozucu gercekten rabbim yardimcin olsun fakat esinin sabaha kadar seni teselli etmekten baska yapacak seyi de olmali erkek o.....ve bunu sadece o halledebilir.....kv yokken yegenini gonderdi diyorsun bunuda mi idare et diye yalvardi yani esin anlamiyor mu annesinin niyetini? hic degilse bir zaman ayarlamasi yapilsa atiyorum 2 ay koyde 1 ay sizde kalsa sayili gun tez gecer disinizi sikar sabredersiniz olma mi acaba?

cok sinir bozucu gercekten rabbim yardimcin olsun fakat esinin sabaha kadar seni teselli etmekten baska yapacak seyi de olmali erkek o.....ve bunu sadece o halledebilir.....kv yokken yegenini gonderdi diyorsun bunuda mi idare et diye yalvardi yani esin anlamiyor mu annesinin niyetini? hic degilse bir zaman ayarlamasi yapilsa atiyorum 2 ay koyde 1 ay sizde kalsa sayili gun tez gecer disinizi sikar sabredersiniz olma mi acaba?

cocuk (cocuk dedıgıme bakma 20 yasında) gecenın ıkısınde kapıyı caldı ben geldım dedi. neye ugradıgımızı sasırdık. sabah gıder herhalde dedık. sabah gıtsede her aksam geldı. e gelen adama da GİT diyemedik...
diğer konuya gelınce gecen sefer uc-dort aylıgına gıttı, üc hafta sonra geri geldi... gıtmıyor yani :(

Son düzenleme:
Back