- Konu Sahibi hayatincoptenekesi
-
böyle konular okuyunca deli oluyorum, bir süreliğine ailenizin yanına gitseniz,
çok bunaldım nefes almak istiyorum deseniz yada kendi ailenizi çağırın
cümbür cemaat kalın 1-2 gün eşiniz rahatsızlığını belli ederse,beni anlamışsındır umarım dersiniz.
Onceki konunu biliyorum
Kvden ancak olunce kurtulursun.
zira beraber yasamayi en basta kabul etmissiniz
Esiniz ayri eve cikmayi dusunmuyor mu?
gerci bu da soru mu simdi? dusunse zaten su an bunlari yasamazdiniz
yapilacak sey belli ya bu deveyi gudeceksiniz
ya da bu diyardan gideceksiniz..
siz hep eşim üzülmesin diye susmuşsunuz herşeye tamam demişsiniz ama siz kendi mutluluğunuzu hiç düşünmemişsiniz, buda zamanla böyle patlamalara neden oluyor tabi ki , bu durumu ancak eşiniz çözer annesi tabiki atmıycak ama bir orta yol elbet vardır , sizi kaybetmek istemiyorsa buılacaktır bir çözüm bulamıyorsa da siz şartlarınızı sunmanız gerek...
baştan biliyodun diyemem sana..
bilmekle yaşamak kesinlikle aynı şey değil...
bizzat yaşayarak öğrendim bunu..
o yüzden öncelikle allah yardım etsin sana...
bunun dışında sizi sadece ölüm ayıracaksa ve çok mutsuzsan iyi düşün öyle karar ver...
siz olsanız ne şart sürerdiniz önüne?
Eşim de artık benım bıttıgımın farkında ama" elımden bırsey gelmıyor ne olur ıdare et" dıye yalvarıyor her gun.
eşiniz de sizin durumunuzun farkındaymış madem annesini başka eve çıkarıcak yani yakın bir ev belki kv geçimini nasıl sağlıyopr emekli maaşı falan varmı ? tamam en baştan kabul ederek bir hata yapmış olabilirsiniz ama aynı eve girince bunun bu kadar kolay olmadığınız anladınız sonuçta bu kadar mutsuzken ne kendinize faydanız olur ne eşinize ne de ilerde olursa doğacak çocuğunuza , en azından yakın olursa yine yardımınız dokunur artık yiğeniyle yaşar
dün gece yine tartıştık eşimle özel hayatımız kalmadı diye.
sabaha kadar toplasan on dakıka uyumadım.
butun gece yıne benı tesellı eden eşim oldu.
ya ben bu adamı bırakıp nasıl gıderım...
işin çok zor görünüyor gerçektende.eşin konuşsa annesiyle güzelce bi yararı olmazmı.madem görüyor senin bukadar üzüldüğünü mutsuz olduğunu.
denedik, ne zaman konuşmaya başlasak aglamaya başlıyor, ve aynı cümle BENİM SİZDEN BAŞKA KIMSEM YOK, BEN YASLIYIM BU SAATTEN SONRA NE YAPARIM, BEN BIRSEY ISTEMIYORUM, TEK ISTEDIGIM SIZIN MUTLU OLMANIZ...
madem yaşlı bakıma muhtaç sessizlik istiyor gidecek huzurevine kimsenin de hayatını mahvetmeyecek öyle sana da yazık kardeşim yaa
Tatlım, nasılsın? Ne zamandır görüşemiyorduk.
Kendime mi üzüleyim, sana mı bilemedim cnm ya.
Rabbim yardımcın olsun inş, rahmet kapılarını sonuna kadar sanada açsın inş.
Eşinle kararlı bir şekilde otur ve konuş.
Boşanmayı bile düşündiğini söyle.
Unutma hiç kimse senden kıymetli değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?