- 11 Nisan 2011
- 514
- 9
- 118
- Konu Sahibi seheryelikiz
-
Valla ben bu devirde sevgi göremiyorum malesef....Kızlar zaten gözlerini açmış iyi bir işi olsun,evi olsun,arabası olsun vs...... Erkekler şimdi kızlardan beter malı mülkü olsun,çalışan olsun,ailesi tarafından miras kalınan olsun vs.......... Gerçek sevgi,aşk zaten yok..Belki binde bir işte vardır...Yoksa devir yeme,içme,eğlenme devri olmuş....Çoğunlukla mantık evliliği yapılıyor NEDEN..? Nişanlım avukat,arabası da var bana gecen pırlanta almış.....Nişanlım doktor günde 5 hasta baksa ohoooooo paraya para demeyiz....Günümüz konuşmaları bunlar....Evliliğe saygı kalmamış ki..Sevgi anlaşmak şöyle dursun..!!!!!
slm arkadaslar..önceleri seversem kesin anlasirim diye düsündüm..ama simdi sevmek yetmiyor anlasmak önemliymis.cünki insan anlasamadigi kisiyi bi süre sonra sevmez oluyo...evlilk denen uzun yolda allah yardimcimiz olsun.hepimize sabir versin..
Eş seçmek kitap seçmeye benzer iyi tasarlanmış kapak ve cilt ilginizi çekebilir ama içeriği sağlam olmadıkça sonunu getiremezsiniz.. DEMİŞ BİRLERİ NE DE GÜZEL DEMİŞ DEĞİLMİ... AYNEN KATILIYORUM
birbirine baglantılı aslında seversen anlasıyosun bence
yok yok öle olmuyo iste.cabuk seversin ama anlasmak zaman alir..iki farkli kisilik iki farkli aile yetistirmis....
aynen kizlar..demekki neymiss anlasmak kazandi .... :)
aa seçim vardıda benmi kaçırdım:))şaka bi yana;yani ilk yorumumdaki gibi ikiside önemli tabikide..anlaşamadıktan sonra sevsen boş yani..the tudorsun dediği gibi katılıyorum onada bu arada...yani anlaşmak çok önemli işte..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?