sevmek mi daha önemli anlasmak mi???

cok haklisin cnm.devir mefaat devri.ha birde eskiden bayanlar zenginlik arardir..simdi dedigin gibi erkekler cok arar oldu.fakir kizlari kaldi evde...

konunun mantıkla bir alakası yok bence.yani bir tarafta anlaşmak bir tarafta aşk varsa insan neye e çok ihtiyaç duyduğunu ve önceliklerini belirlemeli ve ona göre seçim yapmalı.ama şu kadarını söyleyeyim çok fazla aşk sevgi kara sevda lafları edenlerin özellikle evlenince çok ta mutlu olmadığını ama anlaşan insanların daha mutlu evlilikler yaptıklarını gözlemlediğimi söyleyebilirim.şahsi fikrime gelince ben olsam hangisini seçerdim heralde anlaşamadığım sürekli tartıştığım yada ortak noktalarımın olmadığı bir adama karsı zamanla sevgim de azalırdı önceliğimi anlaşabilmeye verirdim.

Bence aşk evliliğin aşkı çabuk bitiyor çok boşanan çift gördüm ben anlaşabilmeyi ön planda tutuyorum

Eş seçmek kitap seçmeye benzer iyi tasarlanmış kapak ve cilt ilginizi çekebilir ama içeriği sağlam olmadıkça sonunu getiremezsiniz.. DEMİŞ BİRLERİ NE DE GÜZEL DEMİŞ DEĞİLMİ... AYNEN KATILIYORUM

her ikiside çok önemli..ne sevipte anlaşamadığın bi adamla,nede anlaşıpta ama bi türlü sevemediğin adamla mutlu olursun...sevgiliyken bakacaksın zaten sevdiğinle ne kadar uyumlu çiftsiniz her konuda ona göre evlilik gerçekleşir zaten..ama hayata toz pembe bakıp onun hatalarına yada anlaşamadığınıza gözlerinizi kapatırsanız işişten geçer yani..o yüzden sevgi çok önemli onun kadar anlaşabiliyor aynı görüşlere sahip olupta uyumlu olmakta çok önemli...

evet haklısın:)birde benzer şey duymuştum bende;;davulun sesi güzeldir herkese,ama davulun sesinin bu güzelliği içinin boş olmasındandır..:))yani ne kadar yakışıklı ondanda öte karizmatik erkekler var ama tanıyınca don lastiği kadar değeri yok fikirlerinin..kadınlardada varda neyse:))

anlaşmak daha ön planda bence.sevmekte yetmiyo bi süre sonra.istediğin kadar sev adamla anlaşamıyosan sevgide bitmeye başlıyo bi süre sonra.malesef yaşadım biliyorum...

ikiside önemli sadece iyi anlaştığınız ama duygusal anlamda birşey hissetmediğiniz biriyle de evlilik yürütülmez çok sevdiğiniz ama anlaşamadığınız biriylede

hem sevip hem anlaşmak lazım

Karşımdakını anlamadıktan ya da anlaşamadıktan sonra sevsem ne olur??

ıhtıyaçlarımı bılmeli,öncelık vermelı,ruhumu doyurmalı..bunlar sevgıyle olur..ama anlaşmak,bunu başarmak sevgıye yön verır..ilişkide doğru paylaşım bu sayede oluyor..yoksa sonu hüsran..

yok yok öle olmuyo iste.cabuk seversin ama anlasmak zaman alir..iki farkli kisilik iki farkli aile yetistirmis....

doğru valla..sevmek pırt diyede oluyo ısınıveriyon başta falan ilerleyen zamandada seviyorsun çok ama bazı sana olumsuz gelip rahatsız edici yönlerini farkedincede ben bunumu sevdim gibilerinden şeyler başlayabiliyor:))anlaşabiliyormuyuz diye hemen pat diye test edilmez bencede zaman alıyor..başka kültğr ve eğitimi almış insanı tanımak hemen olmaz sevmk gibi..

aynen kizlar..demekki neymiss anlasmak kazandi .... :)

aa seçim vardıda benmi kaçırdım:))şaka bi yana;yani ilk yorumumdaki gibi ikiside önemli tabikide..anlaşamadıktan sonra sevsen boş yani..the tudorsun dediği gibi katılıyorum onada bu arada...yani anlaşmak çok önemli işte..

:)) evet canim secimleri kacirdin :) hehehhe..ikiside sart..ama anlasmak agir basio biraz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…