- 11 Nisan 2011
- 514
- 9
- 118
- Konu Sahibi seheryelikiz
-
slm arkadaslar..önceleri seversem kesin anlasirim diye düsündüm..ama simdi sevmek yetmiyor anlasmak önemliymis.cünki insan anlasamadigi kisiyi bi süre sonra sevmez oluyo...evlilk denen uzun yolda allah yardimcimiz olsun.hepimize sabir versin..
amin cnm.evli değilim ama çok korkuyorum evlilikten.çok güzel bi konu açmışsın.sevgiliyken sevgi.evlendikten sonra anlaşmak daha önemli herhalde.evli değilim ama benim de ciddi bi beraberliğim var.çok anlaşamıyoruz kıskançlık saygısızlık diz boyubana hiç güvenmiyo.napcam bilmiyorum
bak cnm seni etkilemek istemem ama sakin sorunlari cözmeden evlenmeyin derim.evlikde inan 10 katina cikio her sorun...
ben de düşünüyorum bu konuyu,
yani mantık açısından bana ve evliliğe uygun biri mi, yoksa aşk sevgi falan mı...
galiba evliliğe uygun bana da değer veren kişiyi seçerim
yani tabi sevdiğimiz hoşlandığımiz vs biri olmalı ama kötü yönlerini bile bile kavga ede ede aşkın peşinden gitmenin sonu hüsran oluyor hep..
of karışık işler
hemde nasil karisik.ince isler adami sisler die bosa dememisler..mantik evliligine zaten tamemen karsiyim.cünki evlilik okadar zor bi zanaat ki sevmeden asla cekilmez..
sevgi anlaşmak değildir nedensiz de sevilir :):):)
Bence sevmektir . Seversen göz yumar hatasını kapatırsn diye düşünüyorum çünkü
evet canım bütün evlenenler öyle söylüyolar.evlenince daha çok sorun çıkçak diye.çok seviyorum.onun da beni sevdiğine eminim ama anlaşamadığımız konular var işte
sölermisin kim tam anlasiyoki!!!!!! yok anacim herseyi tam gidenbirileri yok..hep bir yerde eksik var..ama herseye ragmen sevmek diyorum...
bence sevmek önemli.sevmediğim insanla anlaşamam... ne kadar saygılıda olsa iyide olsa sevmiyosam her yaptığı gözüme batar..
evet ya oda beni arada üzüyo ama seviyom ..aşk evliliği yapıcam .mantık değilaynen cnm.sevdigin halde bazen cekilmez oluyo su erkek milleti birde sevmeden hayatimi karartamam..olsun beni üzüyo arada ama seviyorum gizz :)
evet ya oda beni arada üzüyo ama seviyom ..aşk evliliği yapıcam .mantık değil
evet sevince alttan alabiliyorum.yumuşuyorummantik evliliginde sorunlar dahada büyür...ama sevgi olunca cabuk yumsuyo insan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?