• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sevmek mi daha önemli anlasmak mi???

seheryelikiz

ya hep ya hic ;)
Kayıtlı Üye
11 Nisan 2011
514
9
118
slm arkadaslar..önceleri seversem kesin anlasirim diye düsündüm..ama simdi sevmek yetmiyor anlasmak önemliymis.cünki insan anlasamadigi kisiyi bi süre sonra sevmez oluyo... :( evlilk denen uzun yolda allah yardimcimiz olsun.hepimize sabir versin..

slm arkadaslar..önceleri seversem kesin anlasirim diye düsündüm..ama simdi sevmek yetmiyor anlasmak önemliymis.cünki insan anlasamadigi kisiyi bi süre sonra sevmez oluyo... :( evlilk denen uzun yolda allah yardimcimiz olsun.hepimize sabir versin..

amin cnm.evli değilim ama çok korkuyorum evlilikten.çok güzel bi konu açmışsın.sevgiliyken sevgi.evlendikten sonra anlaşmak daha önemli herhalde.evli değilim ama benim de ciddi bi beraberliğim var.çok anlaşamıyoruz kıskançlık saygısızlık diz boyu:50:bana hiç güvenmiyo.napcam bilmiyorum:50:

ikiside önemli bence fakat bi yandanda sadece iyi anlaşıyorum die aynı ev içinde yaşamak eyvallah ama yatak odasını sevmediğim biriyle paylaşamazdım sanırım..bi nevi sevdiğin zaman zaten iyi kötü anlaşıosun ama biz bayanlara daha çok fedakarlıklar düşerek tabii

amin cnm.evli değilim ama çok korkuyorum evlilikten.çok güzel bi konu açmışsın.sevgiliyken sevgi.evlendikten sonra anlaşmak daha önemli herhalde.evli değilim ama benim de ciddi bi beraberliğim var.çok anlaşamıyoruz kıskançlık saygısızlık diz boyu:50:bana hiç güvenmiyo.napcam bilmiyorum:50:

bak cnm seni etkilemek istemem ama sakin sorunlari cözmeden evlenmeyin derim.evlikde inan 10 katina cikio her sorun...

ben de düşünüyorum bu konuyu,

yani mantık açısından bana ve evliliğe uygun biri mi, yoksa aşk sevgi falan mı...

galiba evliliğe uygun bana da değer veren kişiyi seçerim

yani tabi sevdiğimiz hoşlandığımiz vs biri olmalı ama kötü yönlerini bile bile kavga ede ede aşkın peşinden gitmenin sonu hüsran oluyor hep..

of karışık işler :37:

Son düzenleme:
anlaşmak çok önemli yaa. birbirimizi deli gibi seviyoruz ama anlaşamadığımız çok oluyor.
kavga ediyoruz. araya soğukluk giriyor. öyle olunca da sevgi arka planda kalıyor.
sadece sevgi hiç bir zaman yeterli değildir ilişkide.

ben de düşünüyorum bu konuyu,

yani mantık açısından bana ve evliliğe uygun biri mi, yoksa aşk sevgi falan mı...

galiba evliliğe uygun bana da değer veren kişiyi seçerim

yani tabi sevdiğimiz hoşlandığımiz vs biri olmalı ama kötü yönlerini bile bile kavga ede ede aşkın peşinden gitmenin sonu hüsran oluyor hep..

of karışık işler :37:

hemde nasil karisik.ince isler adami sisler die bosa dememisler..mantik evliligine zaten tamemen karsiyim.cünki evlilik okadar zor bi zanaat ki sevmeden asla cekilmez..

sevgi anlaşmak değildir nedensiz de sevilir :):):)

Bence sevmektir . Seversen göz yumar hatasını kapatırsn diye düşünüyorum çünkü

hemde nasil karisik.ince isler adami sisler die bosa dememisler..mantik evliligine zaten tamemen karsiyim.cünki evlilik okadar zor bi zanaat ki sevmeden asla cekilmez..

evet işin o kısmı da var, yani sırf mantıkla evlenince adamın yaptığı en ufak şey gözümüze iyice batar, ama aşk sevgi olunca hoş görüyor insan, affediyor falan filan.

ama sırf aşk da olmaz, saygı olsun,anlaşmak olsun, ortak zevkler olsun...

çok şey mi istiyoruz canım aaa :77:

Son düzenleme:
Amin Cnm..

İkiside Önemli Bence !! Sevmediğim Bir İnsanla Anlaşamam !! Sevdiğimle de Anlaşmazlığa Düşersem Ki İnsanın Hayattaki En Büyük Zaafı Sevdiği İnsandır.. Herşey Halledilir.. Yeter ki Konuşmasını Sakin Olmasını Bilelim!! İletişim Şart !!

evet canım bütün evlenenler öyle söylüyolar.evlenince daha çok sorun çıkçak diye.çok seviyorum.onun da beni sevdiğine eminim ama anlaşamadığımız konular var işte:14:

sölermisin kim tam anlasiyoki!!!!!! yok anacim herseyi tam gidenbirileri yok..hep bir yerde eksik var..ama herseye ragmen sevmek diyorum...

bence sevmek önemli.sevmediğim insanla anlaşamam... ne kadar saygılıda olsa iyide olsa sevmiyosam her yaptığı gözüme batar..:19:

bence sevmek önemli.sevmediğim insanla anlaşamam... ne kadar saygılıda olsa iyide olsa sevmiyosam her yaptığı gözüme batar..:19:

aynen cnm.sevdigin halde bazen cekilmez oluyo su erkek milleti birde sevmeden hayatimi karartamam..olsun beni üzüyo arada ama seviyorum gizz :)

Valla ben bu devirde sevgi göremiyorum malesef....Kızlar zaten gözlerini açmış iyi bir işi olsun,evi olsun,arabası olsun vs...... Erkekler şimdi kızlardan beter malı mülkü olsun,çalışan olsun,ailesi tarafından miras kalınan olsun vs.......... Gerçek sevgi,aşk zaten yok..Belki binde bir işte vardır...Yoksa devir yeme,içme,eğlenme devri olmuş....Çoğunlukla mantık evliliği yapılıyor NEDEN..? Nişanlım avukat,arabası da var bana gecen pırlanta almış.....Nişanlım doktor günde 5 hasta baksa ohoooooo paraya para demeyiz....Günümüz konuşmaları bunlar....Evliliğe saygı kalmamış ki..Sevgi anlaşmak şöyle dursun..!!!!!

Back