Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Sevmek bir ömür, kitap okumak ‘bir dakika’: Türkiye’de okuma oranı binde bir
Çatı dört kitaplık seri aslında. İlki çok klostrofobik, diğerleri o kadar değil. Üçüncü psikolojik olarak basıyor seni.
Chris'ti benim favorim, canım benim.
Artik ilgi alanim tamamen psikoloji/sosyoloji.. seneye sinavlara girecegim tekrar bu ikisinden birini okumak icin.. insanlara tahammul edemiyorum bari analiz edeyim
Artik ilgi alanim tamamen psikoloji/sosyoloji.. seneye sinavlara girecegim tekrar bu ikisinden birini okumak icin.. insanlara tahammul edemiyorum bari analiz edeyim
Chess okudum yazilan seyi ama kafama yatmadi, hic bir tane calismayi alinti yapmamis. Oylesine kafasinda surasi buyukse soyle oluyor demis. Boyle calismalara ben temkinli yaklasiyorum.