Çatıyı ben de okudum, etkilemişti beni. Filmini de izlemiştim hatta.Çatı serisini severim, ama Hudson (Rain) ve De Beers serilerini de seviyorum. İç karartıcı değil mi amaOkurken "aha kesin bunun başına bir şey gelecek" diyorum.
Çatı fena ama
Çatı dört kitaplık seri aslında. İlki çok klostrofobik, diğerleri o kadar değil. Üçüncü psikolojik olarak basıyor seni.Çatıyı ben de okudum, etkilemişti beni. Filmini de izlemiştim hatta.
Ben de roman okuyorum ama yavaştan felsefe falan da almaya başladım. Bir de okuduğum bölüm gereği, eğitimle ve dille alakalı bir sürü kitap okudum bu sene. Çoğu ufkumu açtı valla.
Hepsini okumuştum galiba ben de. Annelerine feci kinlendim ama. Oldboy diye bir film izlemiştim, ondan sonra en çok etkileyen konulardan bir tanesi oldu benim için.Çatı dört kitaplık seri aslında. İlki çok klostrofobik, diğerleri o kadar değil. Üçüncü psikolojik olarak basıyor seni.
Chris'ti benim favorim, canım benim.
Hanım abla bu kitap sanılanın aksine, cinsellikten soğutuyormuş biliyor musun?Aynen greyin iliğini kemiğini tüketmiş
Tavan yapmıştır bence o dünya
Hanım abla bu kitap sanılanın aksine, cinsellikten soğutuyormuş biliyor musun?Bir araştırma yapılmış bununla alakalı, geçen bir yerde görmüştüm.
Beklentiyi karşılamıyor herhalde o tutkudan sonra, mesajıma geç cevap verdin kavgası olunca.kimmiş onlar isim ver bana
Ya komik kendi, adam saçını çekse "aşkım saçım" diyen hatunlar Christiaaan diye sayıklıyor. Adam bir tane vuracak dünyalarını şaşıracaklar
Ya o işte tamamen itaat mantığı ve disipline etme olayı. Yani adam kemerle vurmaya kalksa o kemeri dolarım boynuna, çünkü ben sub değilim. Ama sub olan biri için bu çok normal.Beklentiyi karşılamıyor herhalde o tutkudan sonra, mesajıma geç cevap verdin kavgası olunca.
Adamın ceza anlayışı şiddet bir kere, kırbaçla girişiyor.Feci bir sahipleniciliği var, kapatıyor kızı resmen. Buna hiçbirimiz gelemeyiz.
:) Bırak boynuna dolamayı, oturup ağlayan olur. Ana da ağlamıştı hattaYa o işte tamamen itaat mantığı ve disipline etme olayı. Yani adam kemerle vurmaya kalksa o kemeri dolarım boynuna, çünkü ben sub değilim. Ama sub olan biri için bu çok normal.
Benim güldüğüm tamamen (filmin jargonuyla) vanilya seks yapanların Christian aşığı olması
He, hem kıskanıyor seven erkek kıskanır zaten:) Bırak boynuna dolamayı, oturup ağlayan olur. Ana da ağlamıştı hatta
Adamın kim olduğuna karşı değil o beğeni zaten, sırf görüntüsü güzel ve zengin diye beğeniliyor. Yani kıza çok güzel imkanlar verdi, şimdi yemeyelim birbirimizi, buna hayır diyecek çok az kişi çıkar.
Bence çok zenginse kamufle olurdu durum diyorum?He, hem kıskanıyor seven erkek kıskanır zaten
Aynen öyle, adam genç yakışıklı patron değil orta yaşlı göbekli mahalle bakkalı olsa ne sapıklığı kalır ne manyaklığı
Eh tabii ki. Orada çünkü önemli olan adamın hayat tarzı, zevkleri değil. Sahip olduğu ve sunduğu imkanlar. Ana da o sünepe haliyle kaptı adamıBence çok zenginse kamufle olurdu durum diyorum?
Yani bence de. Adam yaşlı olsa, bu kadar ilgi çekmezdi tabi, ama para olunca kabullenecek birisi illa ki çıkardı diye düşünüyorum. :)Eh tabii ki. Orada çünkü önemli olan adamın hayat tarzı, zevkleri değil. Sahip olduğu ve sunduğu imkanlar. Ana da o sünepe haliyle kaptı adamı
Şu fotoğrafçı arkadaşının öyle zevkleri olsa iğrenerek bakar
Bilmiyorum kendi, yani içinde o yoksa sırf para için dayanamaz. Hayatındaki kısıtlamalara, kontrolcülüğe dayansa bile fiziki acıya dayanamaz.Yani bence de. Adam yaşlı olsa, bu kadar ilgi çekmezdi tabi, ama para olunca kabullenecek birisi illa ki çıkardı diye düşünüyorum. :)
Bence dayanan çıkar. Şartlar ve hayat tarzı etkili tabi. Dünyada örneği çok, Grey örneği ile kıyaslanamaz ama 60 yaşında bir iş adamı var Çinli, 17 yaşında kızla evlenmiş. Kız çok mutluyum diye demeç veriyor.Bilmiyorum kendi, yani içinde o yoksa sırf para için dayanamaz. Hayatındaki kısıtlamalara, kontrolcülüğe dayansa bile fiziki acıya dayanamaz.
Benim de favorim Christi. Her ne kadar kardes olsalar daÇatı dört kitaplık seri aslında. İlki çok klostrofobik, diğerleri o kadar değil. Üçüncü psikolojik olarak basıyor seni.
Chris'ti benim favorim, canım benim.
Yok kendi çıkmaz. Yani içinde mazoşistlik ve sublık olmayan kimse para için yapamaz onu. Bir hafta, bir ay veya 6 ay yapar ama uzun soluklu olmaz. Mesele çünkü yaş, kontrolcülük vs değil. İçinde olmayan kimse para için sublık yapmaz yapamaz.Bence dayanan çıkar. Şartlar ve hayat tarzı etkili tabi. Dünyada örneği çok, Grey örneği ile kıyaslanamaz ama 60 yaşında bir iş adamı var Çinli, 17 yaşında kızla evlenmiş. Kız çok mutluyum diye demeç veriyor.
Orayı karıştırmaBenim de favorim Christi. Her ne kadar kardes olsalar da
O zaman bir süreliğine katlanır diyorsun?Yok kendi çıkmaz. Yani içinde mazoşistlik ve sublık olmayan kimse para için yapamaz onu. Bir hafta, bir ay veya 6 ay yapar ama uzun soluklu olmaz. Mesele çünkü yaş, kontrolcülük vs değil. İçinde olmayan kimse para için sublık yapmaz yapamaz.
Orayı karıştırmaChristopher bebeğim, ne kadar naif, ne kadar dürüst, sevecen bir adamdı. Onu da Cathy mahvetti.
Psikolojisinden de geçtim fiziksel bir olay.O zaman bir süreliğine katlanır diyorsun?
Tabi bu da mümkün. Sonuçta psikolojik bir olay bu, ağır sonuçları olabilir.
Ama psikolojik etkileri daha ağır olur gibi shot ya. İstemediği halde katlanan birisi kafayı yiyebilir herhalde sonunda.Psikolojisinden de geçtim fiziksel bir olay.
En basiti kemerle dayak yemeye ne kadar katlanabilirsin? Üzerine mum damlatılmasına? Her yerinin mosmor yapılmasına? Daha yazmayayım
Aman alan razı satan razıysa boşver kendi, herkesin hayatına kimse karışamazAma psikolojik etkileri daha ağır olur gibi shot ya. İstemediği halde katlanan birisi kafayı yiyebilir herhalde sonunda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?