Henüz hamileyim. Doğuma bir kaç haftam kaldı ama şimdiden bir konuya çok takıldım.
Ben çok yemek seçen bir insanım bir çok yemeği yemem. Çocuğuma ileride pişirir miyim nasıl yaparım bilmiyorum. Mesela bakliyatlardan tiksiniyorum dokunamam bile. Domates dokunamam. Et sevmem tiksinirim. Çorba sevmem (ama tiksinmiyorum)
Siz nasıl yaptınız sevmeseniz tiksinseniz bile pişiriyor musunuz yoksa başka alternatifler mi üretiyorsunuz o gıda yerine?
Tabiki pişiriyorum ben yemiyorum diye neden o mahrum kalsın.Henüz hamileyim. Doğuma bir kaç haftam kaldı ama şimdiden bir konuya çok takıldım.
Ben çok yemek seçen bir insanım bir çok yemeği yemem. Çocuğuma ileride pişirir miyim nasıl yaparım bilmiyorum. Mesela bakliyatlardan tiksiniyorum dokunamam bile. Domates dokunamam. Et sevmem tiksinirim. Çorba sevmem (ama tiksinmiyorum)
Siz nasıl yaptınız sevmeseniz tiksinseniz bile pişiriyor musunuz yoksa başka alternatifler mi üretiyorsunuz o gıda yerine?
Kafasız balık?ASLLAAA kafasi olan baliga dokunamayan ben, oglum cok sevdigi icin cıllık cıllık hamsi ayıklıyorum. Soyleyeceklerim bu kadar.
Kafasiz baliklara okim. Yuvarlak dilim palamut, fileto levrek yada dilim somon ok. Ama kafasiyla gozuyle bana bakinca bi kotu oluyorum.Kafasız balık?
Aaaa bu bende de vardı.Hala da var ya.Baligi çok severim.Ama kafasını görünce ,hele o gözlerini beyaz beyazASLLAAA kafasi olan baliga dokunamayan ben, oglum cok sevdigi icin cıllık cıllık hamsi ayıklıyorum. Soyleyeceklerim bu kadar.
Şimdi ben ciğer ,bamya ,sakat at, koyun eti yiyemiyorum sevmiyorum da. Evdede pisirmem yapmayı da bilmem Fakat bunlar olmazssa olmaz değil. Fakat sizin saydiklarinizdan sonra geriye birşey kalmıyor ki. Bakliyat etin alternatifi onuda yemezsse nerden protein alacakHenüz hamileyim. Doğuma bir kaç haftam kaldı ama şimdiden bir konuya çok takıldım.
Eskiden anneanneciğim kurban bayramında kuzunun kafasını yazlıkta bahçenin kenarına koyardı.Kafasiz baliklara okim. Yuvarlak dilim palamut, fileto levrek yada dilim somon ok. Ama kafasiyla gozuyle bana bakinca bi kotu oluyorum.
Sizin tutumunuz böyle olduğu sürece pisirdenizde yemez bebeğiniz.Henüz hamileyim. Doğuma bir kaç haftam kaldı ama şimdiden bir konuya çok takıldım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?