Sevmeden evlendım ne yapmalıyım??

Monolisasa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2020
283
109
31
Sevmeden ıstemeden mantık ıle aılemın ısrarlarıı ıle evlendım olur sandım ama yapamadım ılk gece onun bana dokunması tahammül edılırgıbı degıldı bır yakınlasma olmadı olmayacak da ama aynı odada yatmak sabah uyanınca yüzünu gormek dahı ıstemıyorm Varmı bana akıl verebılecek biri..ayrılırsam maddı ımkanım var ama bu surecı nasıl kaldıracagım lutfen yardım edın

Sevmeden ıstemeden mantık ıle aılemın ısrarlarıı ıle evlendım olur sandım ama yapamadım ılk gece onun bana dokunması tahammül edılırgıbı degıldı bır yakınlasma olmadı olmayacak da ama aynı odada yatmak sabah uyanınca yüzünu gormek dahı ıstemıyorm Varmı bana akıl verebılecek biri..ayrılırsam maddı ımkanım var ama bu surecı nasıl kaldıracagım lutfen yardım edın
Çok yanlış yapmışsınız. Sadece kendinizi değil eşinizin de hayatını mahvetmişsiniz.
Yakınlaşma olmayacak demişsiniz, o zaman bunun adı evlilik olmuyor zaten.
Sevme ihtimaliniz yoksa ki olsaydı şimdiye kadar olurdu diye düşünüyorum, o zaman ayrılın. İkinize de yazık. Bir ömür çekmektense birkaç ay üzülmek daha iyi.

Sizi zorlayacak olan nedir aile mi yani zaten sevmeyerek olmuş kopmanız zor olmaz

benimde başıma böyle benzer durum geldi.1 sene dolmadan boşanamıyorsunuz...anlaşmalı ayrılarak uzamadan boşanabilirsiniz..istiyorsanız özelden yazabilirsiniz..6 senedir kk yı takip ediyorum ilk defa msj attım..hakkınızda hayırlısı olsun cnm

evlendiğiniz kişi de sizi sevmiyor olabilir...çünkü ani evliliklerde erkekler de mantıkla yaklaşım var

4-6 ay duygusal boşluk oluyor biraz sersemlemiş gibi his oluyor ama boşanmanız daha iyi çabuk atlatırsınız

Sanirim biraz aile baskisi aman gec kaliyosun yaş geciyor baskisiyla ailenin iteklemesiyle kendinizi evli bulmuşsunuz bazen aileler bizi ateşe atiyor. Evlilik bu sarilma opme cinsellik işin icine girecek ve o elektrik en başta olmayinca olmuyor malesef. Ahh o kadar masrafa girilmistir evi esyasi vs cok uzucu hakkinizda hayirlisi bastan elektrik almadiginiz sevmediginiz insani sonrada sevemiyorsunuz ben onu biliyorum valla olmuyo ne yapsa batiyo yuzu hosuna gitmiyo bakasin gelmiyo tarzin degil kro buluyosun hareketleri vs ooff icim daraldi

ne yapacağınızı biliyorsunuz zaten. Sadece harekete geçmeniz lazım

benim durumum farkli bende erkek tarafı masraf yapmadı imza üzerinde kaldı her şey kimseye minnetim yok

Olur sandım ınsanlar mutlu olur bende ıdare ederım sandım ama yapamdım tahammulu cok zor bırseymıs bu
Yazık ama size değil eşinize yazık olmuş madem sevmiyordunuz ilgi duymuyirdunuz nişan döneminde ayrilsaydiniz karşınızdaki insanın da bir gururu var evlilik çocuk oyuncağı değil aile yada çevre baskısı ile yapabileceğiniz bir yaşam biçimi de değil

X