Seviyorum hepinizi KK bayanları

FARKINDA OLMAYABİLİRSİN AMA % 100 DOĞRU;)MUTLAKA OKUYUNNNNNN

1. Bu dünyada uğrunda ölebileceğin en az iki kişi vardır.
2. En azından 15 kişi öyle ya da böyle seni seviyordur.
3. Herhangi birinin senden nefret edebilmesinin tek sebebei, aslında sadece senin gibi olmak istemesidir.
4. Senden gelecek bir gülümseme bazılarına mutluluk getirebilir, o senden hoşlanmasa bile.
5. Her gece, birisi uykuya dalmadan önce seni düşünüyor.
6. Birisi için dünyalara bedelsin.
7. Çok özel ve teksin.
8. Varlığını bile bilmediğin biri seni seviyor.
9. Hayatındaki en büyük hatayı yaptığın zamanda bile, ondan hayırlı birşey çıkar.
10. Ne zaman dünya sana sırtını dönmüş gibi hissedersen, dön ve bir daha bak.
11. Her zaman aldığın iltifatları hatırla. Kaba sözlerin hepsini unut.

Eğer sevgi dolu bir arkadaşsan bunu herkese gönder, sana gönderen de dahil. Eğer geri alırsan demek ki gerçekten seviliyorsun. . Ve hep hatırla.... Hayat sana ekşi limonlar sunarsa sende, tuz iste ve beni çağır! İyi arkadaşlar yıldızlar gibidir, onları her zaman göremeyebilirsin ama orada olduklarını bilirsin. 'Bir dosttan tek bir gül ve güzel bir sözü ben onunlayken almayı, öldükten sonraki bir kamyon dolusu çiçeğe tercih ederim.'

HER ZAMAN YANIMDA OLMASINI İSTEDİĞİM İNSANLARA...

buda kizkardesimden geldi mail olarak ve sizlerle paylasmak istedim ben cok sevdim cünkü bu yazilanlari
asksinsencansinsen canim kizkardesim seni cok seviyorum

kadinlargunujpgcustomsi.jpg

kandilinizde mübarek olsun kizlara.s.

sevgi paylaşımdır bizlerlede paylaştığın için çok sağol tatlım herkes birbirini sevsin yaaa:)

estafurullah ne yüzsüzlügü tmyy siz kendinizi biliyosunuz zaten sormaniz hata inan bana cicim:1hug:a.s.
sizleri taniyo olmakdan cok mutluyum inanin bana:nazar:

estafurullah ne yüzsüzlügü tmyy siz kendinizi biliyosunuz zaten sormaniz hata inan bana cicim:1hug:a.s.
sizleri taniyo olmakdan cok mutluyum inanin bana:nazar:

Sevgili Allahım,

bu mesajı okiyan kadın,güzel,kuvvetli ve şık ve onu seviyorum.
Ona yardım et hayatını en güzel şekilde yaşasın.
Lütfen,her istediği şeylerde yardımcı ol ona.
Karanlık yerlerde ona parlamaya yardımcı ol ve sevemiceyi zamanlar sevebilsin.
Her zaman onu koru,sana ihtiyacı olduğu zaman ona yardım et ve ona bildirki onla yürüdüğün zaman kendisi güvendedir.

SEVIYORUM HEPINIZI KK BAYANLARI!a.s.:nazar::enbuyukkk:

ALLAHIM HEPINIZIN GÖNLÜNE GÖRE VERSIN KADINLAR KULÜBÜ BAYANLARI INSALLAH:Saruboceq:
HERSEY GÖNLÜNÜZCE OLSUN:Saruboceq:[/QUOTE]

:Saruboceq::Saruboceq:[B][COLOR="Purple"]AMİN CNM AMİNN HENDE HERŞEYİN EN İYİSİNİ HAK EDİYORSUN Bİ TANEM HERŞEY GÖNLÜNCE OLUR İNŞŞ[/COLOR][/B]

canım benim bende seni çok seviyorum...

çok seviyorum çünkü; melek kalplisin ...bu açtığın topiklerden ettiğin sohbetlerden öyle belli ki...

güzel düşünüyorsun hep iyi düşünüyorsun...

benim de olgunluğum tuttu kalktım senin melek gibi pembe bulutlardan getirdiğin hikayelerle açtığın topiklerin büyüsünü bozdum:çok üzgünüm:

meleğim dilerim Allah dan gülen yüzün hiç solmasın, dilerim rabbimden kötü gün göstermesin pembe bulutlardan hiç indirmesin...

senin gibi gönüllere gözlere öyle çok ihtiyacımız var ki...

sen bu halinle buğday tarlasında ki gelincik gibi neşe mutluluk güzellik veriyorsun insana...

işte bütün bu sebeplerden seni çok ama çooook seviyorum...

hep böyle kal meleğim:asigim::nazar:

Canım yolun hep aydınlık - engellerin kolay aşacağın kadar küçük olsun.
Herşey gönlünce - hayallerin gerçek olsun.
Sevdiklerin hep yanıbaşında bulunsun.

10ix7.jpg

Back