Seviyorum hepinizi KK bayanları

incitanemtuana

EVLI MUTLU IKI COCUKLU :)
Kayıtlı Üye
10 Aralık 2007
25.343
26
208
41
İsviçre
Sevgili Allahım,

bu mesajı okiyan kadın,güzel,kuvvetli ve şık ve onu seviyorum.
Ona yardım et hayatını en güzel şekilde yaşasın.
Lütfen,her istediği şeylerde yardımcı ol ona.
Karanlık yerlerde ona parlamaya yardımcı ol ve sevemiceyi zamanlar sevebilsin.
Her zaman onu koru,sana ihtiyacı olduğu zaman ona yardım et ve ona bildirki onla yürüdüğün zaman kendisi güvendedir.

SEVIYORUM HEPINIZI KK BAYANLARI!a.s.:nazar::enbuyukkk:

ciceksevgiliwh4.jpg

w640.png

ecebusrahvalentinescreejy8.gif

ALLAHIM HEPINIZIN GÖNLÜNE GÖRE VERSIN KADINLAR KULÜBÜ BAYANLARI INSALLAH:Saruboceq:
HERSEY GÖNLÜNÜZCE OLSUN:Saruboceq:

Son düzenleme:
harikasin ablacigim ya
cok temiz ve iyi kalplisin
cok düsüncelisin
cok duyarlisin
sen bambaskasin
iyi ve kötü günümde hep arkamda olan sensin sana sonsuz tskler ablama.s.
sevimliopucukresmibr8.jpg

çok güzel bir konu açmışsın a.s hep böyle sevgiyle kal emi kaydirigubbakcemile5 bizlerde seni seviyoruz ne kadar birbirime uzak olsakta... Şeniz Şeniz Şeniz a.s.

çok güzel bir konu açmışsın a.s hep böyle sevgiyle kal emi kaydirigubbakcemile5 bizlerde seni seviyoruz ne kadar birbirime uzak olsakta... Şeniz Şeniz Şeniz a.s.

canim ya ne seker yorum bu böyle insallah tatlim elimden geleni yapmaya calisicam :) yok ya saka bir yana icim disima yansiyo dessem sizlerin beni seviyo olmaniz benim icin en büyük mutluluk inan dedigin gibi her nekadar birbirimize uzak olsakda resmi olarak tanimasakda o sicakligi o pozitif elektirigi almak alabilmek cok güzel ve cok önemli
aranizda olmakdan cok mutluyum canima.s.:nazar:

canım allah razı olsun seninde gönlüne göre wersin rabbim huzurlu mutlu sağlıklı ol ömür boyu sewdiklerinle beraber allah yar we yardımcımız olsun bütün kadınlar külübünün a.s.:enbuyukkk:

Back