• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

seviyorum ama sevilmiyorum :(

bişey sormak istiyorum erkek arkadaşının ve senin burcun ne?

kafasını toplayacakmış,sanki ben ona çok yük oluyordum.. halbuki çok güzel anlaşıyorduk çok güzel gidiyordu ? ama artık bırakıyorum düşünmicem yoksa psikolojim çok bozuluyor kendimi hiç bişeye veremiyorum.. ağlıyorum süreklli artık kalbimde yoksun haberin olsun YOKSUN ...

canim cok uzuldum ama degmez uzulmene erkekler o kadar ince dusunemezler bitirdimi herseyi unuturlar o yuzden kendini uzmene degmez

tatlım hayat gidenin arkasından ağlanmaycak kadar kısa manasız bi bekleyiş nereye kadar..hayatına kaldığı yerden devam et uzadıkça yaşadığınız güzel anıları da yok edersin..güzeldi ama bitti de ve önüne bak bence..

çok üzüldm cnım yaa offf suan ne solesek boş dile kolay sadece ama bak çok olmamş 1.5 hafta sadece 1 sene falan olsa nolcaktı bıde ozaman dusun ? çok kötü oluo insan ozmaan .. ama sana tavsiyem yeni arklar edin düşünme de kendi kendine ben çok gusel ii mukkemml bi insanım o üzlcek de hayatına devam et güçlü ol mutlu ol olamıosan bir süre bunun maskesıni tak ! kib :(

Back