seviyorum ama sevilmiyorum :(

biraz açar mısın tatlım?seni sevmeyen bi kişi sana acıdan başka hiçbişey vermez inan

seviyorum ama sevilmiyorum yanii 1.5 hafta önce bi sevgilim vardı ama benden ayrıldı beni ek anlayan tek teselli veren kişii oydu hhayat kısa die mesajlar atıyorum şarkı sözleri yazıyorum ama yinedeolumsuz cevaplar alıyorum ne yapmalıyım ben sizce sevgilim seni seviyorumeğerbirgün mezarıma gelirsen elinde bir tek gülle gel ve baş ucuma koy onu hoşcakal..

yakın arkadaşım bana her zaman yardımcı olduğu için allah razı olsun ondan seni seviyorum kızzz... baş harfi burcu :)

canım benim inan seni çok iyi anlıyorum.bende ayrılık acısı çektim.hemde ilk aşık olduğum adam tarfından bu acıya maruz kaldım.şu ana yapacak bişey yok.bi iki ilaçla kendini yatıştırmaya çalış.zamanla onu unutacaksın emin ol.ama bu dönem çok acı geçecek.ölmek bile isteyeceksin ama hayat kimse için canını yakmaya değmez.bi süre sonra acın nefrete dönüşecek ve en sonunda bi bakmışsın ki,karşına seni gerçekten seven bi adam çıkmış.sakın umutsuzluğa kapılma.bırak gitsin.o zaten kararını vermiş bu saatten sonra hiçbişey eskisi gibi olmaz zaten.sen şu anda sadece başka şeylere odakla kendini.gez dolaş eğlenmeye çalış.sakın içine kapanma ama.canımsın kıyamam

ay sağol canım ilaç kullanıyorum zaten uzun zamandır ama onu düşünemeden yapamıyorum kaldıramıyorum tek başıma nie böle yapıyor erkekler ya çok mu hoşlarına gidiyor yoksa başka birine mi aşık oluyorlar sence?

mesela en yakın arkadaşına soruyormuş nasıl iyi mi mutlu die ? niye soruyor niye bırakıp gitti o zaman ? anlam veremiyor sorunu varsa beraber çözelim beraber halledelim bereber üstesinden gelelim dimi nie anlamıyor bu erkekler bizi anlamıyorum :)

bence bekleme.bi an önce hayatına yön ver.doğal olarak o da seni merak edecek bi süre,hatta acı çektiğini duymak ona haz bile verecek.sakın üzüldüğünü kimseye belli etme canım.ağlayacaksan da yalnız ağla.inan bana sonra sen karlı çıkacaksın.eğer dönecekse sen ağlıyosun diye değil,kendi unutamadığı için dönsün.yani kısaca sana acıdığı için değil,kendi istediği için dönsün

Ben konuyu biliyorum...

Bennusu evet seviyor umutla bekliyor, sevdiğinin kafası karışık bazı şeyler yüzünden, ama inanıyorum yakınd dönecek, nolur üzme kendini bi tanem her şey düzelecek en kısa sürede. :)

evet o beni sevse yanımda olmaz mıydı?
beklicem son 1 hafta geldi geldi gelmedi o kaybetmiş olur zaten allahım nolur gelsin nolur ..

hayrlısını dıle yaşın kac bılmıyom ama gelmıycek bırı ıcın kendını yıpratma bacım bak tecrube konusuyo yanı:1closedeyes:
bı haftada cok adam gıbı cık karsısına konus olmamı

Nan böcük, kızı şaşırtma... bekle Tuğçe canım ya, ben inanıyorum gelecek o yakında... Sadece kafası karışık o gelmezse sen onu bırakma, inanıyorum o da seni seviyor.

ozmn ben karısmıyom olm ne bılem dedımya konu ne bılmıyom ama sen bekle dıorsa burcu bekle bakalım

senin için kolay olmayacak ama
bencede unutmaya çalış
onu arama msj atma
emin ol unutamam diye birşey yok zaman
birçok acıyı unutturduğu gibi bu acıyıda unutacaksın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…