• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Seviyorum ama düşüncelerim beni öldürüyor :(

aysecikcikcik

Üye
Kayıtlı Üye
10 Mart 2013
26
0
16
Bursa
Merhaba kk üyeleri.Burda yeniyim ve bir derdim var.Çıldırmak üzereyim bu yüzden bana yardımcı olmanızı istiyorum.Lütfen görüşlerinizi yazın. :(
liseden sınıf arkdşıma aşık oldum.ama bi türlü yakınlaşamıyorduk.konuşmaya bile zorla yanaşıyordu.ama hep bi çekim vardı aramızda.bana bakışları bile başkaydı.benle ilgileniyordu.başı ağrırdı ben başına masaj yapardım'sen muhteşem bi kızsın ayşe' filan diyordu.edebiyatım iyidir;bana ders anlattırıyordu.gözlerimden gözlerini ayırmadan beni dinliyodu anlatırken.sonra sorular sorduğumda'bilmiyorum ayşe diyordu.dinleyemedim işte..'hep dalıp gidiyordu öyle.hep böyle iyiydi aramız ama bi türlü olmuyorduk yani.neyse okul bitti sınavlara girdik,ben istediğim bölüme gidemedim o ani bi kararla askeriyeye girdi şimdi 1nci sınıfı bitirmek üzere;teğmen çıkacak inşallah. tabi lise bitmeye yakın vazgeçmeye yüz tutmuştum ben.artık olmaz diyordum onca zaman olmadı.ama ne hikmetse bi türlü kopmadı bağlarımız.aradı buldu beni.msjlar attı.buluşmak istedi filan. yalnız dedim ya çekingen biri işte.belkide başak burcu olduğundandır bilmiyorum çok fazla çekinir.öyle bi gün bundan haber gelince 'cam aç yüzünü göreyim ayşem' deyince heyecanlandım çalan telime bakıcam derken pcnin kablosuna takıldım düştüm filan.anlattım ona o gün bunu.o da şaşırdı,sevindi sonra ben itiraf edicem artık;seni seviyorum.birlikte olalım istiyorum dedi.hatta seninle ileriyi görmek istiyorum,uzun bi ilişkimiz olsun dedi.çıkmaya başladık.o sıralar ankaradaydı.hala orda.yakın zamanda görüşmek nasip olmadı haziranda gelecek.çok mutluyum.o kdr çok mutluyumki anlatamam.onu deli gibi seviyorum.o söylemekten pek hoşlanmasada sevdiğini biliyorum beni.hissediyorum.çok seviyor.
lakin tek kötü şey,askeriyede olmasından mıdır nedir bi fazla garipleşti.bazen camdayken südyenimi görmek istiyor.yani t-shirtü çıkar diyo.çok zorluyor.'benim değil misin zaten,geldiğimde bize gelirsin öpüşürüz.birazcık birbirimize dokunuruz.lütfen sevgilim burda zaten 5 gün kapalıyım.biraz beni düşün' diyo.seni arzulamam suç mu?zate ben senle ciddi düşünüyorum niye bu kdr büyütüyorsun diyo.ama ben ölüyorum vicdan azabından.isteklerini yapmıyorum.yapmayınca kızmıyor. peki diyo kır beni o zmn,sen bilirsin.ama üstelemiyor yinede.yinede azap çekiyorum onu kırıyorum diye.yapsam azap çekiyorum;günah.
üstelik haziran var işin ucunda.gelecek.söz verdim ona gidicem.ama korkuyorum günah işlemekten.bunların hiçbirini ona anlatamıyorum.üzmek istemiyorum.aslına bakılırsa bu nedenlerle benle ayrılmak istemesinden korkuyorum.çok korkuyorum. :(
ve geçmişimde-çok seneler önce- o zmnki sevgilimle sevişmişliğim de var.ona bunu anlatmadım.geçmişlerimizi umursamıyor;şu anki hallerimizle,geleceğimizle ilgileniyor zaten .ben tövbe etmiş biriyim.bi daha zina yapmıcam affet Allah'ım diye ağlamış,namazlar kılmış biriyim.şimdi yine zinaya koşmak;üstelik sevdiğimi de cehenneme sürüklemek istemiyorum.çok korkuyorum.ağlıyorum onun hiçbir şeyden haberi yok.
onun için de çok dua etmiştim Allah'ıma.'hayırlıysa gönlüme gönlüyle gelsin' dedim. geldide.en ummadık anımda.en vazgeçtiğim zamanda.ama şimdi... :(
kendi kendime karar almaya çalıştım bi süredir.sevgilime korkularımı anlatıp ondan ayrılıcam.çok canımı yakıyor,bunu hiç istemiyorum ama günaha girmektense ayrılmak daha mantıklıymış gibi geliyor.oturup dua etmek,Allah'tan onu dilemeye devam edip helalim olmasını beklemek daha mantıklıymış gbi geliyor.ama diğer yandan,ayrılırsam onu kaybederim.sonsuza kadar belki.zaten o subay.4 sene bekleyecek mi beni? ona kız mı yok.bulur milyon tane. :( ayrılmazsam kendi kendimi yiyip duruyorum işte. bilemedim.hiçbir kaba koyamadım.sizlere danışmak istedim. :(
çok uzun oldu.çok çok özür dilerim ama okuyup yardımcı olmaya çalışırsanız çok memnun olucam.Teşekkürler şimdiden.

Son düzenleme:
Birincisi seven adam değil kudurmus olan webcamde sutyen görmek ister...ikincisi tövbe etmişsin sakin onun isteklerini karsilama...çünkü helalin değil kocan değil ki kocan bile olsa bu onun her istediğini yapacaksin anlamına gelmez...bak ne guzel rabbim içine o merhameti koymuş bence o sapıktan ayrıl...ınan ki rabbim bunun karşılığıni çok guzel şekilde verir...sen rabbine dua et ki içine bu duyguyu verdi belki bu şefkat tokatı olacak sana...birde nefsine uyup gidip sevistigini hatta ileri gittiğini be hamile kaldığıni düşün...sanıyor musun sana sahip çıkar...bence çıkmaz..aklını başına al canım...benden abla tavsiyesi...

bence şimdiden tavrını koy ben evlenmeden cinsellik istemiyorum filan de kaybetmekten filan da korkma tamam seviyosun ama ne olursa olsun onun istediklerini yapma sonra daha çok üzülürsün şimdiden başlamış triplere tamam bende üzüliyim filan demelere biliyo o öyle yapınca üzülüceksin üzülmesin diye istediğini yapıcaksın bırak evlenmeden cinsellik düşünücek erkek gitsin arkadasından da el salla gerçekten seven insan sevdiğini kamera karşısında soymak istemez şuaraya gidelim birbirimizi eller öpüşürüz demez onun devamı da gelir tamam cinsel olarak her erkek o şekilde hayal kurar ama seven erkek evlenmeden cinsellik istemez isterse de dediğim gbi tavrını koyucaksın söylediğin şeyler bana ters ben öyle şeylerden hoşlanmıyorum evlenmeden o dediklerin olmaz bi daha o konuda bana ısrar etme ısrardan hiç hoşlanmam filan de

Bu arada sakın yanlış anlama seni kınadığımdan falan değil bu eleştirim... Hatta seni tebrik ediyorum ki bunları düşünebilmişsin...

ona söylicem. konuşmak istiyorum onla ama nasıl yapıcamı da bilmiyorumki çok zor bir durum. :( doğru söylüyorsunuz bal_hatun ve ayisigi88 Allah'a karşı boynum bükük olacağına onu kaybetmiş olurum.belkide sevaba bile girmiş olurum.doğru.netleştim.demekki yanlış düşünen ben değilmişim. hep ikilemde kalıyordum.teşekkürler ilginiz için.

Çok çekingenmiş valla isteklere gel:ssz:
Bunu istemiyorsun diye seni bırakacak adam bugünden bıraksın şekerim.
İstemediğin hiç bir şeyi yapma sakın sonra çok üzülürsün.
Seven adam sevdiğinin üzüldüğünü göre göre zorlamaz bu konularda.
Ona böyle bir ilişki istemediğini söyle.
Razı değilse güle güle gitsin..
Sevgi bu değildir..
Bana sapıklık gibi geliyor bu istekler kusura bakmayın webcamda südyen falan ıyy..

Sahte mi diye dusunduk bi an. oyle geldi. cocugun niyeti bariz ortada. askeri okulda kdurmus kendine eglence ariyor. sofrasina meze olma uzaklas. seven adam boyle terbiyesizlesmez. benimki de askeri okul okudu ne alakasi var bes gun okulda olmakla filan.

Aşk gözünü kör etmiş senin,
Daha buluşup görüşmeden, öpüşürüz, elleşiriz in pazarlığını yapan, web camde seni soymaya çalışan birinin iyi niyetinden şüphe ederim.

Güzelim, direkt yüzüne söyle "sakın anama babama yüzümü eğdirecek şeyler isteme benden". "Ben telimle duvağımla geleceğim sana"... vs vs. Adam gibi adamsa, kafasına yer eder. Baktın üsteliyor olmazı zorlamanın manası yok.

ona milyon tane kız varsa ki vardır bunu düşüneceğine kendinede saf temiz herşeyin başı ahlak mantığı ile yaşayan adamda vardır... niye kendini düşünmüyorsun..???

beyfendi çok sütyen askısı görmek istiyorsa pazardan alıversin ya :47:

rest çekmek ayrılmak dünyanın sonu değildir merak etme evine falanda gitme lütfen ateş ve barut sonuçta bunu nasıl teklif edebiliyor hayret..!!!
hele ki senin bu düşüncene saygı duymayan biriyse şimdiden yol ver derim ben.. bunun ikilemi arasında bile kalma
ilk önce konuş ve rahatsız olduğunu dillendir baktın olmuyor gereğini yaparsın senin geçmişinde verdiğin karar en doğru karar olmuş zaten
evlenince her gece yaşıyacağın şeyi 2 dakikalık düşüncesiz birinin koynuna atıpta kendine ömür boyu pişmanlığını çektirme

daha yaşın genç sen niyetini samimi tut hayal edemediğin kısmetler dökülecektir önüne

bu adamla aynı mezara girmeyeceksin ama sonsuzluktada beraber olmak istiyorsan bunun başı büyük günahları terk etmekle başlar bunu bilen bunu yaşıyan buna saygı duyan biriyle olman dileğiyle...

Teliyle duvağıyla alacak adam da zaten webcamde soyun demez... Askeri okulla alakası yok bunu Ayşecim... Adam bildiğin kudurmuş... Belli ki lisede yaşayamadığı ergenliği şimdi yaşıyor... Arkadaşın da dediği gibi daha adam akıllı ilişkiniz başlamadan yok bize gel,yok öpüşelim... Senin diyeceğin tek şey :

"olduuuu... çok yazmasıııınnnn":1:

İnan ki sen böyle Allah'ın haram kıldığı ve senin kadınlığını sadece obje olarak gören bi ilişkiden uzak dur,elbet mükafatını alırsın.:34:

Ayrıca ayrılırkende belirt çok sutyen görmek istiyorsa çamaşırcıya gitsin :37:

Teliyle duvağıyla alacak adam da zaten webcamde soyun demez... Askeri okulla alakası yok bunu Ayşecim... Adam bildiğin kudurmuş... Belli ki lisede yaşayamadığı ergenliği şimdi yaşıyor... Arkadaşın da dediği gibi daha adam akıllı ilişkiniz başlamadan yok bize gel,yok öpüşelim... Senin diyeceğin tek şey :

"olduuuu... çok yazmasıııınnnn":1:

İnan ki sen böyle Allah'ın haram kıldığı ve senin kadınlığını sadece obje olarak gören bi ilişkiden uzak dur,elbet mükafatını alırsın.:34:

Ayrıca ayrılırkende belirt çok sutyen görmek istiyorsa çamaşırcıya gitsin :37:

Bence şansını deniyordur. Ya tutarsa diye. İyilikle uyarmak lazım. Güzel bir dürtüklemek lazım lafla. Sonrası kolay.

O senden ayrılacak diye ne kadar panik yapıyorsun öyle. :53:
Bırak ayrılırsa ayrılsın bu sebepten ayrılacaksa.
Böyle şeyler okuyunca sinirleniyorum ister istemez.
Onu kırmamak için kendini paralıyorsun resmen.
Sen tövbe etmişsin, bir daha aynı hatayı yapmak niye?
Gerçekten seven adam böyle tavır almaz diye düşünüyorum.
Yok 5 gün burada kapalıyım zaten demesi de bahanesi olmuş.
Bence açık açık konuş hoşlanmıyorum bu konuyu açma bir daha de.
Olmuyorsa da koy tavrını. Vicdan azabından iyidir ayrılmak. :19:

Sakin Rabbine karsi gunahkar olma Ona asi olma Yolundan ayrilma Bacim,iste o zaman en buyuk kaybi yasarsin...
Fani istekler ve insanlar icin Sakin Ebedi guzelliklerden vazgecme Ranbim yardimcin olsun insaAllah....

Seni üzmek, sevgilini kötülemek istemem ama sana webde böyle seyler yapmanı isteyen kişi bu görüntüleri kaydedebilir, birileriyle paylaşabilir, seni kontrol etmek için şantaj maksatlı kullanabilir.
Ayrıca sen istemediğin halde senden cinsel yakınlaşma beklemesi ve bunu direkt olarak sana ifade etmesi bana çok tuhaf geldi, utangaç adam seven adam böyle yapmaz, kaybetmekten korkar gerekirse sen tutana kadar elini bile tutmaz.
Seven adam sevgilisi onla sevişmiyor diye terketmez.
Ayrıca önceki sevgilinle yaşadıklarını hiiççç anlatma bence, vereceği tepki ellere var da bize yok mu olacaktır.
Hakkınızda hayırlısı olsun..

sana göre değil bu adam yaaa.....:15::15::15::15::15:

ya da seni deniyordur ....

ama o kim ki seni deniyor:47::47::47:

bence bi konuşmayı dene ...baktın akıllanmıyor yol ver gitsin ....

sana hiçmi hiç hayrı olmaz bunun....

Back
X