• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

seviyorsak evleneceğimiz kişinin her isteğine kabul gözüyle bakmalımıyız?

ask için herşeye katlanılmalı mı?

• Ankete Katılan
    30
ikimizde çalışmıyoruz suan o askere gidecek şubatta ondan sonra iş bulacak
o zaman her şey için çok erken.
her ikinizde çalışmaya başlayıp hayatınızı kurun.
böyle bir şeyler oturmadan her açıdan zor olur.
ilerde huzursuz olursunuz.
ailen de bu şekilde istemez sanırım.

herkes atanıyor bir şekilde.
o askerdeyken sen de sınava hazırlanıp daha net şartlarda konuşursunuz evliliği.

Evlilik demek kayitsiz sartsiz itaat demek degildir boyle algilayanlarda var tabi ama bana gore cezaevinden farksiz oyle bir evlilik ortak karar alinmali benim dedigim yerde benim dedigim sekilde yasiycaz denmesi sacma tek basinami evleniyor

Öncelikle şimdiden bu kadar hesap yapıyorsa sevgiliniz işler ciddiye binince neler duyarsınız kim bilir?
2 düğün için mesela sizin ordaki kına gecesinde gelinlikde giyersin böylece düğün gibi olabilir bunu da zaten kız tarafı karşılar genelde ama bu meseleleri şimdiden bu şekilde konuşması pek doğru olmamış.
Onun ailesinin yanında yaşamaya gelince de işiniz neredeyse orada yaşamalısınız.
Bence siz bu ilişkiyi gözden geçirin.

henüz işiniz yok daha sizin
biz de öyleyiz hiçbi hazırlık plan yapamadık hele bir işinizi elinize alın mantıklı olan o bence
sonra düşünürsünüz yine napsak diye

Teşekkürler arkadaşlar söyledikleriniz zaten hemen hemen kafamda oluşan fikirlerden ama çok uzun zamandır birlikteyiz ve suan gözden geçirme kararı aldım sanırım birbirimize zaman ayırmak daha mantikli olacak

Back