sadece sen mi seviyorsun ki sen kabul etmek zorundasın?
o seviyorsa dağları aşar.seni zorlamaz.
çok saçma,bencilce bir talep.
bencede oyle aynı yer derken aynı apartman daireler farklı ama yinede soru işaretlerim var.Her istediğine göz yumulmaz.
Aileyle aynı evde sakın kalmayın geçim olmaz.. (bir süreliğine olsa bilee)
Elbet ailenızden ayrılcaksınız . uzaklık dert değil eşiniz olduktan sonra.
Bir süre idare ediver ozaman yapacak birşeyınde yok sanırım.bencede oyle aynı yer derken aynı apartman daireler farklı ama yinede soru işaretlerim var.
başka şansın yok mu?cok kararsızım hersey yoluna girene kadar boyle olmalıymış
evlisiniz sanırım peki düğün konusuna ne demeli çift dugun olacaksa herkes kendınınkını yapar diyor.Bir süre idare ediver ozaman yapacak birşeyınde yok sanırım.
ne gibi?başka şansın yok mu?
bana sormamışsın ama ben de cevap vereyim.evlisiniz sanırım peki düğün konusuna ne demeli çift dugun olacaksa herkes kendınınkını yapar diyor.
tain için senin memleketine o gelsin.ne gibi?
yas 24 diğer bir secenekte askerliğini yapıp ataamsını beklememmiş.elim kolum bağlı orta yol bulamazsak ayıracagımı soyledım. su gunlerde ara verdik kararımı bekliyor.bana sormamışsın ama ben de cevap vereyim.
çok fazla hesap yapıyor gibi geldi bana.
ne yani salondan,kuaföre,vs tüm masrafları sen mi ödeyeceksin kendi memleketinde diye.
senin memleketinde ya da onunkinde nikah olabilir.
düğün tek olsun.
gereksiz masrafa girmeyin.
bir çok arkadaşım ve benim de iki ayrı yerde 2 düğünümüz oldu.
buraya gelme konusunda işi bahane ediyor memleketinde kolay iş bulacağını savunuyor.Ben olsam gitmezdim. Normal evliliklerde bile sürekli gelim gidim ve ailelerin karışılmasından dem vurulurken, aynı binaya gitmek çok zorlar. Madem o da atanmış değil yani mecburiyeti yok o gelsin? İyi düşünün konu sahibi huzur olmayınca sevgi beş para etmiyor.
o atanmadığı için ailesinin yanında atamamı bekleyeceksiniz?yas 24 diğer bir secenekte askerliğini yapıp ataamsını beklememmiş.elim kolum bağlı orta yol bulamazsak ayıracagımı soyledım. su gunlerde ara verdik kararımı bekliyor.
Canım ben kaçtığım için o konuda pek yardımcı olamam sana usul ne gerektirir bilmiyorum çünkü.evlisiniz sanırım peki düğün konusuna ne demeli çift dugun olacaksa herkes kendınınkını yapar diyor.
ikimizde çalışmıyoruz suan o askere gidecek şubatta ondan sonra iş bulacako atanmadığı için ailesinin yanında atamamı bekleyeceksiniz?
tam anlamadım.
sen çalışıyorsan senin bulunduğun yere gelecek.en doğrusu bu.
göreve başlamadığı için en azından kendi ailemin yanında daha dik dururum diye düşünüyor galiba.
ya da atanıncaya kadar evlenmeyeceksiniz.
talepleri hep kendini sıkıntıya sokmamak adına.
teşekkurler yinede...Canım ben kaçtığım için o konuda pek yardımcı olamam sana usul ne gerektirir bilmiyorum çünkü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?