seviyorsak evleneceğimiz kişinin her isteğine kabul gözüyle bakmalımıyız?

ask için herşeye katlanılmalı mı?

• Ankete Katılan
    30

ella90

mümkünse sevmeyin...
Kayıtlı Üye
16 Aralık 2015
12
3
6
sevgilimle evlenmek istiyoruz.ikimizde öğretmeniz ama atamamız olmuyor. eger evleneceksek onun şehrinde onun şartlarına göre olmalıymış. gerekirse bir süre ailesinin yanına kalacakmışız. ilçede oturuyorlar ve ben hiç ilçede kalmadım ayak uyduramam diye korkuyorum.bunun yanı sıra tek evladım ailemden kopmak istemiyorum eşim olacak kişi çok uzakta ben samsun o ise denizlide...

sadece sen mi seviyorsun ki sen kabul etmek zorundasın?
o seviyorsa dağları aşar.seni zorlamaz.

çok saçma,bencilce bir talep.

Her istediğine göz yumulmaz.
Aileyle aynı evde sakın kalmayın geçim olmaz.. (bir süreliğine olsa bilee)
Elbet ailenızden ayrılcaksınız . uzaklık dert değil eşiniz olduktan sonra.

Her istediğine göz yumulmaz.
Aileyle aynı evde sakın kalmayın geçim olmaz.. (bir süreliğine olsa bilee)
Elbet ailenızden ayrılcaksınız . uzaklık dert değil eşiniz olduktan sonra.
bencede oyle aynı yer derken aynı apartman daireler farklı ama yinede soru işaretlerim var.

evlisiniz sanırım peki düğün konusuna ne demeli çift dugun olacaksa herkes kendınınkını yapar diyor.
bana sormamışsın ama ben de cevap vereyim.
çok fazla hesap yapıyor gibi geldi bana.
ne yani salondan,kuaföre,vs tüm masrafları sen mi ödeyeceksin kendi memleketinde diye.

senin memleketinde ya da onunkinde nikah olabilir.
düğün tek olsun.
gereksiz masrafa girmeyin.

bir çok arkadaşım ve benim de iki ayrı yerde 2 düğünümüz oldu.

yas 24 diğer bir secenekte askerliğini yapıp ataamsını beklememmiş.elim kolum bağlı orta yol bulamazsak ayıracagımı soyledım. su gunlerde ara verdik kararımı bekliyor.

ailem tek cocuk oldugumdan rahat etmemı ve gozlerının onunde olmamı istiyorlar.ailemle onun arasında kaldım.

Ben olsam gitmezdim. Normal evliliklerde bile sürekli gelim gidim ve ailelerin karışılmasından dem vurulurken, aynı binaya gitmek çok zorlar. Madem o da atanmış değil yani mecburiyeti yok o gelsin? İyi düşünün konu sahibi huzur olmayınca sevgi beş para etmiyor.

buraya gelme konusunda işi bahane ediyor memleketinde kolay iş bulacağını savunuyor.

buraya gelme konusunda işi bahane ediyor memleketinde kolay iş bulacağını savunuyor.

yas 24 diğer bir secenekte askerliğini yapıp ataamsını beklememmiş.elim kolum bağlı orta yol bulamazsak ayıracagımı soyledım. su gunlerde ara verdik kararımı bekliyor.
o atanmadığı için ailesinin yanında atamamı bekleyeceksiniz?
tam anlamadım.

sen çalışıyorsan senin bulunduğun yere gelecek.en doğrusu bu.
göreve başlamadığı için en azından kendi ailemin yanında daha dik dururum diye düşünüyor galiba.

ya da atanıncaya kadar evlenmeyeceksiniz.

talepleri hep kendini sıkıntıya sokmamak adına.

evlisiniz sanırım peki düğün konusuna ne demeli çift dugun olacaksa herkes kendınınkını yapar diyor.
Canım ben kaçtığım için o konuda pek yardımcı olamam sana usul ne gerektirir bilmiyorum çünkü.

ikimizde çalışmıyoruz suan o askere gidecek şubatta ondan sonra iş bulacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…