seviyor mu?geri döner mi? lütfen yardım edin:(

Yaşınız kaç acaba ? Küçük yaştaki kızlar bile artık üzerinde durmuyor da bu evlilik laflarının siz inanamadım diyorsunuz. Zaten başından beri belli etmiş ciddi olmadığını.. Siz hala döner mi diyorsunuz. Adam silmiş sizi gözden çıkarmış. Hemde ergen tribiyle.. Olgunlaşmamış bir insan çok alternatifi olduğunu düşünür ki düşünüyor da. Siz bence önünüze bakın kendinizi kücük düşürmeyin. Zaten yeterince yersiz ılımlı yaklaşıp, adım atarak kendinizi çok farklı bi duruma sokmuşsunuz.

Önce sorularınıza cevap vereyim sevmiyor malesef geri dönermi? sevmeselerde tekrar kanatmak için döner erkekler.. Olgunlaşmamış bir erkek var karşınızda ilk günden böyle konuşmalar yapıyorsa zaten burdaki bayanların söylediklerini tekrarlıycak gibi olucak ama ciddi değildir bir ciddi adım beklemek yanlış olmuş.Aylar sonra unutamadım diye geri tekrar adım atmanız sizin adınıza yanlış olmuş.Üzgünüm pek iç açıcı olamadım bundan sonra inşallah doğru insanlarla karşılaşırsınız rabbimin izniyle üzmeyin kendinizide değmez..:34:

sanırım doktorsunuz sevgiliniz doktor olduğuna göre.bence bir doktor bu şekilde düşünmemeli aklı başında mantıklı olmalısınız.2 günlükken ilişki durumu yapıp evlilikten bahseden bi insana nası inandınız.böyle şeyler sadece filmlerde olur sanıyordum.boşver unut gitsin saçmalıkmış.yok senin için içkiyi bırakmış ama şimdi tekrar başlamış.ayrıca içki +namaz da pek uyumsuz geldi kulagıma.üzülmene gerek yok boşver.

Back