seviyor mu?geri döner mi? lütfen yardım edin:(

pucca28

Üye
Kayıtlı Üye
2 Kasım 2012
6
0
16
İzmir
ilişkiye başlayalı 2 hafta olmuştu herşey rüya gibiydi.bozulmaması için çok kastım kendimi kaybetmek istemiyordum.ilişkinin 2.günü face te ilişkisi var yaptı ilk kez bi kız için bunu yaptığını söylüyordu.arkadaşları yorum yapmıştı herkes şaşırmıştı biyorumunda da yakında evli olarak değişecek inşallah diye yazmıştı.benden önce hep içki içtiğini gece hayatı olduğunu kız arkadaşlarına kötü davrandığını söyledi.ilk kez benimle evlenmeyi düşünüyordu.tabiki bi kız için çok güzel bişey ama iki gnde nasıl karar verdiğini anlayamıyordum beni tanımıyordu sonuçta.bunu ona sorduğumda bir süre uzaktan gözlemlediğini ve bu kararı vermesi için yeterince emin olduğunu ve hiç yanılmadığını söyledi.yinede güvenemiyordum amacı farklı olabilir die düşünüyordum.birlikteydik ama kendimi ağırdan aldım hep emin olmak istiyordum.2 hafta bi sorunumuz yoktu herşey çok güzeldi.sürekli evlilikten bahsediyordu.bende bi akşam babama söyleyeceğimi söyledim telefonda.bozuldu ama tamam söyle gerekirse tanışırım dedi.aklım karışmıştı madem evlenmek istiyordu ve bunu hergün dile getiriyordu neden bozulmuştu.ertesi gün çalıştığımız hastanenin bahçesinde karşılaştık onun yanında bi hastası vardı bende kantinden çıkmış yerime gidiyordum.sadece selam verip geçti işi var die düşndüm.aradı sonra ynnda annen var sandım o yüzdn durmadım dedi.ynmda annem olsaydı daha ayıp olurdu durmaman sonuçta senibiliyor saygısızlık olurdu dedim.oda o ortamda duramazdım hastama vardı dedi.sonra tartışmaya başladık söylemeseydin annenlere hemen fazla görüşebilmek içinsöyledin bana trip yapma dedi.beynimden vurulmuşa döndüm.o kibar adam gitti yerine öküz geldi sanki.bende mesaj attım k.bakma olmayacak galiba ben seni yanlış tanımışım herşey için teşekkürler yazdım.bişey yazmadı.eve gidip face i açtığımda beni ark.lıktan çıkardığını gördüm bni herkese rezil etmişti silerek çünkü onun zoruyla ilişki durumumu değiştirmiştim.dedikodu olacağını bile bile.sinirden mesaj attım.seni denemek için yapmıştım aklımda soru işaretleri vardı kanacağımımı sandın bide namaz kılıyosun yazık.yazdım sonra pişman oldum hakaret etttiğime ama benimle konuşmadı dinlemedi hatta yüzüme bile bakmadı.bir ay sonra durumu açıklayan bi mail attım ve kısa bir süre sonra işten ayrıldım.ayrılırken ynına gidip vedalaştım sıcak davrandı.5 ay oldu bu olaylar olalı ve iki gün önce unutamadığımı ve tekrar birlikte olmak istediğimi yazdım ama kabul etmedi.tekrar içkiye başladığını beni üzeceğini ve kimseyle evlenmek istemediğini söyledi.sen hata yaptın dedi.o zmnlar değilde şimdi yapmış olsaydın bu hatayı kabul ederdim ama 3 haftalıkken yapılamaz böle bi hata dedi.çok uzun biliyorum ama detayı bilmezseniz yorum yanlış olur.şimdi ben ne yapmalıyım.unutamadım ve unutamıyorum.lütfen yardım edin döner mi? sevdiğini sanıyorum ama emin olamıorum

Evet ortada bir hata olmuş doğru...Lakin bu hata, sana zırt pırt evlilikten bahsederken, "eyvah annen, eyvah baban" şeklinde tüyen tavırlarla seni muammada bırakan, o amacı belirsiz eski sevgiline ait..Sana değil...

Senin hatan 5 ay sonra gelmiş...
Unutamadığını ve beraber olmak istediğini söylemek, bu konudaki en büyük hatan..

Ha bir de, sevdiğini sanıyorsun ama çok büyük yanılgı içindesin...
Saplanıp kalma lütfen bu duruma...Zira duyduğun aşk değil..

evet.belki de gizemli tavırları ve yarı yolda bırakması bende hırsa neden olmuş olabilir.ama şuan pişman olmasınıçok istiyorum.o gelsin özür dilesin istiyorum.bi yerde gururum kırıldı

2 haftalık erkek en başından böyle şeyleri söylemez bence, söylüyorsa ciddi değildir - ki sizde de bu kanıtlanmış.
erkek ağır olur biraz, yeri gelince anca bu konular konuşulur.
sizin en büyük hatanız ilişkiyi gözünüzde büyütmek büyütmek... 13 yaşında sanki ilk konuştuğunuz erkek gibi davranmışsınız açıkcası, facebook olaylarına da çok takılmayın, yok 2. günden ilişki durumu yapmış arkadaşları yorum yazmış, yok sizi ordan silmiş siz herkese rezil olmuşsunuz..

keşke dememek lazım ama en büyük hata da taaa 5 ay sonra yeniden mail atmanız. değer mi 2 haftalık bir şey için? hem de siz kötü davranan biri için?

takıntı haline getirmeyin lütfen.

evet.belki de gizemli tavırları ve yarı yolda bırakması bende hırsa neden olmuş olabilir.ama şuan pişman olmasınıçok istiyorum.o gelsin özür dilesin istiyorum.bi yerde gururum kırıldı

Durumunun farkındasın..Bu çok güzel...
Gurununun kırılması ise çok normal..
Çözüm, onu geri döndürmek ya da pişman etmek değil..Zira sen bunun için çırpındıkça daha da batacaksın...
Çözüm, affetmek...Affet ve ona teşekkür et...Hafiflediğini ve nötrlendiğini göreceksin..Zaten sonra unutmuş olacaksın..

2 haftalık ilişkide evlilikten bahseden adam ya şuursuzdur, ya da karşısındaki kızın zaafını fark edip bunu kullanan bir yalancıdır. Sizin örneğinizdeki yalancıymış.

"Seviyor mu?" sorusuna kendimce cevap verdim, diğer sorular da size kalmış konu sahibi. Âcizane tavsiyem ise "boş verin" olabilir ancak.

Annenle babanla tanışmaktan kaçıyormuş resmen. Kusura bakma ama bu adamın sana değer verdiğini sanmıyorum haklıyken seni haksız duruma düşürmüş. Seni sevse ve "gerçekten" evlenmeyi düşünse gelir babanla paşa paşa saygılı bir biçimde konuşurdu. Bırak gitsin,pişman olmasını bekleme ve uğraşma. inan ki değmez..

Ne çabuk yaşayıp ne çabuk tüketmişsiniz bazı şeyleri.

Hemen evlilik planları,sonra aileye bahsetme fikri,ardından bu fikre gelen tepki ve ayrılık...

Şuan neden bir geri dönüş bekliyorsunuz ki?

Biz kadınlar güçlü erkek istemez miyiz hayatımızda?

Al mektuplarını ver mektuplarımı seviyesinde hemen faceden çıkaran,alkol almaya tekrar başlayan,yine ''kötü adam'' oldum iflah olmam artık moduna geçen adam dönse ne dönmese ne!

Bir kere yok sen hata yaptın, yok kaybettin ayaklarına sakın aldanma geç onları
Bende hep bana böyle dediği için kendimi paraladım
Baktım ki bu sadece adamın bahanesi kendimi üzdüğümle kaldım.

Hastası vardı dediğine göre doktor sanırım
Koskoca adam yani bu saatten sonra böyle çocukluk yapanlarla da uğraşılmıyor inan ki
Evlilikten bahsetmesi seni kendine güvendirmeye çalışması yoksa ciddi olduğu filan yok.
Trip yapan, kaprisli erkekler ömür törpüsü sadece

Geri döner mi? Dönmez.
Dönerse iyi mi olur, olmaz...

3 haftalıkta hata yapılmaz ise 2 haftada da evlilikten söz edilmez çok garip geldi bana ya acelesi ne bu kadar üstelik babanıza söyleyince bozulmasıda ayrıca garip.... tabi erkek milleti güven sağlamak için de hemen evlilikten söz ediyor böylede olabilir hemen yargılamıyım:)) dönmek istese 5 ay içinde dönerdi galiba, gurur meselesi haline getirmiş ise zor döner. hayırlısı olsun beyaa

1 senelik ilişkim var daha hiç evlilik muhabbeti yapmadık desem? Hadi adam size güven vermek için "evlilik" muhabbeti yapmış, siz niye 2 haftalık şeyi bu kadar ciddiye alıp babanıza kadar söylemek istediniz anlamadım. İlk ilişkiniz falan mı?:44:

Ben benim annem, babam ilişkimi bildiklerinde hep "biz sana güveniyoruz" dedikleri için ben kendim tam tanımadan, ilişki içime sinmeden aileme söz etmiyorum. Bir ablam bilir...

Siz bi'yere yetişir gibi 2 haftalık ilişkide koşup durmuş, sonunda da haklı olarak yorulup sıkılmışsınız.

He bi'de ben sevgiden çok "takıldık, denedik, olmadı" kalıbını gördüm.

Bence kendine böyle bir adamı layık görme, bence sen daha iyilerine layıksındır.

1 2 haftalık ilişkide evlilikten bahsediyorsa bi insan, asla ciddi değildir. büyük ihtimalle seninle daha rahat olabilmek için aklınca güven vermeye çalışmış, sen gerçekten ciddileşmeye başlayınca da çark etmiş savmış başından.. inanmaman lazımdı... büyük konuşmak istemiyorum ama artık böyle erkeklere, böyle yalanlara inanan kızlara üzülüyorum cidden.
bunları gördüğün halde hala durumu anlayamayıp tekrar ona mesaj mail falan atman çok yanlış. uğraşmaya değmez..

Kendini kandırma. Seni seven, değer veren, ahlaklı bir erkeğe evet demelisin.

Benim kaçırdığım birşey mi var ?

Ben sizde bi hata göremedim ( en son tekrar barışalım teklifinizden başka )

Hatta erkek arkaşınız bana tuhaf geldi.. Hem ilk günde evlenmekten bahsediyor, hem iş ailenle tanışmasına gelince korkuyor..

Bence iyi bile olmuş ayrılmanız.. Yoksa bu çocuk sizi kekler gibi.. İlk günden evlilik vs. konuşan ama iş ciddiyete binince korkan biri evlilik vaadiyle sizi kandırmaya çalışıyordur muhtemelen..

Gerçekten ciddi düşünen 1.günde düşünmez ve hadi düşündü diyelim ailenle tanışmaktan memnun olur, kaçmaz..

Siz de boşuna tükürdüğünüzü yalamayın, ayrılmanız çok iyi olmuş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…