ilişkiye başlayalı 2 hafta olmuştu herşey rüya gibiydi.bozulmaması için çok kastım kendimi kaybetmek istemiyordum.ilişkinin 2.günü face te ilişkisi var yaptı ilk kez bi kız için bunu yaptığını söylüyordu.arkadaşları yorum yapmıştı herkes şaşırmıştı biyorumunda da yakında evli olarak değişecek inşallah diye yazmıştı.benden önce hep içki içtiğini gece hayatı olduğunu kız arkadaşlarına kötü davrandığını söyledi.ilk kez benimle evlenmeyi düşünüyordu.tabiki bi kız için çok güzel bişey ama iki gnde nasıl karar verdiğini anlayamıyordum beni tanımıyordu sonuçta.bunu ona sorduğumda bir süre uzaktan gözlemlediğini ve bu kararı vermesi için yeterince emin olduğunu ve hiç yanılmadığını söyledi.yinede güvenemiyordum amacı farklı olabilir die düşünüyordum.birlikteydik ama kendimi ağırdan aldım hep emin olmak istiyordum.2 hafta bi sorunumuz yoktu herşey çok güzeldi.sürekli evlilikten bahsediyordu.bende bi akşam babama söyleyeceğimi söyledim telefonda.bozuldu ama tamam söyle gerekirse tanışırım dedi.aklım karışmıştı madem evlenmek istiyordu ve bunu hergün dile getiriyordu neden bozulmuştu.ertesi gün çalıştığımız hastanenin bahçesinde karşılaştık onun yanında bi hastası vardı bende kantinden çıkmış yerime gidiyordum.sadece selam verip geçti işi var die düşndüm.aradı sonra ynnda annen var sandım o yüzdn durmadım dedi.ynmda annem olsaydı daha ayıp olurdu durmaman sonuçta senibiliyor saygısızlık olurdu dedim.oda o ortamda duramazdım hastama vardı dedi.sonra tartışmaya başladık söylemeseydin annenlere hemen fazla görüşebilmek içinsöyledin bana trip yapma dedi.beynimden vurulmuşa döndüm.o kibar adam gitti yerine öküz geldi sanki.bende mesaj attım k.bakma olmayacak galiba ben seni yanlış tanımışım herşey için teşekkürler yazdım.bişey yazmadı.eve gidip face i açtığımda beni ark.lıktan çıkardığını gördüm bni herkese rezil etmişti silerek çünkü onun zoruyla ilişki durumumu değiştirmiştim.dedikodu olacağını bile bile.sinirden mesaj attım.seni denemek için yapmıştım aklımda soru işaretleri vardı kanacağımımı sandın bide namaz kılıyosun yazık.yazdım sonra pişman oldum hakaret etttiğime ama benimle konuşmadı dinlemedi hatta yüzüme bile bakmadı.bir ay sonra durumu açıklayan bi mail attım ve kısa bir süre sonra işten ayrıldım.ayrılırken ynına gidip vedalaştım sıcak davrandı.5 ay oldu bu olaylar olalı ve iki gün önce unutamadığımı ve tekrar birlikte olmak istediğimi yazdım ama kabul etmedi.tekrar içkiye başladığını beni üzeceğini ve kimseyle evlenmek istemediğini söyledi.sen hata yaptın dedi.o zmnlar değilde şimdi yapmış olsaydın bu hatayı kabul ederdim ama 3 haftalıkken yapılamaz böle bi hata dedi.çok uzun biliyorum ama detayı bilmezseniz yorum yanlış olur.şimdi ben ne yapmalıyım.unutamadım ve unutamıyorum.lütfen yardım edin döner mi? sevdiğini sanıyorum ama emin olamıorum![KK43 :( :(](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)
![KK43 :( :(](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)