Seviyesini koruyamayacak olan yardımcı olmasın lütfen!

Onu düşünüyorum da şuan o kadar param yok bu yüzden gecici bi çözüm bulmam lazı
Evleneceksin ,yatağa o killarla girmeyi düşünmüyorsun herhalde ?! Lazer diye birşey var ,hiç duydun mu ?! Yine de okadar para veremem diyorsan , bir güzellik salonuna git ve killarinla vedalaş .biraz geç olmuş ama olsun .

İnternetten okudum okudum biri yazmış ki işte ağda yaparken zara geldi kan geldş zedelendi falan

Okudum evlenecegini ironu olarak yaşınız küçük herhalde diye yazdım :)))
Yani insan arkadaşlarından sorar yada internetten araştırır yine bilgilenir.

Yani artik bunun bin çeşit yolu var ve yeni yetmeler bile biliyorlar. Ne kadar kompleks birsey olabilir kendi kılını temizlemek. Makina veya bunun için olan urunlerle ilgili birsey sormus olsa hadi neyse diyecehim yine, internet önundeyken "Annem ögretmedi, kılımı temizleyemiyorum" acayip saçma.

Ek olarak zar medelesi de cikti. hahahaha

Aynen
Zarina zarar olurmuş diye korkuyormuş agdadan

İnternetten okudum okudum biri yazmış ki işte ağda yaparken zara geldi kan geldş zedelendi falan
Öyle birşey olmaz
Saçmalıktan başka bir şey değil o
Ağda oraya nasıl gelsin,yüzeysel sürülen birşey
Zar biraz ağdanın ulaşamayacağı bir yerde kalıyor

en kötü jilet kullansaydin ya eline gelecek kadar uzatmissin..

sdfgnr üyesinin en son etkinliği: Konuya Bakıyor Makat Bölgesindeki Kıllar, 7 dakika önce

Kız bunu daha önce yapsaydın ya işte... Anneye de, konu açmaya da, kıllı gezmeye de ihtiyacın kalmazdı

Valla en guzeli gitmk. Hastanelerde lazer yaptirblrsn. He ona guvenmezsen cok kaliteli temiz meknlar var oraya gideblrsn. Bende yapamyrm o yuzden cok iyi anliyrm.

Her okuduğuna da inanma zarla ilgisi bile yok
Ben sirle alıyorum kendim genital bölgende alttan üste doğru başla fazla uzatmamaya bak yoksa çekerken acır arka tarafın için de eldivenle yol ne olcak bişey olmaz yani bunu annenin anlatmasına gerek yok ki ne yani eski usul ilk geceyi de mi anlatmasını bekliyosun çok saçma
Krem falan kullanma heryer bulaşıp daha çok tüğlenmeye neden olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…