- 30 Kasım 2016
- 7.942
- 17.818
- 178
Evleneceksin ,yatağa o killarla girmeyi düşünmüyorsun herhalde ?! Lazer diye birşey var ,hiç duydun mu ?! Yine de okadar para veremem diyorsan , bir güzellik salonuna git ve killarinla vedalaş .biraz geç olmuş ama olsun .Onu düşünüyorum da şuan o kadar param yok bu yüzden gecici bi çözüm bulmam lazı
Zar işine hiiiç girme şimdi burdaBi korkum daha var o da zara zarar vermek
Zar???? Ne alaka şimdi tuylerleBi korkum daha var o da zara zarar vermek
Cok başka yerdelerBi korkum daha var o da zara zarar vermek
Okudum evlenecegini ironu olarak yaşınız küçük herhalde diye yazdım :)))
Yani insan arkadaşlarından sorar yada internetten araştırır yine bilgilenir.
AynenYani artik bunun bin çeşit yolu var ve yeni yetmeler bile biliyorlar. Ne kadar kompleks birsey olabilir kendi kılını temizlemek. Makina veya urunlerle ilgili birsey sormus olsa neysede internet onundeyken "Annem ögretmedi, kılımı temizleyemiyorum" acayip saçma.
Neyse ki gözardı et diye bi seceneğimiz var
Öyle birşey olmazİnternetten okudum okudum biri yazmış ki işte ağda yaparken zara geldi kan geldş zedelendi falan
Mümkün değil.öyle birsey olsa goril gibi gezerdik.İnternetten okudum okudum biri yazmış ki işte ağda yaparken zara geldi kan geldş zedelendi falan
Öf. Nalaka Allah aşkınaİnternetten okudum okudum biri yazmış ki işte ağda yaparken zara geldi kan geldş zedelendi falan
Sen ne diye aradin ki öyle bi yazı okudun?İnternetten okudum okudum biri yazmış ki işte ağda yaparken zara geldi kan geldş zedelendi falan
İnternetten araştır ve yap deneye deneye öğrenirsin başka yollara bak ne bilim .. ayrıca o zar agdayla bozulacak kadar önde değil bu kadar korkmayinBi korkum daha var o da zara zarar vermek
Valla en guzeli gitmk. Hastanelerde lazer yaptirblrsn. He ona guvenmezsen cok kaliteli temiz meknlar var oraya gideblrsn. Bende yapamyrm o yuzden cok iyi anliyrm.Merhaba ablalar.. benim bi sorunum var o da şu ki genital bölge temizliği.. ben annemle hiç böyle şeyleri konuşamadım soramadım nasıl olur diye hep küçümseyici tavır içinde çünkü kendileri.. neyse benim 4 ay sonra düğünüm var ancak ben her taharetlendiğimde -arkadan yada önden- elime kıllar geliyo ve cok iğrenç bişey bu ben bunları nasıl temizlemeliyim? Özellikle arkadakileri .. kuaföre hijyenik olmayanortama gidip ağda yaptırmak istemiyorum cünkü gercekten cok hassas bir bünyem var hemen mikrop kaparım nasıl yapmalıyım nasıl etmeliyim nolur bilgilendirin
Her okuduğuna da inanma zarla ilgisi bile yokİnternetten okudum okudum biri yazmış ki işte ağda yaparken zara geldi kan geldş zedelendi falan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?