Seviyesini koruyamayacak olan yardımcı olmasın lütfen!

sdfgnr

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
16 Nisan 2018
102
29
13
Merhaba ablalar.. benim bi sorunum var o da şu ki genital bölge temizliği.. ben annemle hiç böyle şeyleri konuşamadım soramadım nasıl olur diye hep küçümseyici tavır içinde çünkü kendileri.. neyse benim 4 ay sonra düğünüm var ancak ben her taharetlendiğimde -arkadan yada önden- elime kıllar geliyo ve cok iğrenç bişey bu ben bunları nasıl temizlemeliyim? Özellikle arkadakileri .. kuaföre hijyenik olmayanortama gidip ağda yaptırmak istemiyorum cünkü gercekten cok hassas bir bünyem var hemen mikrop kaparım nasıl yapmalıyım nasıl etmeliyim nolur bilgilendirin

Cvp veriyorum. Bir konserve agda alip kuafore rica ederseniz kuafor bayan sizi kirmayacak ve yardimci olacaktir..

Yaşınız küçük herhalde tüy dokucu krem kullanın ağda yada epilasyon aleti yapamiyorsaniz

Ne küçüğü yahu pofilinde 28 yaziyor. zaten 4 ay sonra evlenecekmis ne kadar kucuk olabilir. Evlenecek kadar buyumus ama kılını temizlemek bilmiyor. Neden? Annesi ogretmemis.
Bu siteye ulşabiliyorsa annesinin ögretmesine gerek yok bence. Gece gece burada millet detayli anlatsin istiyor. :))))))))

İşte senin gibi gereksiz lerden bahsettim yorum yapmasın dşye

Lazere git lazere

İşte senin gibi gereksiz lerden bahsettim yorum yapmasın dşye
Profilinde 28 yazıyor, ayrıca evlilik falan deyince “en fazla ne kadar küçük olabilir” diye düşünüyor insan. Haklı yani...

Neyse ki gözardı et diye bi seceneğimiz var

Parmaklariniza agda bantlarindaki agdayi yapistirip onlari kolayca hızlı bir sekilde tutup yolabilirsiniz.bir de lazer var kökten cözüm arastirmak lazim.

Onu düşünüyorum da şuan o kadar param yok bu yüzden gecici bi çözüm bulmam lazı
O zaman en güzel çözüm ağda... Evde kendin yapmayı dene dicem de daha önce yapmamışsın hiç bulaşma. Hijyenik merkezler var gidip oralarda yaptır

Parmaklariniza agda bantlarindaki agdayi yapistirip onlari kolayca hızlı bir sekilde tutup yolabilirsiniz.bir de lazer var kökten cözüm arastirmak lazim.
Bi korkum daha var o da zara zarar vermek

Canim soguk agda bantlari varya onlarla yapabilirsin yapistir cek zaten orda agda kaliyo elinle az az cek yada ameliyat eldiveniylede yapabilirsin bi elin alissa cok kolay aslinda

Okudum evlenecegini ironu olarak yaşınız küçük herhalde diye yazdım :)))
Yani insan arkadaşlarından sorar yada internetten araştırır yine bilgilenir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…