-
- Konu Sahibi yalnizkus_
Bence söylememiştir.Siz bu adama aseksüel olduğunuzu söylediniz mi?
Bu kısmı kaçırmışım sanırım pardon... Durum böyleyse haklısın söylediklerinde ♥kızın istemediğini bilerek sevgili olmuş. Şimdide zorla kıza istediğini yaptırmaya çalışıyor.
Ayrılırım.birinin hayat görüşü sana uygun değilse sessizce iletişimi kesersin.kimseyle kavga edemezsin.Merhabalar, 1 yıllık bir ilişkim var evlilik öncesi sevişmeye karşıyım. Sevgilimde bunu biliyor ve anlayışla karşılıyordu fakat son zamanlarda bekaretimi bozmadan birşeyler yaşamak istiyor. Ona da karşı olduğumu, birşeyler yaşanacaksa hakkının verilmesi ya da hiç yapılmaması gerektiğini dile getirdiğimde de bağıra çağıra tartışmalar, çoluk çocuk hareketler falan. Ayrılmak istediğimi söyleyince de ben seni seviyorum diye yalvarmalar. Ne yapacağımı şaşırdım şaka gibi her şey. Siz olsanız ne düşünürsünüz?
öyle bile olsa bunu iki taraf da istemeli, Ha adam böyle düşünüyorsa ayrılır, ama adam ne yapıyor? bağırıyor çağırıyor hakaretler ediyor, yani istediği olmadı diye bir tür şiddet uyguluyor, ya da öfke kontrol sorunu var. Yani bu ilişkide sıkıntı bir şeyler paylaşıp paylaşmamaları değil bence daha büyük sıkıntı var.Sen sevgili değil arkadaş istiyorsun.
Normal arkadaştan sevgiliyi ayıran şey birşeyler paylaşmak.
Ben hatırladım şimdiiiiAdam yanlış orasında hemfikiriz.
Ama sizin ilk konunuz değil bu, daha önce de olmuştu aynı temalı.
Siz sadece el ele tutuşalım istiyorsunuz, hatta yanlış hatırlamıyorsam dini hassasiyetim yok, sadece isteğim yok demiştiniz. Yani cinsel isteğiniz yoksa evlenseniz de sevişmek istemeyeceksiniz.
İnanın bana bunu da hiçbir sağlıklı erkek kabul etmez. Bu durumu çözmeden kimseyle ciddi ilişkiye başlamayın derim.
Ya da sizin gibi cinsel isteksizlik duyan birini bulmanız gerek.
Yaşınız kaç bilmiyorum ama çok küçük değilsiniz sanırım. Bir de belli bir yaştan sonra insanlar artık el ele tutuşup kafe gezerek ilişki yaşamıyor. Muhafazakar insanlar var tabi ama onlar da fazla uzatmadan evleniyor. Siz evliliğe hazır mısınız ki?
Öncelikle bekaret zarı diye bir şey yoktur önceki konuda da yorum yaptım rahimi mikroplardan korumak için var olan bir zar o sadece erkek milleti buna nasıl bekareti yükleyip kadını seksten men etmiş hayret içindeyim. İkinci olarak sizi tebrik ederim , çünkü sevişmeye olayına girdikten sonra hakkı ile yaşarım demişsiniz ,bravoMerhabalar, 1 yıllık bir ilişkim var evlilik öncesi sevişmeye karşıyım. Sevgilimde bunu biliyor ve anlayışla karşılıyordu fakat son zamanlarda bekaretimi bozmadan birşeyler yaşamak istiyor. Ona da karşı olduğumu, birşeyler yaşanacaksa hakkının verilmesi ya da hiç yapılmaması gerektiğini dile getirdiğimde de bağıra çağıra tartışmalar, çoluk çocuk hareketler falan. Ayrılmak istediğimi söyleyince de ben seni seviyorum diye yalvarmalar. Ne yapacağımı şaşırdım şaka gibi her şey. Siz olsanız ne düşünürsünüz?
Evlenseler olmayacak bir ilişki gibi hâlâ sürdürmeleri bile saçma kadın diyor ki özbakım sorunu var yarın öbür gün evlense bile sevişmek istemeyecek ki şimdi bile hiç öpmemişBence söylememiştir.
Bu adamla ilgili konu açmıştı, yanlış hatırlamıyorsam öz bakım sorunu vardı.
Nasıl öpüyorsunuz demiştik hatta, öpüşmüyoruz ki demişti.
Hani yaşlanınca ikinci baharı yaşayanlar var ya yalnız olmayalım yanımda bir nefes olsun öyle bir şey gibiİkinizi de bu iliskide tutan ne.Tamamen farklı istekler var ve ikiniz de haklısınız.Bitirin madem.
Merhabalar, 1 yıllık bir ilişkim var evlilik öncesi sevişmeye karşıyım. Sevgilimde bunu biliyor ve anlayışla karşılıyordu fakat son zamanlarda bekaretimi bozmadan birşeyler yaşamak istiyor. Ona da karşı olduğumu, birşeyler yaşanacaksa hakkının verilmesi ya da hiç yapılmaması gerektiğini dile getirdiğimde de bağıra çağıra tartışmalar, çoluk çocuk hareketler falan. Ayrılmak istediğimi söyleyince de ben seni seviyorum diye yalvarmalar. Ne yapacağımı şaşırdım şaka gibi her şey. Siz olsanız ne düşünürsünüz?
öyle bile olsa bunu iki taraf da istemeli, Ha adam böyle düşünüyorsa ayrılır, ama adam ne yapıyor? bağırıyor çağırıyor hakaretler ediyor, yani istediği olmadı diye bir tür şiddet uyguluyor, ya da öfke kontrol sorunu var. Yani bu ilişkide sıkıntı bir şeyler paylaşıp paylaşmamaları değil bence daha büyük sıkıntı var.