• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevinmelimiyim

xdestina

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Nisan 2008
195
0
0
İstanbul
Kızlar 6 ay sonra bende evlenecekler arasındayım.Nişanlım bi evin bi çocuğu bu nedenle kaynanam bütün herşeyını yapmış zamanında benim bi iğnem dahi yokken onun bi çok şeyı var bana evde olan şeylerın lıstesını gonderdı eger beğenirsen kullanırsan sevınırım dedi aslında bıyandan çok sevındım işime geldı dunya para dökup alcaktım onun yerıne farklı eşyalarımı alırım ama yınede modellerını gormedıgım ıcın ıcım rahat deıl ınsan severek aldığı şeylerı kullanmak ıstıyor tabi.Sizce nasıl davranmalıyım onları kullanmalımıyım?hic gormedıgım nişanlımın çeyiz listesini sayıyorum?Yorumlarınızı bekliyorum..

Karaca çelik tencere seti
Cem teflon tencere seti
güral porselen yemek takımı
kahvaltı takımı
aydoğdu kristal takımı (çaybardagı çay tabagı viskı bardağı vazo şekerlık vs.)
baharat takımı
banyo seti
8kışılık gunluk yemek takımı
2 halı

Kızlar 6 ay sonra bende evlenecekler arasındayım.Nişanlım bi evin bi çocuğu bu nedenle kaynanam bütün herşeyını yapmış zamanında benim bi iğnem dahi yokken onun bi çok şeyı var bana evde olan şeylerın lıstesını gonderdı eger beğenirsen kullanırsan sevınırım dedi aslında bıyandan çok sevındım işime geldı dunya para dökup alcaktım onun yerıne farklı eşyalarımı alırım ama yınede modellerını gormedıgım ıcın ıcım rahat deıl ınsan severek aldığı şeylerı kullanmak ıstıyor tabi.Sizce nasıl davranmalıyım onları kullanmalımıyım?hic gormedıgım nişanlımın çeyiz listesini sayıyorum?Yorumlarınızı bekliyorum..

Karaca çelik tencere seti
Cem teflon tencere seti
güral porselen yemek takımı
kahvaltı takımı
aydoğdu kristal takımı (çaybardagı çay tabagı viskı bardağı vazo şekerlık vs.)
baharat takımı
banyo seti
8kışılık gunluk yemek takımı
2 halı

maşşallah kaynanan iyi alışveriş yapmış zamanında...
tabi görüp karar vermen önemli ama beğenmezsen de beğenmedim diyebilir misin?üzülebilir kırılabilir yanlış anlayabilir...tencere takımlarında zaten çok fazla farklılık olmuyor canım.onları kullanırsın bir şekilde...yemek takımınıda beğenmezsen kendin beğendiğini alırsın kaynananınkileride misafir için ayırırsın mesela...baharat takımınıda yine beğenmezsen kendine alır kaynananın aldıklarını dolap içinde fazlalıkları koymak için kullanırsın...
yani gönül kırmadan ancak bu şekilde davranabilirsin tatlım...ben olsam böyle yapardım...

anladım cnm haklısın hepsini kabul edıp begenmedıklerımın yerıne yenılerını alıcam dedıgın gıbı tencere tenceredır boşver kullanırım :))9

Kaynana ne veriyorsa al ama kutularını atma beğenmediklerini sende başkasına hediye olarak götürürsün düğün hediyesi olarak

ben olsam tşk eder elını öper alırım .
dursun kenarda zararımı var . hem kaynan kırılmamıs olur hosuna gıder ..
zamanla ıstemez yada begenmezsen kendın alırsın evıne .

canımmm seni çok iyi anlıyorummm
benim kayınvalidemm herşeyiii almışşşş
istemediğim kadar tabak
tencere
çatal kaşık
4-5 tane halı
borcam

süs çiçek
bornoz
havlu çarşaf takımıı
pike takımı yatak örtüsü
bardaklar
fincanlar kepçele
güneşlilkkk
ve hatırlamadığım bir sürü şey
bende verdiklerinin hepsini alacağım kırılmasın diyee
beni düşündürende aldığı yatak örtüsü ve halılarr
eski model olurlarsa uyumsuzluk olur diye korkuyorummm
kırmadan halledeceğiz artık :)))

Alın bence olmadı günlük yemek takımı çatal bıçak takımı olarak kullanırsınız. Tencereler zaten kullanılır bence onda bir fark olmaz. İçinize sinmezse siz beğendiğiniz bir başka takım alın onu da misafirleriniz ve özel günler için kullanırsınız. Normalde erkek tarafından beklenmeyen şeyler bunlar genelde kızlar alır ne güzel alınmış işte onu bulamayanlar var burda. :9:

maşşallah kaynanan iyi alışveriş yapmış zamanında...
tabi görüp karar vermen önemli ama beğenmezsen de beğenmedim diyebilir misin?üzülebilir kırılabilir yanlış anlayabilir...tencere takımlarında zaten çok fazla farklılık olmuyor canım.onları kullanırsın bir şekilde...yemek takımınıda beğenmezsen kendin beğendiğini alırsın kaynananınkileride misafir için ayırırsın mesela...baharat takımınıda yine beğenmezsen kendine alır kaynananın aldıklarını dolap içinde fazlalıkları koymak için kullanırsın...
yani gönül kırmadan ancak bu şekilde davranabilirsin tatlım...ben olsam böyle yapardım...

evet kesinlikle katılıyorum..eğer çok önceden alındıysa muhtemelen pek içine sinmeyebilir ama yine de kayınvalidenin aldıklarını kabul etmen onu çok sevindirir..sen kendi beğendiğin gibi yine alabilirsin..o size geldiğinde onun aldıklarını çıkarırsın:26:gerçi belkide çok beğenceksin belli olmaz..neyse öyle yada böyle önemli olan eşinle senin huzurlu olmanız bunlar olsa da olur olmasa da olur..Rabbim ağzınızın tadını bozmasın:nazar:

haklısınız kızlar belkıde çok begenıcem bellıde olmaz ınanın en ufak detayı bıle duşunmuşşş bıçak setınden cezvelere kadar ama işte gel gorkı ınsan eve aldıgı gırgırı bıle kendısı ıcıne sıneerek alıp koymak ıstıo evıne :) yapcak bışı yok en azından maddı açıdan daha rahat edıcem begenırsem :)begenmessemmde ılerleyen zamanlarda kendım dızerım kendı begendıklerımı

haklısınız kızlar belkıde çok begenıcem bellıde olmaz ınanın en ufak detayı bıle duşunmuşşş bıçak setınden cezvelere kadar ama işte gel gorkı ınsan eve aldıgı gırgırı bıle kendısı ıcıne sıneerek alıp koymak ıstıo evıne :) yapcak bışı yok en azından maddı açıdan daha rahat edıcem begenırsem :)begenmessemmde ılerleyen zamanlarda kendım dızerım kendı begendıklerımı

evet kesinlikle haklısın canım ama bence kayınvaliden büyük bi özenle almıştır hepsini 1 tane oğlu olunca her şeyin en iyisi olsun istemiştir

eğer kabul edersen kayınvaliden çok sevinecek.ama beğenmeyipte beğendim demen de daha sonra senin içine kurt olacak.çok vahim bir durum bence.sen kabul et,teşekkür et.beğenirsen zaten kullanırsın seve seve.ama beğenmezsen kırmayacak şekilde durumunu anlat.yani illa kırılacak diye kabul etmek zorunda değilsin.ne düşünüyorsan onu söyle.eğer düşündüğünü söylemezsen içine dert olur ve ikiniz arasında iletişiminiz gerilir.benden söylemesi canım.içine atmaa

Son düzenleme:
ben olsam cok sevinirdim cunku ceyiz gercekten pahaliya mal oluyor. Kayinvalideniz de belli basli ihtiyaclari almis. icinize sinmeyenleri hediye edersiniz. Ama kullanmaniz kaleyi icten fethedecegi icin cok buyuk bir arti olarak doner size

ben olsam kabul ederdim sanırım, benim çeyizime aldığım tecere seti de karaca ve en son modellerden değil ama içeriği dierlerinden daha fazla.yemek setim de karaca ama normal bi modelinden aldım, fine bone ya da kare olanlardan fln değil. günlük olarak da kütahya ya da güral porselenin tabak setlerinden almayı düşünüyorum.yani anlayacağın kendin de yapsan olacağı çok farklı değil. beğenmesen bile bi şekilde değerlendirirsin bence. senin beğendiğin başka olursa da yine alabilirsin. güle güle kullan canım şanslısın değerini bil :34:

açıkçası ben olsam çok sevinirdim. daha önceden annemin aldığı şeyler var. o nedenle ben sadece eksikleri alayım diyorum. öncelikli amacım ihtiyaçlarımı tamamlamak. ama eğer param olursa bir tane de beğendiğim yenisini alırım annemin aldığının yerine. 2'şer tane olsun ne olacak ki..

Back
X