- 25 Aralık 2022
- 264
- -17
-
- Konu Sahibi kedilerbenimkankam
Ne diyon bacımBen etkileşim için yapıyorum aynen bıktım hepinizden öğrencilerimizden kanıtları ata ata intihar edicem herkes gorucek benden hepiniz nefret ediyosunuz dersahnedekiker burdakilerle herkes benden nefret ediyor ben buradaki bir çok kişiye de kanıt attım bilen biliyor siizn yüzünden mağdur kadınlara inanilmiyor ben o zaman 9 yasindaydim 9 9 Allah sizi napmasin art niyet ariyosunuz hem de dersahnede atlicam bunun altında da dalga geçin bekliyorum dalga geçin hadi lütfen ya gerçekten gidiyorum artık mutlu olun artık mutlu bütün kanıtları da oaylasicsm ölmeden önce sevinin artık 9 yaşındaki çocuğa inanmayan insan neye inanmaz daha acaba birsuru belge var
Sevin sende sevinNe diyon bacım
Seni tanımıyorum kiSevin sende sevin
Ben anlattım kanıt da attım inanmayanlara canım çok yanıyor artık rahatlayın ben 9 yaşındayken daha küçücük cocukken beni taciz eden hayatımı mahveden kişi de rahatlasın burds bana yer yokBaşınıza ne geldi?
OlmemeSeni tanımıyorum kikaldı ki neye sevineceğim
Ben açtığınız konuları vs bilmiyorum. 9 yaşında tacize uğramışsınız peki şuan kaç yaşındasınız? Sözlü taciz mi?Ben anlattım kanıt da attım inanmayanlara canım çok yanıyor artık rahatlayın ben 9 yaşındayken daha küçücük cocukken beni taciz eden hayatımı mahveden kişi de rahatlasın burds bana yer yok
Herkes benden nefret ediyorSen kimsin ve senden neden nefret ediyormuşuz?
Hayır cinsel hem de en ağır biçimde inanmayanlara da belge attım şu an yaşım 16Ben açtığınız konuları vs bilmiyorum. 9 yaşında tacize uğramışsınız peki şuan kaç yaşındasınız? Sözlü taciz mi?
Huyum değildir ölümlere sevinmekOlmeme
Ben etkileşim için yapıyorum aynen bıktım hepinizden öğrencilerimizden kanıtları ata ata intihar edicem herkes gorucek benden hepiniz nefret ediyosunuz dersahnedekiker burdakilerle herkes benden nefret ediyor ben buradaki bir çok kişiye de kanıt attım bilen biliyor siizn yüzünden mağdur kadınlara inanilmiyor ben o zaman 9 yasindaydim 9 9 Allah sizi napmasin art niyet ariyosunuz hem de dersahnede atlicam bunun altında da dalga geçin bekliyorum dalga geçin hadi lütfen ya gerçekten gidiyorum artık mutlu olun artık mutlu bütün kanıtları da oaylasicsm ölmeden önce sevinin artık 9 yaşındaki çocuğa inanmayan insan neye inanmaz daha acaba birsuru belge var
Benim oğlumla yaşıtsın,küçüksün dahaHerkes benden nefret ediyor
Hayır cinsel hem de en ağır biçimde inanmayanlara da belge attım şu an yaşım 16
Ben olucem mutlu olunBenim oğlumla yaşıtsın,küçüksün daha
Oraya yazdım buraya da yazıyorum
Kendine gel
Bu dünyada kimseye bir şey ispatlamak zorunda değilsin,kimse seni yargılayamaz
Kendine insanlar benden nefret ediyoru aşılamayı bırakmalısın
Kimse senden nefret filan etmiyor bence
Sen fazla hassas davranıyorsun
Yardımcı olmak derken ben kimseye bişe yapmadim kimseyi de tehtid etmedim