Sevincinizi paylaşırken lütfen dikkatli olalım

nurtopu

Hayat güzel:)
Kayıtlı Üye
14 Haziran 2009
2.859
2
Arkadaşlar öncelikle gebe kalan arkadaşları canı gönülden kutluyorum. Her yeni gebe kalan bizlere de umut oluyor. Belki de her gün yeni gebelik haberleri almak için bakıyorum kendi adıma bu foruma. Ne kadar sevindiğinizi de anlıyorum. Ama bu coşku içerisinde gebe kalmaya çalışan arkadaşlarımızı da düşünerek dikkatli şeyler yazalım lütfen. Kimseyi kırmak istemiyorum o nedenle örnek vermek istemiyorum şu sözler ya da bu sözler diye. Ama bu yazımı okuyanlar ne demek istediğimi anlayacaklardır. Lütfen cümlelerimizi seçerek yazalım. Çünkü burda gebe kalmaya çalışanlar gerçekten çok uğraşlar veriyorlar. Tabiki buna gebe kalmış olanlarda dahil. Ne diyelim darısı gebe kalmak isteyen herkesin başına:))

katılıyorum, bence çok önemli birşey yazmışsın.
ayrıca hemileik testleri negatif çıkan arkadaşların o hüsranla yaşadıkları ve hissettiklerini yazdıklarında, çocuk sahibi olmamış, veya tedaviler geçirmemiş, veyahut evlat sahibi olanların dünyanın sonu değil neden böyle kapıp koyveriyosunuz, hiç mi dert görmediniz hayatta, siz daha sıkıntı görmemişsiniz vs gibi motive edecek derken yarasını iyice kanatan yorumlar yapılmasından da hiç haz etmiyorum...

:1closedeyes:2 yıldır ohooo ben neler gördüm bu sitedeee hamile kalmak için zırlayıp dert yananlarrr hamile kaldıktan sonra yüzümüze bile bakmıyor bakıncada hiç hoş olmayan nasihatlar veriyorrlar gıcık oluyorumm...:1closedeyes:

:1closedeyes:2 yıldır ohooo ben neler gördüm bu sitedeee hamile kalmak için zırlayıp dert yananlarrr hamile kaldıktan sonra yüzümüze bile bakmıyor bakıncada hiç hoş olmayan nasihatlar veriyorrlar gıcık oluyorumm...:1closedeyes:

balım bizde hamile olacaz allahın izniyle..rabbim kimsenin gözünde koymasın hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin..:Saruboceq:

Haklısın canım. Bence konuşurken hep kendimizi karşımızdakilerin yerine de koyarak ölçüp biçerek konuşmak lazım. Bunu kendime de söylüyorum kimse direk birini ya da birilerini hedef alıyorum sanmasın.
Bu arada buralardaki herkes gibi ben de seni çook sevdim ve seviyorum biliyosun değil mi balım. Şeniz

balım bizde hamile olacaz allahın izniyle..rabbim kimsenin gözünde koymasın hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin..:Saruboceq:

inşallah yabangülüm
Allah bu mübarek günlerde dualarımızı kabul etsin
orucumuzu açarken hep birbirimize dua edelim inşallah

inşallah kızlar benim bütün dualarımda isteyen bekleyen tüm anne adayları var hepsinde allahım hayırlısıyla sağlıcaklan bizlerinde kucağına almayı nasip etsin inşallah allahım bize sabır versin

katılıyorum, bence çok önemli birşey yazmışsın.
ayrıca hemileik testleri negatif çıkan arkadaşların o hüsranla yaşadıkları ve hissettiklerini yazdıklarında, çocuk sahibi olmamış, veya tedaviler geçirmemiş, veyahut evlat sahibi olanların dünyanın sonu değil neden böyle kapıp koyveriyosunuz, hiç mi dert görmediniz hayatta, siz daha sıkıntı görmemişsiniz vs gibi motive edecek derken yarasını iyice kanatan yorumlar yapılmasından da hiç haz etmiyorum...

teselli başka nasıl edilirki ama.
negatif çıkmış testin,yapacak bişeyinde kalmamış bu dünyada.
niye yaşıyonki hala.çocuksuz olmak dünyanın sonumu desin millet.
tabiki beterin beteri var şükretmek lazım herzaman diye teselli edilir insan.
o testi yaptıramayanlarda var biliyormusunuz.
çünkü hiç ümidi yok.çünkü tıpta çaresi yok.
tekrar deneme şansı olanlar şanslı bence.

pembepamukçum bende eşimdeki problem nedeniyle hamile kalmaya çalışanlardanım:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq: ben özellikle burda tedavi olup bebeğini yıllrca bekleyip yada mucizeler yaşayıp hamile kalan arkadaşlarımla birlikte seviniyorum olmazsa da birlikte üzülüyorum (çok yazmasamda konulara :1hug: )
çucuk sahibi olmak hamile kalmak bu hayatta ki herşey demek değil ki ben şimdiye kadar kırıcı bir yazı görmedim ama buyrunnnnnnnnnyani hayatta herkesin sınavı ayrıdır bebeği sorunsuz olur ama başka problemleri vardır yada çocuğu olan herkes çok mu mutlu yoooo o yüzden canını sıkma ben hep dua ederken tüm isteyen tedavi olan bebek için üzülen sıkıntı çeken herkese nasip et Allahım diye dua ediyorum :Saruboceq::Saruboceq: Allah belki baştan bizi deniyor üzüyor ama sonunda hayırlı güzel evlatlara sahip olucaz:teselli:

cekmeyen bilmez; gerci bazen de biz alinganlik yapiyor olabiliriz, bu bir sabir ve inanc sureci bizim icin kim ne derse desin kizlar Allah buyuk, sabirli olalim.

inşallah yabangülüm
Allah bu mübarek günlerde dualarımızı kabul etsin
orucumuzu açarken hep birbirimize dua edelim inşallah

amin canım.evet çünkü birinin birisine ettiği dua çabuk kabul olurmuş.ve sen birine dua ederken meleklerde senin için dua edermiş..

cekılen her sıkıntının bir bedeliolduğuna inanıyorum. herkesın farklı dertlerı var. arkadaslar hiçbirseye alınmayın üüzlmeyin.pozitif olmaya calısın tanıdıgım tanımadıgım herkese bebek için dua edıyorum.bend emelegıme cok zor kavustum am aoldu ıste..insaalah sızde bu duyguyu en kısa zamnada tadarsınız

konu bana ilginç geldi ama demek böle bişey olmulki yazmışsınız arkadaşım

2007 den beri bu sitedeyim kırılmadım kırmadığımı umuyorum

ama zorlu yolda olan arkadaşlar bazen alıngan oluyolar ...

en basit örnek bütün kk benim zorlu yolumu bilir hemen hemen ve yakın takibimde olan bir arkadaşım

vardı ......tedavilerimde olumsuzluklarımda yanımda oldu ama bebek sahibi oldum

bana çıktı dediki sen anne oldun artık beni anlayamazsın herşey den geçtimde

bana sen kolay çocuk sahibi oldun demesi varya bendeki herşeyini bitirdi

bende sana senin dediğin olayın tam tersini anlattım.........

ayni heryerde her koşulda oluyor bazı dengesizler.....

o yüzden şu lafı herzaman kullanırım rabbim isteyen kullarını boş çevirmesin istemeyi o masumun günahına gireceklerine ... olamyıp isteyeni sevindir diyorum..

en yakında anne olmanız dileğiyle

aynen katiliyorum...
baslarda üzülüyordum ama artik delilige vurdum ben... -tatlicadiarzu-

beni bilenler bilir..2 sene uğraştım bebek için..tam oldu derken 4.5 aylıkken karnımda kaybettim bebeğimi..
sonra tekrar hamile kaldım.ve kızımı her gün kan sulandırıcı iğne kullanarak aldım kucağıma..
bu sitede bebek sahibi olmak içn benimle birlikte yoluna başkoyduğum çok arkadaşım vardır.bunlardan ikiside yazmış zaten dırımkızı ve balsuratım:asigim:
kimseyi kırmadığımı düşünüyorum..ve kimseyede kırılmadım..
tüm hamile olanlara kendim kalmış gibi seindim ben..
hamile kaldığımdada herkes için dua ettim aynı şekilde sezeryanda ikende ettim..
sanırım sizin ters br anınıza gelmiş.çünkü bu yoldan geçen hiç kimsenin ben can yakacak bir kelime dahi edeceğini düşünmüyorum..
evet Allah bağışlasın benim bir kızım var ama hala diğer arkadaşlarım dualarımdadır her per ve kandil geceleri..

Arkadaşlar öncelikle gebe kalan arkadaşları canı gönülden kutluyorum. Her yeni gebe kalan bizlere de umut oluyor. Belki de her gün yeni gebelik haberleri almak için bakıyorum kendi adıma bu foruma. Ne kadar sevindiğinizi de anlıyorum. Ama bu coşku içerisinde gebe kalmaya çalışan arkadaşlarımızı da düşünerek dikkatli şeyler yazalım lütfen. Kimseyi kırmak istemiyorum o nedenle örnek vermek istemiyorum şu sözler ya da bu sözler diye. Ama bu yazımı okuyanlar ne demek istediğimi anlayacaklardır. Lütfen cümlelerimizi seçerek yazalım. Çünkü burda gebe kalmaya çalışanlar gerçekten çok uğraşlar veriyorlar. Tabiki buna gebe kalmış olanlarda dahil. Ne diyelim darısı gebe kalmak isteyen herkesin başına:))

canım benim insan bu durumda çok hassas oluyo ama bazen karşındaki senin yerinde olmadığı için bu hassasiyetini anlamıyo ben 1 senelik evliyim bi düşük yaptım 9 aydır bebek sahibi olamıyoruz her ay yeni bi umut besliyoruz ama rabbim sana layık gördü ise mutlaka olur bu mübarek ayda dularım seninle olcak ve diğerleriyle bu sadece bu sitedeki arkadaşlarla ilgili bi durum değil çevredede var bide benim ne sözler duyduğumu bi bilseniz ama kimse için moralini bozmaya değmez

pembepamukçum bende eşimdeki problem nedeniyle hamile kalmaya çalışanlardanım:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq: ben özellikle burda tedavi olup bebeğini yıllrca bekleyip yada mucizeler yaşayıp hamile kalan arkadaşlarımla birlikte seviniyorum olmazsa da birlikte üzülüyorum (çok yazmasamda konulara :1hug: )
çucuk sahibi olmak hamile kalmak bu hayatta ki herşey demek değil ki ben şimdiye kadar kırıcı bir yazı görmedim ama buyrunnnnnnnnnyani hayatta herkesin sınavı ayrıdır bebeği sorunsuz olur ama başka problemleri vardır yada çocuğu olan herkes çok mu mutlu yoooo o yüzden canını sıkma ben hep dua ederken tüm isteyen tedavi olan bebek için üzülen sıkıntı çeken herkese nasip et Allahım diye dua ediyorum :Saruboceq::Saruboceq: Allah belki baştan bizi deniyor üzüyor ama sonunda hayırlı güzel evlatlara sahip olucaz:teselli:

inşallah isiscim amin

cekmeyen bilmez; gerci bazen de biz alinganlik yapiyor olabiliriz, bu bir sabir ve inanc sureci bizim icin kim ne derse desin kizlar Allah buyuk, sabirli olalim.

Bu konuda haklısınız kızlar dünya imtihan dünyası..
Allah başarılı olmayı nasip etsin

konu bana ilginç geldi ama demek böle bişey olmulki yazmışsınız arkadaşım

2007 den beri bu sitedeyim kırılmadım kırmadığımı umuyorum

ama zorlu yolda olan arkadaşlar bazen alıngan oluyolar ...

en basit örnek bütün kk benim zorlu yolumu bilir hemen hemen ve yakın takibimde olan bir arkadaşım

vardı ......tedavilerimde olumsuzluklarımda yanımda oldu ama bebek sahibi oldum

bana çıktı dediki sen anne oldun artık beni anlayamazsın herşey den geçtimde

bana sen kolay çocuk sahibi oldun demesi varya bendeki herşeyini bitirdi

bende sana senin dediğin olayın tam tersini anlattım.........

ayni heryerde her koşulda oluyor bazı dengesizler.....

o yüzden şu lafı herzaman kullanırım rabbim isteyen kullarını boş çevirmesin istemeyi o masumun günahına gireceklerine ... olamyıp isteyeni sevindir diyorum..

en yakında anne olmanız dileğiyle

yazın ve katkın için çok teşekkür ederim
işte bende bu noktada ölçünün her zaman karşındakini düşünerek ne hissedeceğini düşünerek hareket etmek olduğunu düşünüyorum. bu bence her duruma uyar. yanlış anlaşmalar , karşılıklı sıkıntılar en aza indirilmiş olur
güzel duların ve dileklerin için sağolasın

X