bende dün gittim eeg çektirdim ama sonuçlar haftaya verilicek.inşallah bişey çıkmaz dua edin.orada yani çocuk nöroloji bölümünde neler vardı kızlar bir görseydiniz.3 aylık bebek ne testlerden geçti kmr çekildi eeg çekildi kardiyolojiye girdi.offff allahıma çok şükür.
bide şunları söylemek istiyorum.orda doktora titremelerini ve göz dalmalarını sordum bana eeg çektirmeden net teşhis koyamayız dedi.ama bana sorduğu sorlar şunlardı.aile geçmişinde epilepsi olan varmı,doğduktan sonra küvözde kaldımı,doğumun nasıl geçti,gözleri daldığında gözlerde kayma oluyormu,morarma oluyormu,kendini yani başını öne yada arkaya atıyormu,dalmalar kaç saniye sürüyor vb.oğlumda bunların hiçbiri olmuyor yani biraz umutlandım.inşallah masumane dalmalardır.bide doktor dediki gece dişten dolayı ağlayabilir gazı gelir ağlar bunlar normal dedi.oğlumun azı dişleri çıkıyor bu arada.zaten aceyiplik olsa farkedersin dedi.işte bu kadar .sonuçlardan sonra tekrar aylaşırım arkadaşlar
Arkadaşlar bebeğimde epilepsi şüphesi var. Çok üzgünüm... Çocuk Nöroloji konusunda Ankara da Hangi hastane ve doktoru tavsiye edersiniz. Yardımcı olursanız sevinirim..
tuğbab79 sana özel mesaj attım ama mesaj sayım 50 yi bulmadığı için gitmedi
merhaba canım epilepsi ile ilgili ankarada bi doktor sorduğunu gördüm.yardımcı olmak istedim. ben ankaralıyım.hemşireyim ve konuya asıl ilgim kardeşiminde epilepsi hastası olmasından kaynaklanıyor.kardeşim yıllarca ankara dışkapı yıldırım beyazıt çocuk hastalıkları eğitim araştırma hastanesinde tedavi oldu.ama aşırı yoğunluk var çocuk nörolojisinde.onun dışında özel doktor olarakta hacettepenin ünlü prof larından ve yurtdışındada tanınan çocuk nöroloji uzmanı prof.dr.meral topçu var ona götürdük.ankara çankaya tunalı hilmi caddesinde muayenehanesi var.götürmeni öneririm.yalnız bu doktor her zaman türkiyede değildir amerikada filan oluyo çoğu zaman belirli dönemlerde geliyo.ve ne yazık bir hafta önce dayımın kızıda havale geçirdi öğrendikki o da epileptik.yani anlayacğın bu hastalık genetik.neyse uzatmayım dayım doktoru aradı randevu için demişler şu an yurtdışında ama bu sıralar gelecek yani şu bir iki haftaya gelecek yada gelmişte olabilir.eğer aramak götürmek istersen bana özel mesaj at adres ve telefonunu annemlerden alıp yazarım sana.Allah bebeğinede acil şifalar versin her türlü hastalıktan muhafaza etsin.epilepsi zor bir hastalık annem yıllarca psikolojik açıdan mahfoldu.epilepsiye ilgimden ve hemşire olmamdan dolayı bilgim var.sormak istediğin şeyler olursa her zaman yardımcı olurum.sevgiler....
arkadaşlar allah yardımcınız olsun çok zor allaha şükedin peterin peteri var benim oğlum dakikada nöbet geçiriyordu ve her çeşit dalma sıçrama kasılma neler çektim ben bilirim tıpdaki bütün ilaçları kullandım ve bu altıbuçuk ay sürdü doğduğu günden beri çok çekti bebeğim şimdi çok mutlu ve huzurlu allahın onu bu acılardan kurtardı allah size acil şifalar versin inş.bana da dua edin arkadaşlar bebek düşünüyoruz allah bana sağlıklı hayırlı evlatlar nasıp etsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?