- 11 Mart 2013
- 9.616
- 13.005
- 498
- Konu Sahibi prospectingkit
-
Simdi yazilari okudum kimse kimsenin avukatligini yapmasin kizlar hakli burda durustlukle birbirimizle alisveris yapiyruz.Sen desen ki ben sunu aldim kizlar kizim hic oynamadi satiyorum alan insan yine alir yalanla is donmez bu cakallik olur.Ben itici falan ne alaka polemige girmiyorum girersem bu kulube yakismicak seyler cikar haddimizi bilelim.hwrkez isine baksin.Yalana terbiyesizlige geeek yom bana yazsan ben senin icin ilanimi bile yenilerdim
urunede laf etme hala toyz shopta 130 tl ye sayiliyor kargodanda haberi vardi
Simdi yazilari okudum kimse kimsenin avukatligini yapmasin kizlar hakli burda durustlukle birbirimizle alisveris yapiyruz.Sen desen ki ben sunu aldim kizlar kizim hic oynamadi satiyorum alan insan yine alir yalanla is donmez bu cakallik olur.Ben itici falan ne alaka polemige girmiyorum girersem bu kulube yakismicak seyler cikar haddimizi bilelim.hwrkez isine baksin.Yalana terbiyesizlige geeek yom bana yazsan ben senin icin ilanimi bile yenilerdim
sizler kadar itici insanlar gormemıstım.özellikle sen evlaefe o ürünü ne zorulukla aldıgımı sen bılıodun!!nekadar nankörsün..
Zaten 8 lira kargo parası birde (((((4 lira bankamatik kesti))))) ki bana zaten 62 e geldı kı bende 80 75 dıe 55 hatta 50 ye kadar dusurmeyı düşünüodum çünkü buarada gördumkı herkes pazarlık bekliyor..köpekden kzıım inanılmaz derece korktu görünce bile ağlıo ki evet söylemedim sizden aldıgım(((((((((ı cunku köpek güzel değil ))))))oyuzden sattığımı düşünürler diye düşündüm.10 lira için mi uğrasıcaktım bankayala falan.yazık cok yazık 2 3 kendını bilmez aklısıra beni kapak ettıklerını sanıo.evlaefe yazık sizinle bir alısverişimiz olmustu sızden dahada uygun fıyata verdıgınız ıcın baska oyuncaklarda alırım demıstım ama sızınle degıl alısverıs 2 laf bıle konusulmazmıs.keşke ozelden yada mailimden sorsaydınız bu durumu.burdan sızın gorecegınızı ben zaten akıl edemıycek kadar aptal degılım.
Ben durustun allaha sukur.
Eyvallah canımbenım kapatalım senın ıcın......
anlama zorlugu falan lafını bıl kardesım.bak durum kotuye gıdıyor.parantez ıcıne aldıgım yerlerı oku ozaman laf etmısmısın etmemısmısın oku kesıntı falan bunlarda senınle alakalı..
Kapat kı konuyu gerılmeyelımm
kızıyorum ama kızlar bu kadar uzatmayın
burda herkez kardeştir tamam olan olmuş bikere birbirinizi üzmenin
kırmanın ne anlamı var ya birbirinizi kırmayın lütfen konuyu kapatın ve barışın hiçbişi olmamış
farzedin lütfen kızlar tamam kapansın bu konu ve birbinizi üzmeye luzüm yook kızlar
çok saol cnım konu kapanmıstır zaten inan yazmaya değmez.
kulagıma kupe oldu ama bırak alısverıs tek bır kelıme bıle konustugun ınsanlara dıkkat edıcekmıssın bu kk dahı olsa.
evet bn boyle bır yalan soyledım cunku tekrar satamam dıe düşündüğüm içindi belkıde yanlıs yaptım solememde gerekırdı ama o ınsnda 150 ye almıs ve bn hıc kullanmadım bınevı onun satısının aynısı olucaktı ama herkes burda dürüst betçisi kesıldı dınlemeden anlamadan .çnku satmam gerektı baska baska nedenlerde var anlatamadıgım.neyse ne işte düşüncesiz insan çok saol tekrardan sen düşünüp zahmet edıp yazmıssın.
rica ederinm canım benim ne demek
ben sana değil herikinizede diyorum birbirinizin kıramnın anlamı yok
yanlış anlaşılmadAolmuş okuduğum kadarıyla ama değmez birbirinizi kırmaya cnm
kızım sevmediği için satıyorum son fiyat 80tl.Hiç kullanılmadı diyebilirim.
Konu sahibi,beğenmemişsin almışsın,satmışsın kime ne.Elinden çıkarmanın başka bir dili olmalıydı,elveefenin iyi niyetini kullanmak istemişsin oda izin vermemiş.Sen pişkince şu fiyata aldım vs. yazarsan göze batarsın elbet.Aldığın fiyatı yazmak gibi bir mecburiyetinmi vardı! ayrıca aldığın fiyata(50tl)satman seni rahatlatırdı.Neyse beni ilgilendirmiyor,o an dikkatimi çekmiş şimdi umrumda değil.Sende yazılanlara cevap vermek için zaman ayırma,herşey ortada zaten.Neyin izahatını yapmaya çalışıyorsun onuda anlamış değilim.İğreniyormuş, lütfen daha çok iğren mutlu olurum.
Peki cookie nin fiyatı kaç oldu şimdi
bu gerçekmi ya akşam akşam hiç güleceğim yoktu.senden 50 tlye aldığını 80emi satıyor:))belki o köpek bu köpek değildir.Cevabı sabırsızlıkla bekliyorum:)))))))9
Ben ilanı ilk yayınladığında beğenmiştim ama 80 çok fazla gelmişti,belki bişeyler yapabilirsen düşünüyorum.bide kızınız kaç aylık ,korktu deyince bende bi düşündüm benimki ne tepki verir,benimi 6 aylık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?