Sevilmiyorum neden yardımınıza ihtiyacım var

suslucan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Haziran 2022
129
27
25
Kızlarım sizinle dertleşmeye ihtiyacım var lütfen beni anlayın ve fikirlerinizi benimle paylaşın
24 yaşındayım ve üniversite bitti mezun oldum kpss çalışıyordum bazı durumlardan dolayı sonlara doğru ders çalışmayı bıraktım sayılır sınava bir ay kaldı ne yapacagımı bilmiyorum sınavdan sonra bir sene kendime şans mı tanısam oturup hakkıyla ders mi çalışsam yoksa kendi arkadaşlarım gibi iyi kötü bir yerlerde işe mi başlasam
çevremdeki herkes bir yerlere vardı hayatları bir düzene girdi bir sürece girdiler kimisi evleniyor kimisi nişanlanıyor benim hayatımda kimse bile yok doğru düzgün olmadı da bu zamana kadar sevilmedim hiç sevilmeyeceğim de herhalde
Çevremdekilere bakınca iş olarak aşk olarak her konuda kendimi çok eksik hissediyorum okumayan arkadaşlarım hepsi de daha iyi konumda okuyanlar atandı hepsi sevilip seviyor ben neden böyleyim bu böyle devam mı edecek
Ne yapmalıyım lütfen bana söyler misiniz

Ben de 24 yaşındayım. Şimdilik her şeyi bosverip sadece sınava odaklanın. Bolumunuz ne bilmiyorum ama kamu olmazsa özelde bir yerlerden başlarsınız. İş hayatına girince karşınıza biri çıkar, zaten genelde çoğu kişi iş hayatında tanışıyor birileriyle.

Ben de 24 yaşındayım. Şimdilik her şeyi bosverip sadece sınava odaklanın. Bolumunuz ne bilmiyorum ama kamu olmazsa özelde bir yerlerden başlarsınız. İş hayatına girince karşınıza biri çıkar, zaten genelde çoğu kişi iş hayatında tanışıyor birileriyle.
Öğretmenlik bölümüm umarım dediğin gibi olur canım

Kızlarım sizinle dertleşmeye ihtiyacım var lütfen beni anlayın ve fikirlerinizi benimle paylaşın
24 yaşındayım ve üniversite bitti mezun oldum kpss çalışıyordum bazı durumlardan dolayı sonlara doğru ders çalışmayı bıraktım sayılır sınava bir ay kaldı ne yapacagımı bilmiyorum sınavdan sonra bir sene kendime şans mı tanısam oturup hakkıyla ders mi çalışsam yoksa kendi arkadaşlarım gibi iyi kötü bir yerlerde işe mi başlasam
çevremdeki herkes bir yerlere vardı hayatları bir düzene girdi bir sürece girdiler kimisi evleniyor kimisi nişanlanıyor benim hayatımda kimse bile yok doğru düzgün olmadı da bu zamana kadar sevilmedim hiç sevilmeyeceğim de herhalde
Çevremdekilere bakınca iş olarak aşk olarak her konuda kendimi çok eksik hissediyorum okumayan arkadaşlarım hepsi de daha iyi konumda okuyanlar atandı hepsi sevilip seviyor ben neden böyleyim bu böyle devam mı edecek
Ne yapmalıyım lütfen bana söyler misiniz

Bu tür şeyler için bence acele etmeye gerek yok.Nasipte varsa çıkar karşına seveceğin birisi.Ben de sizden 4 yas büyüğüm ve benimde çevremdeki kişiler ya evleniyor yada çocuk sahibi oluyor.Acele etmemek lazım biliyoruz ki doğru kişiyi bulmak bu devirde zor.İş konusuna gelirsek de umarım kpss ile atanırsınız ve memur olursunuz.

Siz kendinizi sevin yeter. En önemlisi o. Öncelikle kamu olsun özel olsun işinize kariyerinize odaklanın. Kendinizi geliştirmeye devam edin. Okumayı öğrenmeyi bırakmayın, geleceğinizi inşa edin, yaşınız kaç olursa olsun. Sevgili ya da eşin sonsuza kadar sizi seveceğinin bir garantisi yok. Ama siz kendinizi sevdiğiniz sürece mutluluğunuz hep ellerinizde olur. Elbet sevilmek başkasını sevmek bunlar güzel duygular ancak öncelik kendini sevmek, kariyerini inşa etmek, hedefler koymak, her sabah onları gerçekleştirme için hevesle uyanmak. Sevgili eş zamanla olur zaten. Ben 24 yaşımda evlendim burada tecrübe konuşuyor 😄
Şimdiki aklım olsa 30dan önce evlenmezdim. Sadece işime gücüme bakar kendime odaklanırdım. Tabi şimdiki aklım o ssabahkahvesii'nde olsa neler yapardım neler. O yaşlarda aklım havadaydı

X