- 10 Aralık 2012
- 1.778
- 891
- 83
- Konu Sahibi Kiraz_Mevsimi_54
Tam 12den vurdun. Bazı erkekler sevgi dilini bilmez. Görmemiştir veya ogrenmemistir. Erkekler yiyip içip yattıktan sonra gerisini ya düşünmüyor yada hayatın böyle olduğunu zannediyorlar. Hiç bir erkekten karım bana ilgi göstermiyor elimi tutmuyor sarılmıyor gibi şikayet duyan oldu mu? Yani neden hep kadınlar bundan şikayetçi.
en yakın arkadaşımın babası karım sevgisini göstermiyor diye aldatmış. kızına durumu böyle anlatıyor anneside hak veriyor olabilir diye. sevgisini belli etmeyen biriymiş. Babasıda oldukça çocuk ruhlu sevgiye aç bir adammış. yani öyle anlatırdı bize kızını çağırıp başımı okşa diyormuş dizine yatıyormuş. bu adamın önceliği sadece cinsellik diyebilir miyiz,sadece kadınlar ilgi bekler diyebilir miyiz?
Tamam anlattıklarınızı biliyoruz zaten . ben bekar olduğum halde biliyorum cinselliğin evlilikte önemli olduğunu yani illa deneyimli olan evli olan bilicek diye birşey yok. ama siz öyle bir yazıyorsunuz ki gerçekten itici duruyor. sanki sevgi saygı herşey fasa fiso cinsellik herşeyin ilacı... o zaman karısıyla fantezinin doruklarını yaşayan insanlar hiç boşanmıyor mu eşiniz sizi aldatmaz diyebilir misiniz nerden bu özgüven avukat mı yoksa müneccim misiniz?
her ilişki eşinizle sizin ilişkiniz gibi olmayabilir. her erkek sevmez böyle şeyleri. bu kadarda salt doğru diye konuşmanız tepki uyandırdı ki haklılarda.
sevgilim önceki sevgilisinden beni tanıdıktan sonra ayrıldı. kendisiyle asla cinsel bir sohbetimiz yakınlaşmamız olmadı ayrıldığının ertesi günü bana açıldı.
sevgilisinden ayrılma sebebide sürekli cinselliğe bağlanıyordu her olay itici geliyordu demesiydi. Benim daha sevgiyle yaklaştığımı söylerdi.
erkeklerin hepsi böyle düşünce gider sex yapacağı kızı seçerdi. demekki öncelikleri farklı aslında.
Size boşanmak için gelenlerin temel sebebi cinsellik olabilir bu ayrı ama üniversite okuyan hayatta başka ideallere sahip kişilerin önceliğinin cinsellik olmadığını size kendi çevreme bakarak rahatlıkça söyleyebilirim. 30 undan sonra belli bir kesim bütün hedeflerine ulaşıp yapıcak birşey bulamayıp kendine cinselliğe vermek isteyebilir.sevgiyi bir köşeye atabilir. ama lütfen bu akılları bir genç kıza vermeyin.benim haddime değil ama kızınız varsa çok hata yapar bu doğrultuda. dünyada önceliği cinsellik olmayan bir erkekle hayatını birlerştirmesine engel olmayın derim...