Sevgiliyle 3 ay boyunca görüşmemek

lloizz123

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2018
185
45
Merhaba, sevgilimle 15 aydır süren bir ilişkim var 19 yaşındayız ileriyi beraber yani ciddi düşünüyoruz, birbirimize çok bağlandık ve her zaman her sıkıntıda birbirimizin yanında olduk. Geçen yıl lisemiz bitti fakat biz şuan tekrardan YKS için hazırlanıyoruz ve 3 ay kaldı bu yüzdende erkek arkadaşım sınava kadar ara verelim görüşmeyelim çünkü çalışamıyoruz benim odağım sana kayıyor sen beni mental olarak çok rahatlatıyorsun o yüzden stres zorunluluk baskı hissetmiyorum ve haliyle çalışmıyorum rahat takılıyorum daha iyi bi gelecek geleceğimiz için şuan bunu yapmak zorundayız dedi. siz ne düşünüyorsunuz mantıklı mı sizce bu?

Merhaba, sevgilimle 15 aydır süren bir ilişkim var 19 yaşındayız ileriyi beraber yani ciddi düşünüyoruz, birbirimize çok bağlandık ve her zaman her sıkıntıda birbirimizin yanında olduk. Geçen yıl lisemiz bitti fakat biz şuan tekrardan YKS için hazırlanıyoruz ve 3 ay kaldı bu yüzdende erkek arkadaşım sınava kadar ara verelim görüşmeyelim çünkü çalışamıyoruz benim odağım sana kayıyor sen beni mental olarak çok rahatlatıyorsun o yüzden stres zorunluluk baskı hissetmiyorum ve haliyle çalışmıyorum rahat takılıyorum daha iyi bi gelecek geleceğimiz için şuan bunu yapmak zorundayız dedi. siz ne düşünüyorsunuz mantıklı mı sizce bu?
Demek ki ders çalışmak yerine birbirinizle çok konuşuyorsunuz 😊 Sınavı kazanın gerisi hallolur .3 ay çok az konuşsaniz birşey olmaz .Yaşınız çok genç zaten anın tadını çıkarın ,illa geleceği düşüneceksiniz kendi sınav hedeflerinizi düşünün .Bol şans 🤗

Kesinlikle çok mantıklı canım sende kendini 3ay derslere ver aynı yeri kazanırsınız belki

Kesinlikle çok mantıklı canım sende kendini 3ay derslere ver aynı yeri kazanırsınız belki
kendisinin ilk hedefi pmyö ve ardından pöh yani sınavdan sonraki süreç bizim için çok daha zor olacak gibi gözüküyor :KK43:

kendisinin ilk hedefi pmyö ve ardından pöh yani sınavdan sonraki süreç bizim için çok daha zor olacak gibi gözüküyor :KK43:
Pmyo için mi çok çalışması gerekiyormuş 😂
Ben de tıp falan hedefliyor sandım.

Şu mesajı görene kadar çok kasmayın, zaten üniversitede ayrı yerlere gidince ikiniz de yeni limanlara yelken açacaksınız diyecektim ama vazgeçtim.

Şu mesajı görene kadar çok kasmayın, zaten üniversitede ayrı yerlere gidince ikiniz de yeni limanlara yelken açacaksınız diyecektim ama vazgeçtim.
pmyö için bir sıkıntı çıkarsa diye 4 yıllık bir bölümde kazanmaıs gerekiyor yani kendisini garantiye alabilmek için

Valla gerçekten ders çalışıyorsa helal olsun çocuğa gerçekten mantıklı bir hareket

Şu sınavlara çalışcam bahanesi ile ara veren kim varsa istediği okulu kazanamadı, ve başkaları ile evliler. 😬

19 yasinda ne evlenmesi? Gezin tozun universiteye gidin... daha kimler karsiniza cikar. Ne ileriye donuk dusunmesi? Kafayi mi yediniz? Hicbirimiz ilk sevgilimizle evlenmedik. Once kendi ayaklarinizin uzerinde bir durun. Meslek sahibi olun, ise girin para kazanin. Kendi paranizi kendiniz icin harcayin gezin tozun. Sonra evlenirsuniz zaten 19 yasinda neyin ciddiyeti, ne evlenmesi....

Mantıklı değil gerçekten aşıksanız sürekli birbirinizi düşüneceksiniz.. Ben bunu erkek arkadaşıma flört zamanlarımızda yapmıştım, finallerim var odaklanamıyorum ara verelim demiştim..
Sonuç; 2 gün sonra, olmuyor böyle daha fazla seni düşünür oldum diyip geri yazmaya başlamıştım :KK70:

pmyö ne ?
ben o işlerden çıkalı 19 sene falan oldu, biri açıklasın..

benim lisedeki sevgilim de tıp hedefliyorum, derslerime odaklanmam lazım demişti.
gerçi o çok iyi bir okul kazandı ve tanınan da bir doktor oldu ama başkasıyla evlendi :)
geçenlerde boşanmış, ekledi instgramdan o ayrı bir mevzu. ama o zaman bu bahane ile ara verilmesine çok üzülmüştüm.

pmyö ne ?

benim lisedeki sevgilim de tıp hedefliyorum, derslerime odaklanmam lazım demişti.
gerçi o çok iyi bir okul kazandı ve tanınan da bir doktor oldu ama başkasıyla evlendi :)
geçenlerde boşanmış, ekledi instgramdan o ayrı bir mevzu. ama o zaman bu bahane ile ara verilmesine çok üzülmüştüm.
Polis Meslek Yüksek Okulu

pmyö ne ?

Polis meslek yüksek okulu yanlış hatırlamıyorsam. Oha bu arada, adam nasıl boşta kaldıysa fi tarifinden kalma eski sevgiliyi eklemiş. 😬

Bana bahane gibi geldi. İnsan hem ilişkisini hem de eğitimini devam ettirebilir kaldı ki sende aynı durumdasın birbirinizi gayet iyi anlarsınız. Beraber bir program hazırlayıp o saatler içinde ders çalışırsınız molalarda ya da geriye kalan zamanda da görüşürsünüz. Bunu yapmak gayet basit bir şey. Bir de ara verelim demiş. İlişkide ara vermek diye bir şey olmaz. Bir ilişki ya vardır ya da yoktur bunun arası olmaz.

Polis meslek yüksek okulu yanlış hatırlamıyorsam. Oha bu arada, adam nasıl boşta kaldıysa fi tarifinden kalma eski sevgiliyi eklemiş. 😬

aslında çok tatlı bir ergenlik aşkıydı. sınav dönemine kadar mesela beni arar - ki o zaman cep telefonları yoktu - ev telefonunda gitar çalar şarkı söylerdi.
ama tabi lise son, o dönem öss stresleri derken konu değişti :)

aslında çok tatlı bir ergenlik aşkıydı. sınav dönemine kadar mesela beni arar - ki o zaman cep telefonları yoktu - ev telefonunda gitar çalar şarkı söylerdi.
ama tabi lise son, o dönem öss stresleri derken konu değişti :)
Bu herifler neden böyle yav, 20 yıl geçmiş nerdeyse. İnsan düşünür belki evlendı kadın, belki çocuğu var. Belki hanzo bir kocası var, benim eklemem arıza çıkartır diye.

Bu herifler neden böyle yav, 20 yıl geçmiş nerdeyse. İnsan düşünür belki evlendı kadın, belki çocuğu var. Belki hanzo bir kocası var, benim eklemem arıza çıkartır diye.

aman ergenlik aşkından nolacak. bence herkesin listesinde eklidir öyle çocukça birşeyler yaşanıp sonra normal arkadaşlığa dönen kişiler.
çok garipsemedim açıkçası ben. ha rahatsız edici bir mesaj vs atsa engellerdim ama 40 yılda bir denk gelirsek like atıyoruz.

X