• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgiliyi ailenin kabul etmemesi

Failimechul

Üye
Kayıtlı Üye
11 Ekim 2021
17
3
6
22
Arkadaşlar selam 1 yıllık bir ilişkim var herşey çok güzel gidiyor fakat annem istemiyor hiç yüz yüze de gelmediler şimdiye kadar istememesinin sebebi ise erzurumlu olmaları biz kayserideyiz uzak olduğu için istemiyor bende çok seviyorum annem hiçbir şekilde kabul etmiyor sevgilime de bunu söylesem çok üzülecel ve benim isyemeyerek ayrılacağımı bildiği için bunun peşini kolay kolay bırakmaz sizce ne yapmalıyım 😞😢

Hemen evlenmeyi mi düşünüyorsunuz? Evlenmeyecekseniz zamana bırakın

Arkadaşlar selam 1 yıllık bir ilişkim var herşey çok güzel gidiyor fakat annem istemiyor hiç yüz yüze de gelmediler şimdiye kadar istememesinin sebebi ise erzurumlu olmaları biz kayserideyiz uzak olduğu için istemiyor bende çok seviyorum annem hiçbir şekilde kabul etmiyor sevgilime de bunu söylesem çok üzülecel ve benim isyemeyerek ayrılacağımı bildiği için bunun peşini kolay kolay bırakmaz sizce ne yapmalıyım 😞😢
Anneniz hasta mı ya bu ne düşünce uçak var araba var sanki at arabasıyla gidiliyor da uzak. Uzaklık nedir artık uzağa gitmeyen gelin mi var yakından biriyle evlenseniz başka bir şehire gitseniz o zamanda boşan mı diyecek 🙄
Tabi başka sorunlar yoksa uzaklık meselesi çok saçma yani .

Benimde uzak mesafe ilişkisi.. Bende anneme nasıl açıklayacağımı düşünüp duruyorum..
Ama ayrılmam yani. Anneme derimki; anne ya onunla evlenirim yada turşumu kurarsın kimseyle evlenmem dicem.🤣🤣

Bı arkadasiminda annesi vermedi onların haberi olmadan nikah kıydı üstüne ailesine alıştıra alıştıra söyleyecem derken hamile kaldı düğünü oldu ailesinden kimse gelmedi gebeliği sakladı baya 4 aylık olmuştu aile kabul etti kendi şehrinde kına falan yaptı şimdi görüşüyorlar ama kızın en mutlu gününde yanlarında olamadı yakın yer uzak yer ne fark eder . Ayrılmak istemiyorsanız ikna edeceksiniz

Anneniz hasta mı ya bu ne düşünce uçak var araba var sanki at arabasıyla gidiliyor da uzak. Uzaklık nedir artık uzağa gitmeyen gelin mi var yakından biriyle evlenseniz başka bir şehire gitseniz o zamanda boşan mı diyecek 🙄
Tabi başka sorunlar yoksa uzaklık meselesi çok saçma yani .
Annemle babam ayrı yaşıyorlar babam başka şehirde biz buradayız kendisi yaşadığı için istemiyor benim de böyle olmamı uzak bi yerde değil de en azından burda kalıyım diye bide ailesinden dolayı pek istemiyo

Daha yaş 19muş. Evleneceğiniz zaman daha ciddi bir konuşma yaparsınız.

Bı arkadasiminda annesi vermedi onların haberi olmadan nikah kıydı üstüne ailesine alıştıra alıştıra söyleyecem derken hamile kaldı düğünü oldu ailesinden kimse gelmedi gebeliği sakladı baya 4 aylık olmuştu aile kabul etti kendi şehrinde kına falan yaptı şimdi görüşüyorlar ama kızın en mutlu gününde yanlarında olamadı yakın yer uzak yer ne fark eder . Ayrılmak istemiyorsanız ikna edeceksiniz
Çok doğru söylüyorsun zaten daha evlilik falan düşünmüyoruz da ne bileyim ya kafam allak bullak oldu buraya yazmak sormak istedim

Hayır daha evlilik için çok erken ama buluşacağımız zamanlar falan annem istemiyor sürekli ben onaylamıyorum diyorum öyle demesi de benim canımı sıkıyor
Aman isterse akrabasından birine versin sizi ne malum çok iyi bir insan çıkacağı.

Nereli olduğu farketmez ..din dil ırk ayrımına aşırı karşı biri olarak söylüyorum annenizin istemediği kişilerden uzak durun..günün sonunda hep haklı çıkıyorlar

Benim de sevgilimle 3,5 saat mesafe var başlarda istememişlerdi zaten hiç tanımadıkları birine vermek gibi bir niyetleri yoktu uzaktan da olsa bilmeleri gerekiyormuş. Neyse bu sene tanışmaya geldi beğendiler de. Sevdiğiyle evlensin kafasındalar artık. Sonradan anlayınca kabul ediyorlar yani

Annen kötülüğünden söylemiyodur canım benim ki de Nişanlanacağımda aynı şeyleri söyledi uzak diye 1 buçuk saatlik mesafe var aramızda köyden çıkıp etmeyen insanlar büyük şehirde yaşıyorum gelip edemeyiz senin için zor olur dediler insan o zaman farkına varmıyo ama gerçekten alışıncaya kadar çok sıkıntılar çektim hasta oluyorsun 1 kaşık çorba yapanın yok doğum yapmadım ama eminim o zamanda sıkıntılar çekeceğim şuan 3 yıla yakın oldu baya alıştım da alışıncaya kadar neler götürdü benden

Bizim bi kayserili gelinimiz var alana kadar amma dil döktük. Onlara göre ki kusura bakma kayserinin genel zihniyeti bu çok Zengin ve Kayserili biri olmalı. Biz de eğitimli ve Erzurumlu bir aileyiz. Abim vazgeçmedi tebdili mekanda ferahlık vardır dedi hayatını kayseride kurdu.

Anneler uzak der onu der bunu der ama aslında senin mutsuz olacağını hisseder ☺️
Belki çok aşıksın ama annenin rızasını almadan çık ma yola .

Back