sevgiliye ve anneye hediye önerisi

VanessaRinki

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Ekim 2020
797
1.078
sevgilim bana ilişkimizin başından beri inanılmaz para harcıyor hem ilgili hem de çok cömert powerbank aldı mesela hem de 600 tllik falan hem de 2.buluşmada ben bunun aldığı şeyi bozdum bu sefer yine aldı bu da 2000ttlik bunlar sadece örnek yeme içmede falan hiç elimi cebime attrımaz her buluşmada çiçek altın kolye vs. artık mahcup oluyorum ben de ona vermelik hediye tavsiyelerinizi bekliyorum

mayısta da anamıın doğum günü mutlu etmek istiyorum gene buna uygun tavsiyenizi bekliyrum

Konu sahibi sanki sizin annesi sıkıntılı bir sevgiliniz vardı o mu bu ? Yoksa ben mi karıştırdım

Sevgiliye Güzel ve özel bir saat veya gümüş bileklikler var erkeklere bu sıralar hoşuma gidiyor . Annene de çay bardağı takımı veya kek standı falan olabilir

erkeğe ne alınır anca saat veya teknolojik eşya

Ana değil annem denir önce bunu öğren

Anneni mutlu etmek istiyorsan erkek peşinde değilde aklını başına alıp okulunu bitir diplomanı götür

Vanessa epeydir yoktun. Ya da varsan da görmemişim ben. Sevgilin cömert de diğer huyları da iyi mi? Pinti erkek sevmem ama sadece cömertlikle de olmuyor.
Saat al güzel bir marka. Annene de airfreyer ya da güzel bir kolye. Mümkünse altın değilse günüş

Aslinda ilgi alanlarini falan yazsaydin daha iyi fikir verilebilirdi.ama 2. Bulusmada aldigi hediyeye bakilirsa tenolojiye ilgisi var.yalniz oldukca pahali her sey.aklima da baska bir sey gelmedi.
Sevgilim diye bahsetmissiniz.sanirim soz nisan vs daha yok ve yeni bir iliski gibi dusundum.onun icin de annesine hediye falan almayin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…