- 9 Ekim 2020
- 797
- 1.078
-
- Konu Sahibi VanessaRinki
yok maalesef tek erkek çocuğuCanım abisi vs var mı eniştenin?
Sevgiliye Güzel ve özel bir saat veya gümüş bileklikler var erkeklere bu sıralar hoşuma gidiyor . Annene de çay bardağı takımı veya kek standı falan olabilirsevgilim bana ilişkimizin başından beri inanılmaz para harcıyor hem ilgili hem de çok cömert powerbank aldı mesela hem de 600 tllik falan hem de 2.buluşmada ben bunun aldığı şeyi bozdum bu sefer yine aldı bu da 2000ttlik bunlar sadece örnek yeme içmede falan hiç elimi cebime attrımaz her buluşmada çiçek altın kolye vs. artık mahcup oluyorum ben de ona vermelik hediye tavsiyelerinizi bekliyorum
mayısta da anamıın doğum günü mutlu etmek istiyorum gene buna uygun tavsiyenizi bekliyrum
öyle bişi istemiyorum kullanacapı bir şey olsun isterimSevgiliye Güzel ve özel bir saat veya gümüş bileklikler var erkeklere bu sıralar hoşuma gidiyor . Annene de çay bardağı takımı veya kek standı falan olabilir
o kadar bütçem yok max 200 tlVanessa epeydir yoktun. Ya da varsan da görmemişim ben. Sevgilin cömert de diğer huyları da iyi mi? Pinti erkek sevmem ama sadece cömertlikle de olmuyor.
Saat al güzel bir marka. Annene de airfreyer ya da güzel bir kolye. Mümkünse altın değilse günüş
200 TL'ye ancak LC waikikiden indirimde tişört alırsın. Çok kasmao kadar bütçem yok max 200 tl
Kırmızı külot, ama kendineo kadar bütçem yok max 200 tl
200 e artık hiç bir şey yok kio kadar bütçem yok max 200 tl
Evet valla masallah diyelim