- 7 Ağustos 2007
- 5.967
- 1.319
- 173
Canım kırmızı kalpli bir kurabiye yap (kurabiye uzun süre bozulmaz)
Duygu yüklü bir mektup yaz. O yanında yokken neler yaptığını onu nasıl özlediğini anlatan şeyler yaz.
Bunlar yeterince mutlu eder. Şuan için bir ihtiyacı varsa ya da almayı düşündüğü bir şey onu alabilirsin. Gayet de mutlu olur özellikle ellerinle yaptığın kurabiyeye ve mektuba bayılır.yerimseniben
tsk edeım canım guzel bır fıkırrr yanlız kırmızı kurabıye hıc yapmadıım o nasıl olucak :) gıda boyasımı konuluo ıcınee bı bılgın varmı senın canım.evet mektup guzel bı fıkır yanı ona karsı dusunceleım o ypkken yatıklarım bazı seylerı ıfade etmem guzel olucak .her nekadar bazı kızlar gerek yok buna desene!!!!:ecrin_bebek:herkezın ılıskısı bır deıl dıye dusunuorum heıdye almayan bayanlar bole dusunebılır ama benım ılıskım onlar gıbı omaıgı ıcın arada butarzz sevdıgm kısıyı sımartmak sevgımı bellı etmekk onu mutlu etmek bence gayet normall ...
Tatlım bence de herkesin ilişkisi farklıdır. Ben neler neler yaptım heleki askerdeyken çok da güzel oldu bizim ilişkimiz uzun süreli olduğu için arada heyecan katmak gerekiyor.
Evet canım gıda boyasıyla yapılıyor pastanelerden ya da aktardan bulabilirsin istersen tarif de yollarım sana.yerimseniben
Bence slayt yerine foto saat yaptırabilirsin harika oluyor ben yaptırdım 3 sene önce sevgililer gününde odasına astı bayılmıştı o hediyeye.
Güzel bir mektup yaz daha ne olsun:hulya:
Ama ben de fikir istiyorum öyle beleşe taktik yok sipariş vericem şimdi yanına güzel bir not lazım hadi ama yakaydirigubbakcemile2