Sevgiliye süpriz kargo!!!!Ne olabilir?

Canım kırmızı kalpli bir kurabiye yap (kurabiye uzun süre bozulmaz)
Duygu yüklü bir mektup yaz. O yanında yokken neler yaptığını onu nasıl özlediğini anlatan şeyler yaz.
Bunlar yeterince mutlu eder. Şuan için bir ihtiyacı varsa ya da almayı düşündüğü bir şey onu alabilirsin. Gayet de mutlu olur özellikle ellerinle yaptığın kurabiyeye ve mektuba bayılır.yerimseniben

tsk edeım canım guzel bır fıkırrr yanlız kırmızı kurabıye hıc yapmadıım o nasıl olucak :) gıda boyasımı konuluo ıcınee bı bılgın varmı senın canım.evet mektup guzel bı fıkır yanı ona karsı dusunceleım o ypkken yatıklarım bazı seylerı ıfade etmem guzel olucak .her nekadar bazı kızlar gerek yok buna desene!!!!:ecrin_bebek:herkezın ılıskısı bır deıl dıye dusunuorum heıdye almayan bayanlar bole dusunebılır ama benım ılıskım onlar gıbı omaıgı ıcın arada butarzz sevdıgm kısıyı sımartmak sevgımı bellı etmekk onu mutlu etmek bence gayet normall ...

Tatlım bence de herkesin ilişkisi farklıdır. Ben neler neler yaptım heleki askerdeyken çok da güzel oldu bizim ilişkimiz uzun süreli olduğu için arada heyecan katmak gerekiyor.kaydirigubbakcemile4
Evet canım gıda boyasıyla yapılıyor pastanelerden ya da aktardan bulabilirsin istersen tarif de yollarım sana.yerimseniben
Bence slayt yerine foto saat yaptırabilirsin harika oluyor ben yaptırdım 3 sene önce sevgililer gününde odasına astı bayılmıştı o hediyeye.
Güzel bir mektup yaz daha ne olsun:hulya:
Ama ben de fikir istiyorum öyle beleşe taktik yok sipariş vericem şimdi yanına güzel bir not lazım hadi ama yakaydirigubbakcemile2

Ben de erkekler hediye alsın sürprizler yapsın'cılardanım artık, kıymeti bilinmiyor. Erkeklerin kendilerini bu kadar değerli hissetmelerine izin vermemek lazım, madem ayrı şehirlerdesiniz o sana hediyeler yollasın :umursamaz:

Kız özleyeceğine fikir versenekaydirigubbakcemile3

Sizden hayır yok ben karaladım bişiler veriyorum artık siparişi.kaydirigubbakcemile4

canım tabıkı yardımcı olurum ama sımdı gogrudm msjını yazmssın snaırım notunu yada ne sparısı verıosun? hanı bellı bısılerı solesen ona gore guzel seyler bulabulırız. ayrıcaa yardımın ıcın cok tsk ederım canım ya bıtanesın:) gıda boyası bulurum yarın bakıcam aktarcılara tarıf demıssın cok memnun olurum vrsa bı tarıfın yanı ılk dafe gıda boyası kullanıcam nasıl kullanıcam bı bılgım yok canım yaaa:(

canım tabıkı yardımcı olurum ama sımdı gogrudm msjını yazmssın snaırım notunu yada ne sparısı verıosun? hanı bellı bısılerı solesen ona gore guzel seyler bulabulırız. ayrıcaa yardımın ıcın cok tsk ederım canım ya bıtanesın:) gıda boyası bulurum yarın bakıcam aktarcılara tarıf demıssın cok memnun olurum vrsa bı tarıfın yanı ılk dafe gıda boyası kullanıcam nasıl kullanıcam bı bılgım yok canım yaaa:(

Canım traş makinesi alıyorum ihtiyacı vardı. Biz ayrı şehirlerde değiliz ama netten alıyorum o yüzden kargoyu ona gönderticem değişiklik olurkaydirigubbakcemile4
Özeline göndericem şimdi tarif canım.
Notu yazdım canım,sağol.kaydirigubbakcemile2

ya bu topık ıyı olmus bende askerdeki arkadasıma bı kargo yollamayı dusunuyordum ama ne koycagıma daır tek bırsey bıle yok aklımda :S bizde fıkır edınırız boylece =))

nerde askerlik yaptığına bağlı canım... benim zatı muhterem mesela çukurcada yapmıştı ve orası tam anlamıyla mahremiyet bölgesi idi 5 ayda ordan çıkamadığı için ben her ay bir mektup gönderdim... mektupla beraber basketbol dergileri ; formula dergileri gönderdim... özel ilgi alanıydı çünkü... tuttuğu takımla ilgili haberlerin çıktısını alıp gönderirdim... hatta ve hatta basketbol maçlarının dk dk anlatımı var nette ; izleyemediği maçları ordan takip ederdi... onun takımının her maçının dk dk çıktısını bile alıp göndermişliğim var yani...

doğum günüydü mesela... birlikte üye olduğumuz bir sitedeki tüm arkadaşlarına özel msj atıp doğum günü mesajı yazdırdım bir başlık açıp... sonra onların da çıktısını gönderdim... çok beğenmişti...

ya da yine fanatiği olduğu takımın logosunu nakışta işlettirip polar atkı yapmıştım...
tekstilciyim de :) ... yani hediyelerim tamamen onun ilgi alanlarına yönelikti ve hepsini de çok beğenmişti... daha neler neler... ahhh saf ben -tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-

şimdi düşünüyorum her yerde beni hatırlatacakl şey varken nasıl unuttu acaba... valla büyük başarı ... :1closedeyes:

Ben de erkekler hediye alsın sürprizler yapsın'cılardanım artık, kıymeti bilinmiyor. Erkeklerin kendilerini bu kadar değerli hissetmelerine izin vermemek lazım, madem ayrı şehirlerdesiniz o sana hediyeler yollasın :umursamaz:

aklın yolu bir şekerim... ben tecrübe ile öğrendim... her bayan öğrenmeli ama tecrübe edinmeden olsa daha iyi olur yerimsenibenyerimseniben

Son düzenleme:
nerde askerlik yaptığına bağlı canım... benim zatı muhterem mesela çukurcada yapmıştı ve orası tam anlamıyla mahremiyet bölgesi idi 5 ayda ordan çıkamadığı için ben her ay bir mektup gönderdim... mektupla beraber basketbol dergileri ; formula dergileri gönderdim... özel ilgi alanıydı çünkü... tuttuğu takımla ilgili haberlerin çıktısını alıp gönderirdim... hatta ve hatta basketbol maçlarının dk dk anlatımı var nette ; izleyemediği maçları ordan takip ederdi... onun takımının her maçının dk dk çıktısını bile alıp göndermişliğim var yani...

doğum günüydü mesela... birlikte üye olduğumuz bir sitedeki tüm arkadaşlarına özel msj atıp doğum günü mesajı yazdırdım bir başlık açıp... sonra onların da çıktısını gönderdim... çok beğenmişti...

ya da yine fanatiği olduğu takımın logosunu nakışta işlettirip polar atkı yapmıştım...
tekstilciyim de :) ... yani hediyelerim tamamen onun ilgi alanlarına yönelikti ve hepsini de çok beğenmişti... daha neler neler... ahhh saf ben -tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-

şimdi düşünüyorum her yerde beni hatırlatacakl şey varken nasıl unuttu acaba... valla büyük başarı ... :1closedeyes:

aklın yolu bir şekerim... ben tecrübe ile öğrendim... her bayan öğrenmeli ama tecrübe edinmeden olsa daha iyi olur yerimsenibenyerimseniben

Ağzı yananlar nasıl da belli oluyor değil mi :gitme:
Sen de çok şey yapmışsın yaa, ben de çok fedakarlıklar sürprizler yaptım ama sonradan kıymeti bilinmedi, bilinmiyor. O yüzden kız tarafı ağır olcak şekerim, sürprizmiş hediyeymiş hiiç ilgilenmiceksin, erkektir o yapsın diceksin. Evet öğredik, ağır oldu biraz ama.
Şimdi daha o kazığı yememiş kızlar nasıl da heyecanlı dimi, insan frenlemek istiyo :kedi:

Ağzı yananlar nasıl da belli oluyor değil mi :gitme:
Sen de çok şey yapmışsın yaa, ben de çok fedakarlıklar sürprizler yaptım ama sonradan kıymeti bilinmedi, bilinmiyor. O yüzden kız tarafı ağır olcak şekerim, sürprizmiş hediyeymiş hiiç ilgilenmiceksin, erkektir o yapsın diceksin. Evet öğredik, ağır oldu biraz ama.
Şimdi daha o kazığı yememiş kızlar nasıl da heyecanlı dimi, insan frenlemek istiyo :kedi:

hiç sorma... bana erkek dedin mi neler neler demek geliyor içimden de zor tutuyorum kendimi ... benden yeni bir ben yarattı adam ya... burnum düşse almam yanlarında o hale geldim...taviz yok ; acı yok... arkadaşlarım şoka giriyor ; sen böyle değildin sana ne oldu diye ... ne olacak gözüm açıldı ; aklım başıma geldi sengözlerimebaksanab

dediğin gibi erkekse yapacak ; yapmayacaksa de istemem şart değil yani illa hayatımda bir erkek... :dilcikar:

Canım traş makinesi alıyorum ihtiyacı vardı. Biz ayrı şehirlerde değiliz ama netten alıyorum o yüzden kargoyu ona gönderticem değişiklik olurkaydirigubbakcemile4
Özeline göndericem şimdi tarif canım.
Notu yazdım canım,sağol.kaydirigubbakcemile2

cok saol canım yaaa aldım msjını:) yarın ılk ısım gıdıp gıda boyası alıp denemek olucakk gercekten cok cok ama cok tsk ederım harıkasınn..yardımcı oldugun ıcın cok saoll cnaım senınde bı konuda ıhtıyacın olrusa herzaman yardımcı olurum .. zemuszemus

cok saol canım yaaa aldım msjını:) yarın ılk ısım gıdıp gıda boyası alıp denemek olucakk gercekten cok cok ama cok tsk ederım harıkasınn..yardımcı oldugun ıcın cok saoll cnaım senınde bı konuda ıhtıyacın olrusa herzaman yardımcı olurum .. zemuszemus

Rica ederim tatlım ne demek :1hug:
Kalp şeklinde küçük kalıp da al hamuru onunla kesiceksin çünkü kolay gelsin.
Sonuçları yaz buraya...kaydirigubbakcemile4

Rica ederim tatlım ne demek :1hug:
Kalp şeklinde küçük kalıp da al hamuru onunla kesiceksin çünkü kolay gelsin.
Sonuçları yaz buraya...kaydirigubbakcemile4

tamam tatlım sımdı baslıyorum kurabıye yapmayaa sonucu yazıcam burayaaa heycanla bende beklıyorummopuyorumnanaktan

island... arkadsım verdıgın tarıfı yaptım suoer olduularrr hekez cok beyendı bu denemeydıı artıkk hafta ıcı yapıp sevgılıme gınderıcemm:) cok tsklerrrrrrrrrrr

Ben sevgilimle ayrı şehirlerdeyken ufak ufak kağıtlara
bir şeyler yazıyordum tarih saat falan belirterek
buluştuğumuz zaman da hepsini ona veriyordum
Böyle günlük şeylerdi yazdıklarım
Bugün seni öyle çok özledim ki, canım çok sıkkın
sana sinir oluyorum falan bile yazmışım kavga ettiğimizde
Yani yanımda olmadığı her an onunla ilgili ve ilgisiz her şeyi yazıyordum
Şimdi sayemde okuyup okuyup güldüğümüz kocaman bir anı defterimiz var:)

island... arkadsım verdıgın tarıfı yaptım suoer olduularrr hekez cok beyendı bu denemeydıı artıkk hafta ıcı yapıp sevgılıme gınderıcemm:) cok tsklerrrrrrrrrrr

Afiyet olsun tatlım bu tarifi ben de çok seviyorum.
Senin de ellerine sağlık tabi.kaydirigubbakcemile4

Back