Konu sahibesi arkadaşımız offline gözüküyor umarım sorun olmaz onun için buraya yazmam.:ecrin_bebek:
Kızlar ben sevgilime hediye olarak hepsiburadadan traş makinesi alıyorum. Farklılık olsun diye kargoyu ona gönderticem hediye olarak, içine not yazma imkanı da var.
Bana fikir verir misiniz KK kulübünün yaratıcı bayanları.
Etkileyici ve romantik bir not olsun istiyorum.yerimseniben
:) bence bısey yollama erkek olarak onun düsünmesi gerek:) hep kadınlar yapar ama eskiden erkekler yapardı
arkadaslar sevgılım meslegı geregı baska bı sehırde 1 aydan fazlada gorusemedık .arada asırı ozlem ask var cokta duygusal bırısı bende ole ... bayadır gorusemedıgımız ıcın uzgun ama guclu olmak durumundayız .kendısıne ondan habersız kargo yollamak ıstıorum bu yolıyacagım paketın ıcınde ne olabılır sızce?? bu konuda yardımcı olabılırmısınız bole hem espırılı bısı olsun hem duygusal hemde mıdesıne hıtap etsın bıkac bısı hazırlıcam sevdıgı ama yanındada ufak bı hedıe alım dıorum bıde guzel bı cd hazırlım resımlerımızle sızce nasıl bı fıkır yada neler olabıulır lutfen yardım edın:)senağlama
:) bence bısey yollama erkek olarak onun düsünmesi gerek:) hep kadınlar yapar ama eskiden erkekler yapardı
Her tıraş oldugunda beni hatırlamassan vallahada küserim tillada küserimkaydirigubbakcemile3
:tomato: Tamam tamam du düşünem biiii...
Aşk Hüzün..Gece Uzun..Ne Yana Dönsem Senin Yüzün!.. zemuszemus
Hayatımın en doğru kararı
Yüreğimin haykırışı
Zorda olsa ulaştığım MUTLULUK
İyiki varsın ve hayatımdasınopuyorumnanaktan
... hayat en acili sahneleri
koymus olsada önüme;
ben aska cevirip
yine seni yasicagim
Bunlardan herhangi biri olabiler laelaelaelaelae
150melyon masrefini alemmmmm-tatlicadiarzu-
allam yaaa ne yetenek varmış sende... beni kessen bu kadar duygusal olamam valla...
hele bir erkek için ıııh :dilcikar:
delikafadulden çok doğruuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
ah ah beeee gadeşşş gözü kör olsun bu aşkın zemuszemus
arada böyle jestlerde fena olmas.
Hep onlardan beklicek degiliz ya kaydirigubbakcemile
kızlar size trajikomik bir örnek vermek istiyorum...
eski sevgilimden ayrıldığımda hani klasiktir ya alınan hediyeler filan kaldırılır ortadan hatırlamamak için...
allahım bakıyorum bakıyorum adam bana tek çöp almamış 2 senede... haliyle kaldıracak bişi bulamadım -tatlicadiarzu-
yani yeni işe başlamıştı ; başka şehirde çalışıyordu ;sık gelmeye çalışırdı filan... hani maddi olarak belki çok imkanı yoktu ama insan 2senede küçücük bişi alamaz mı...ancak işte konser biletleri ; tiyatro biletlerini filan atabildim laelaelaelaelae
benim ona hediye ettiklerimi gördükçe beni nasıl unutabileceğini hep düşündüm o kadar çoktu ki... ama unuttu valla... mirmirmirmir
bundan sebep :) bir erkeğe hediye almam artık ; almam da almam ...
valla ben akıllandım kuzum... kimse benden bi çöp beklemesin...
bana hep bana yani sengözlerimebaksanab
Oda onun denyolugu dicem kusura bakma kaydirigubbakcemile
En ufak bir şeyde olsa odun olan erkek bile alıyor...
Maddiyatına bence verme... Alcak adam her halikarda alır zemuszemus
Akıllı gacı seni kaydirigubbakcemile
Ben hiç bir erkege hediye almadım kaydirigubbakcemile3
Şuanki hayatımdaki kişiye ilk kez hediye aldım ve ilk kez hediyeyi ondan aldım kaydirigubbakcemile2
aaaa olur mu şekerim ben haketmemişimdir tek çöpü 2 yılda... töbeee töbeee :dilcikar:
onun denyoluğu elbet ama sağolsun benden feminist eğilimli bir hatun yarattı...
kendini tebrik etmek lazım... cidden onda öğrendiklerimle sırtım yere gelmez artık benim... :jeyyar:
bu arada hediyenin karşılığını almışsın hadi bakalım :içelim:
Canım kırmızı kalpli bir kurabiye yap (kurabiye uzun süre bozulmaz)
Duygu yüklü bir mektup yaz. O yanında yokken neler yaptığını onu nasıl özlediğini anlatan şeyler yaz.
Bunlar yeterince mutlu eder. Şuan için bir ihtiyacı varsa ya da almayı düşündüğü bir şey onu alabilirsin. Gayet de mutlu olur özellikle ellerinle yaptığın kurabiyeye ve mektuba bayılır.yerimseniben
tsk edeım canım guzel bır fıkırrr yanlız kırmızı kurabıye hıc yapmadıım o nasıl olucak :) gıda boyasımı konuluo ıcınee bı bılgın varmı senın canım.evet mektup guzel bı fıkır yanı ona karsı dusunceleım o ypkken yatıklarım bazı seylerı ıfade etmem guzel olucak .her nekadar bazı kızlar gerek yok buna desene!!!!:ecrin_bebek:herkezın ılıskısı bır deıl dıye dusunuorum heıdye almayan bayanlar bole dusunebılır ama benım ılıskım onlar gıbı omaıgı ıcın arada butarzz sevdıgm kısıyı sımartmak sevgımı bellı etmekk onu mutlu etmek bence gayet normall ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?